2008 Kasım Anneleri

bizimde değişiyor eskiden günde 1 kere yapardı şimdi bazen bu sayı ikiye çıkıyor biri sabah biri akşam :)) bide ne yediyse artık onun renginde oluyor ve oldukça kokmaya başladı ama olsun o bile güzel :))

bu arada kızlar bişey sorucam size ..biz şuanda 3 numara bez kullanıyoruz ama artık sanki küçük gibi geliyor sanırım 4 e geçeceğiz ..sizler ne durumdasınız?

bi de bişey daha sorucam hiç dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama primanın uyu oyna serisi ile aktif bebek serisindeki bezlerin ebatları farklı .. aktif bebek daha büyük sanki .bende daha önceki 3 numara aktif bebekti ama evde bi tane 3 numara uyu oyna varmış bugün onu açtım ama diğer bezden daha küçük gibi geldi bana.

bu arada kızlar bişey sorucam size ..biz şuanda 3 numara bez kullanıyoruz ama artık sanki küçük gibi geliyor sanırım 4 e geçeceğiz ..sizler ne durumdasınız?

Canım ben 15 gündür 4 numara kullanıyorum.Bezin büyük olmasında yarar varmış.Ben kalça çıkığı için doktora götürmüştüm bebeğimi dedi ki; hatta en başından beri büyük bez kullanın.Yani doğduğunda en küçüğü kullandık ya, bir büyüğünü kullanın dedi.Bacak arası geniş olmalıymış.O yüzden küçük bez kullanmayın dedi.Bi daha bebem olursa bir büyükle başlarım ben.:CüvCüv:

:lepi:

biz de 3 numara kullanıyoruz ama dediğin gibi sanki artık küçük geliyor.ben de denemek için uyu oyna almıştım bence de aktif bebeğe göre daha kenarları dar aktif bebek daha geniş yanlarını sarıyor uyu oyna yanları sanki kapatmıyor fazla.artık 4 e geçme zamanı gelmiş anlaşılan

slm kıslar
herkes nerde???bizde 4 numara bezden bir paket bitirdik bizim kız anca 7 kilo oldu ama çok rahat geldi bana 4 numara 3 numarada küçük geliyodu bide kakaasını çıkartıyodu bunun bantları esnek çok rahat kakasınıda çıkartmıyo
kaka düzenimizde bazen günde 1 kere bazen daha fazla bazende hiç yapmıyo,dün mesela yapamamış yavrum poposunda kalmış minicik artık sıvıda değil

ayy sorma pirossss oturttu oturttmasinada cocuk bebek gibi her beze mok yapiyor.

yeni basladi buna az az yapiyor bi seferlik seyi:)))))

bi defada yapsa ikimizede rahat olcak ama yok illaki accik accik yapiyor

büyük daha rahat oluyor bencede biraz kullanim gecicem bi üst numaraya bende

Herkese selam şekerlerrrr..Çok fena grip olmuşum,kociş de öyle oğlan geçen hafta gripti ondan mı geçti acep bize..bugün konyaya gidecektik yarın sabaha kaldı.Moralim de düne göre daha iyi..

Ooo siz daha geçmediniz mi ben 4.paket 4 numarayı kullanıyorum.kesinlikle geç 3 den daha konforlu bantları esnek..

günaydın kızlarr
çok şükür bugün cuma ve kızımla evdeyim ..geçmişe bakamadım bi selam vereyim dedim.. duru hanımı doyurduk şimdi sıra bende..ara ara gelirim bende :)

OOoh ne güzel..bu arada nasıldı gecen.sabbahlara kadar dans dans mıydı?eh işte miydi?,

..

citoscum,bisileri degistirmek senin elinde hayatim..

l.

Ahh çilekiç ah okadar uğraşıyorum ki değiştirmek için ama nafile..artık koyverdim..Bazen böyle atak yapıyor ben de..

Eylül banlısı bilinen mesela kocalar..O na canım sıkkındı az..Hayata bakış açılarımız farklı dieylim..aynı şeylerden keyif almıyoruz..olay buydu..bugün daha iyiyim..

Canım yaa benim oğlanda da hiç dönme belirtisi yok tekme atıyor popoyu kaldırıyor..ama dönmeye çalışmıyor..üstelik yerde yatmaktan da hoşlanmıyor ne yüzüstü,ne sırtüstü..illa anakucağında durcak..

Güle güle kullan canım benim de çok hoşuma gidiyor..özellikle renklileri süper..

Sağol canım benim daha iyiyiim bugün..Kim saldırmış sitemizeee...hainlerrrrrrrrrr..klava:

Kızlar mok konusunda ben çok mutlu ve mesudum ek gıdalara başlayınca benim 6 güne bir kaka yapan oğlum hergün hatta bazen günde 2 kere yapmaya başladı:lepi::lepi:

çitoscum geçmiş olsun...
benim oğlanlarda 2,5 haftadır 4 numara kullanıyorlar ama bu sefer çabukmu büyüdü kıçları nedir kaan beye dar gelmeye çişini çıkarmaya başladı bu paket bitince 5 numaraya geçeceğiz.. bende molfix kullanıyorum yan bantlarıda esnek rahat oluyor..

çitoscum benim kız boyu var ama kilo düşük ufak tefek daha yeni yeni toparlamaya basladı o yuzden 3 nodaydık ama son paketım bıtsın bende 4 e gecıcem hatta dun gece 4 no bağladım gece daha rahat oldu. artık gundüz 3 gece 4 devm edıcem paket bıtene kadar.
gecem süperdi teşekkür ederim.kocasız ve bebeksiz dışarda ilk gece :)) iyi dağıttım stres attım eski arkadaslarımı gordum bol bol dans ettim . anlayacağın çok iyi geldi.
kocişte gece diyorki ee tamam artık bu seni bi kaç ay götürür iyi motive olmuşsundur :)))

slm kızlar bu konuyu açtığınız iyi olmuş bende dün acaba küçükmü geliyo 3no diye düşünmüstüm ama 4 çok büyük olur diye kara vermiştim bizde 4 e geçelim. Lastik kısmı sıkıyor sanki bebişin bacaklarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…