2008 Kasım Anneleri

aman allahım gözlerime ,kulaklarıma ,ağzıma burnuma inanamıyorum ..başımıza taş yağacik, burda aile var kızım
niye yaww
ne güzel mutluyum
ben hüzünlüyken mutsuken üzülüyonuz
bide mutluluğumu paylaşayım mutlu edeyim dedim
Allah bozmasin kusummmmmmmmm
amin cümlemizn canım
zeyna daha ne olsun yanı hakkaten
allah sukurler olsun denır sanırım bu noktada
neler oluyor bu kucuklere anlamıyorum huy degısımlerı basladı
ne zaman ne yapacakları hıc bellı olmuyor
binlerce kez şükürler olsun canım
hepimizin mutluluğunu bozmasın

Günaydın kızlar.Bebekle ben de bir iş yapamıyorum.Tüm akşam oğlumla oynuyorum.Bir iş yapmak istesem arkamdan ağlıyor.Sanırım çalışan annelerin bebekleri böyle oluyor.Akşama kadar bulamadıkları ilgiyi telafi etmeye çalışıyor.Bence...

günaydın millet....herkese süper bir gün diliyorum...akşam ben de izleyenmedim diziyi tunanın sesinde...çok ağladı yine ..açtım sesini ama inan bastırıyordu..ya çok ta heyecanlıydı ..acaba denize bir bahane bulacaklar mı..umarım deniz hanım şüphelenir ..bi orayı tam izleyebildim.

neyse ben de bi gezineyim geçmişi diyeceğim ama sanırım alt değişecek...bugün doktora gideceğiz..16:00 da .ozamana kadar buralardayıım

herkese günaydınlar derslerimi bitirdim geldim ben de akşam dizi mizi izlemedim valla kocam,oğlum ve ben keyif yaptık bütün gece ohh :içelim:

kızlar bebişleriniz ne sıklıkta kaka yapıyor?
benim oğluş ek gıdaya başlayana kadar 2 günde 1 yapıyordu.şimdi günde 2 kez yapıyor.ben ek gıdalara bağlıyorumCADIARZU

aşk güzel şey,sevmek sevilmek güzel şey,aşık olduğun insanla yuva kurmak güzel şey,aşık olduğun insandan çocuk sahibi olmak en güzel şey. :asigim:

kızlar bebişleriniz ne sıklıkta kaka yapıyor?
benim oğluş ek gıdaya başlayana kadar 2 günde 1 yapıyordu.şimdi günde 2 kez yapıyor.ben ek gıdalara bağlıyorumCADIARZU

Browni benim oğlum hafta sonu süt verdiğimde 2 günde bir yapıyo kakasını.Kayınvalidem bakıyor hafta içi tabi ek besinler alıyor.Hergün yapıyo.İlkinde böyle az, ikincisinde bayağı çok yapıyomuş.Günde 2 defa yapıyo yani.

ben de anne sütüyle mama verirken 2 günde 1 yapıyordu.sonra ek gıdaya başladık günde iki defaya çıktı.birinde az yapıyor birin de çok demek ki senin de öyle

benim kız sadece anne sütüyle günde 3-4 kez yapıyo. Katı gıdaya geçince yandık o zaman!
bence de sen bir bez fabrikasıyla anlaşma yap yerimseniben

Benim oğulmunda kakası hem sıklaştı hem de daha sertleşti artık eskisi gibi sadece sıvı gibi değil yani
evet artık daha bir koyuoldu.sanırım ek gıda verdikçe artık kokudan da duramıyacağız:bbo:

bence de sen bir bez fabrikasıyla anlaşma yap yerimseniben

evet artık daha bir koyuoldu.sanırım ek gıda verdikçe artık kokudan da duramıyacağız:bbo:

PÜÜÜF EVET KOKULAR SARACAK ETRAFI HELE ÖNÜMÜZDE YAZ Kİ YANDIKKİ NE YANDIK AMA OLSUN BEE OĞLUŞUMUN MOK KOKUSU BİLE GÜZELDİR :bbo:

selamlar,
zeynacım Allah mutluluğunu daim etsin şekerim..
bende dizilerimi izliyebiliyorum çocukların çok etkisi olmuyorçok mızıldanmıyorlar genelde babamız olunca da ben adamdan seyeredemiyom çoğu zaman ya seyrettiği bişey olur yada çay getir götür...vsss.
brownie canım benim oğlanlar sadece mamayla günde 1 kez yaparlardı şimdide çoğu kez bir kere günde ama mesela geçen hafta ishalleri vardı 2 hatta 3 kez yaptılar bu ara kabızlık oldu 2 gün sonra yaptı kerem yedikleri ek gıdaya göre değişiyor benimkilerin...

benim lokumda son günlerde kaka sayisini arttiranlardan

önce bir kez yapiyordu ama simdi az az 3-4 defa yaptigi oluor.

bunun bi zarari filan yoktur insl.dimi kizlar?

benim lokumda son günlerde kaka sayisini arttiranlardan

önce bir kez yapiyordu ama simdi az az 3-4 defa yaptigi oluor.

bunun bi zarari filan yoktur insl.dimi kizlar?

bence yok artık ek gıdalara geçtiler ya sanırım ondan.sulu pis kokulu ve çok sık olursa o zaman ishal olur tahlil gerekir.ama 2 kez bence çok değil az az ve koyu kıvamdaysa korkma.
bakarmısın mok muhabbeti yapıyoruzdelikafadulden

ishal kivaminda diil ama az az yapip sayiyi cogaltinca bende endiselendim.
nevarki bir defada yapsa hepsini:)

mok muhabbeti ama ne kadar önemli bi yapmasalar habire onu bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…