- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.681
bu arada kızlar bişey sorucam size ..biz şuanda 3 numara bez kullanıyoruz ama artık sanki küçük gibi geliyor sanırım 4 e geçeceğiz ..sizler ne durumdasınız?
bu arada kızlar bişey sorucam size ..biz şuanda 3 numara bez kullanıyoruz ama artık sanki küçük gibi geliyor sanırım 4 e geçeceğiz ..sizler ne durumdasınız?
bi de bişey daha sorucam hiç dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama primanın uyu oyna serisi ile aktif bebek serisindeki bezlerin ebatları farklı .. aktif bebek daha büyük sanki .bende daha önceki 3 numara aktif bebekti ama evde bi tane 3 numara uyu oyna varmış bugün onu açtım ama diğer bezden daha küçük gibi geldi bana.
günaydın kızlarr
çok şükür bugün cuma ve kızımla evdeyim ..geçmişe bakamadım bi selam vereyim dedim.. duru hanımı doyurduk şimdi sıra bende..ara ara gelirim bende :)
..
citoscum,bisileri degistirmek senin elinde hayatim..
l.
ayy oturur artık bebişler büyüdüler valla ,ele avuca sığmıyorlar ,hele bi oturtma yıkar ortalığı bizim bıdık..fış fış kayıkçı oynuyoz kucağımda eğiliyo bükülüyo ,çeşitli şekillere giriyo mümkün değil zaptedemiyorum,
ya bu arada çitos noldu ikinci kez soruyorum ,sayfaları aradım bulamadım..
benimkilerde oturuyor artık destekli bir şekilde..
birde bu ara maytabdan duyduktan sonra fış fış kayıkçıya başlamıştım çok seviyor ikiside şimdi normal dururken bile bir ileri bir geri gidip duruyor özellikle kerem bey çok afacan olacak bu bıdık ya..
ha birde kızlar ben hep diyorum ya kerem oğlan dönüyor hareketli diye
kaan oğlanda tam tersi durgun hareketi var ama sadece uçan tekmeler ve yeni kıçını kaldırmalar şeklinde..
bir haftadır yere kalın bişeyler serip ayıcıkları çıngırakları koyuyorum bunları önce yüzsütü yatırıyorum kerem bey yüzüyor gibi kafa ayaklar kalkık uzanmaya çalışıyor
kaan bey ise önce kafasını gömüp kaldırmıyordu e haliyle kızıyordu kaldır diye şimdi yere yüzüstü koyduğumda kafasını kaldırmayı kerem bey gibi uzanma çabalarına girişti..
zaten 7-8 dk yüzüstü ddurduruyorum sonra sırt sütü yatırıyorum ikisinide kerem kıçını kaldırarak bayağı şekil değiştiriyor yani bana dönük koyuyarum bir bakmışım team tersi dönmüş kıvrıla kıvrıla
kaan bey ise şimdilik sadece azcık yana dönderip oyuncakalrı almaya çaılşıyor tekmeler atıyor
önceden bunları yapamıyorlardı şimdi yerde vakit geçirdikçe kasları güçleniyor sanırım..
oyundan sonra çok yoruldukları içinde hemen uyuyorlar zorlanmıyorum...
teşekkür ederim kızlar:) normal laptop vardı ama sevindim valla buna, zaten okulda sunumum falan olduğunda kullanacağım için kapasitesi :) yeter bana,
ya şu diziyi eşim izlettirmiyor kurtlar vadisini izliyor, bende oğluşumu yıkadım, doyurdum ve uyuttum, geldim
selamlarrrrrrrrrrrr,
nihayet site düzelmiş bir ara giremedim siteye girdiğim zamanda mesajlar gitmiyordu meğer siteye saldırı olmuş hacklemeyemi kalktılar ne..
bende oğluşları uyuttum kociş dizi seyrederken bakım dedim yineee..
denizanası canım laptopun hayırlı olsun.. güle güle kullan..
ay bende çocuklar fırsat verdiğince seyrettim ohh iyi oldu yakalandı bihter hanım madama.. artık kadını rahat bırakır heralde zaten o kokoş anasıda adnan beyin neredeyse tüm paralarını kumarda bitirdi ..
çitoscum şimdi sakinleştinmi biraz bu erkeklerin yaptıkları ilk şey değil sonda olmaz hiçbirzaman.. aman oluruna bırak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?