- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.661
niye yawwaman allahım gözlerime ,kulaklarıma ,ağzıma burnuma inanamıyorum ..başımıza taş yağacik, burda aile var kızım
amin cümlemizn canımAllah bozmasin kusummmmmmmmm
binlerce kez şükürler olsun canımzeyna daha ne olsun yanı hakkaten
allah sukurler olsun denır sanırım bu noktada
neler oluyor bu kucuklere anlamıyorum huy degısımlerı basladı
ne zaman ne yapacakları hıc bellı olmuyor
kızlar bebişleriniz ne sıklıkta kaka yapıyor?
benim oğluş ek gıdaya başlayana kadar 2 günde 1 yapıyordu.şimdi günde 2 kez yapıyor.ben ek gıdalara bağlıyorumCADIARZU
ben de anne sütüyle mama verirken 2 günde 1 yapıyordu.sonra ek gıdaya başladık günde iki defaya çıktı.birinde az yapıyor birin de çok demek ki senin de öyleBrowni benim oğlum hafta sonu süt verdiğimde 2 günde bir yapıyo kakasını.Kayınvalidem bakıyor hafta içi tabi ek besinler alıyor.Hergün yapıyo.İlkinde böyle az, ikincisinde bayağı çok yapıyomuş.Günde 2 defa yapıyo yani.
bence de sen bir bez fabrikasıyla anlaşma yap yerimsenibenbenim kız sadece anne sütüyle günde 3-4 kez yapıyo. Katı gıdaya geçince yandık o zaman!
evet artık daha bir koyuoldu.sanırım ek gıda verdikçe artık kokudan da duramıyacağız:bbo:Benim oğulmunda kakası hem sıklaştı hem de daha sertleşti artık eskisi gibi sadece sıvı gibi değil yani
ben de anne sütüyle mama verirken 2 günde 1 yapıyordu.sonra ek gıdaya başladık günde iki defaya çıktı.birinde az yapıyor birin de çok demek ki senin de öyle
bence de sen bir bez fabrikasıyla anlaşma yap yerimseniben
evet artık daha bir koyuoldu.sanırım ek gıda verdikçe artık kokudan da duramıyacağız:bbo:
benim lokumda son günlerde kaka sayisini arttiranlardan
önce bir kez yapiyordu ama simdi az az 3-4 defa yaptigi oluor.
bunun bi zarari filan yoktur insl.dimi kizlar?
bence yok artık ek gıdalara geçtiler ya sanırım ondan.sulu pis kokulu ve çok sık olursa o zaman ishal olur tahlil gerekir.ama 2 kez bence çok değil az az ve koyu kıvamdaysa korkma.
bakarmısın mok muhabbeti yapıyoruzdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?