2008 Kasım Anneleri

hava güzel kimsecikler yok burda bugün hrkes dışarı çıktı heralde,bende anca bakkala gidebildim kızımla kiralık ev sormak için evide göremedim zati anahtar yokmuş

merhaba herkesee

karabatak gibiyim walla, bir görünüyorum, tam yazacağım, oğlan uyanıyor hadiii bir fasıl onu uyutmaya çalışıyorum...bugün de bütün gün uyumadı, şimdi biraz daldı da gelebildim ben de...geçmişi okuyamadım ama okuyabildiğim kadarıyla, denizanası notebook hayırlı olsun, iyi günlerde eskit, çitoscuğum geçmiş olsun, kendine dikkat et bu havalar çok aldatıcı...

iyi akşamlar arkadaşlar,
bu bez konusuna iyi ki girmişsiniz.valla bizim bez son 2 haftadır sızdırıyor kuçuk mu geliyor acaba diiyodum ama 8 aylık bebekler 4 kullandığı için bi türlü 4 almaya cesaret edemedim,demekki alabilirim.

ohh çilekcim demek gezdiniz.ne güzel bizde çıktık buugun.kızım bu hafta toplu taşıma araçlarıyla tanıştı.tren vapur otobuus hepsine bindik.
buğun de yine otobuse bindik ama dönüşte taksiyle geldik iyiki de öyle yapmışız gelene kadar aağladı şöfer de susturmaya çalışıyor .ikide bir arkaya bakıyor sut veremiyorum anlayacanız canım cıktı kendimii eve zor attım.ve havalar iyice isınıp kalın kıyafetlerden kurtulana kadar bidaha yok.

mucizecim tekmi bindin cnm kızınla otobüse teksen dahada zor olmuştur,bende bazen düşünüyorum minibüse biniyim koçtaş var yakın oraya gidiyim diyorum ama cesaret edemiyorum yer verirler heralde ama...

pirayecim tek bindim valla,tıklım tıklımdı yer verdiler allahtan.bi yerden başlamak lazım dene bikere.

çitoscum valla bende önce cesaret edemedim sonra bişekilde bunu kırmalıyım deneyim dedim bide cıkamazsın edemezzsin diyenlerin gazına geldim ve kendimi sokakta buldum.
aslında itiraf edeyim zor oldu ama kıyafetlerden ve rüzgardan korumak için zorlandım.astronotla kanguruya koyamadım hem çanta hem kalın kıyafetle kızı taşımak zordu giderken hep uyudu gelirken de hep ağladı allahtan taksiyle gelmişim

merhabalar
kızlar moralim çok kötü ya dün demiştim kızımın burnu çok tıkalı diye neyse kızların dediği tonimeri aldım kızımın grip olacağını anladığım içinde peditusda aldım dün gündüz bi problemi yoktu fakat gece oldu kızım bi tülü uyumadı uyuyor 10 dk felan bi bağırma anlatamam size kızımı daha önce hiç böle görmemiştim uyuduğunda saat 5e geliyordu bugün gittik doktora gribal enfeksiyon dedi hafif de ishali var kızımın ve boğazında hafif balgam var asist ve reflor verdi sabahtan beri daha yeni uyudu harab oldu kuzum ((( kızlar dua edin çabuk iyileşsin yavrum çünkü çok ağır geçiriyor hastalığını ağlamaltan sesi kısıldı kızımın

laviscim gecmis olsun prensese canim,bu havalar rezil etti bebeleri yaa..

dilosum neyin var canim iyi gecmedimi doktorunuz?

hayirdir rers bisi yoktur insl.dimi?

evet cnm ben de bir kez uyu ve oyna alma gafletinde bulundum rezilimiz çıkmıştı.her kakada hem sırtından hem kenarlardan çıkarıyordu.gerçi aktif bebekde her kakada kenarlarından çıkarıyor.ben her seferinde üstünü de değiştiriyordum ta ki en son baby star alana kadar.80'li + 3 ad. ıslak mendil kampanyası vardı 17.95 ti.daha önce numunesi de gelmişti denemiştim.ondan en son,iyi ki de almışım.hayatım kurtuldu resmen.nedir o öyle yaa.fenalık gelmiş içime.en iyi bez primadır diye isim yapmışklava:,biz de peşinden gittik.baby star,hem çok güzel sarıyor,hem gayet emici hem de ne belinden ne kenarlarından herhangi bir sızıntı olmuyor.pişik de yapmadı benimkinin cildi kaldırdı yani.çoook memnunum.
ayrıca ek gıdalara geçince benimkinin kaka yapma sayısı azaldı.1-3 kez yapıyor ve eskisi gibi cıvık değil.hatta rengi de biraz daha koyu olabiliyor.kokusunu hiç anlatmayayım,burnumun direği kırılıyor -tatlicadiarzu-

merhabalar kızlar
iki gündür hiç uğrayamıyordum geçmişe bakmaya cesaret edemedim bayağı bi birikmiş bir ara okurum artık
bugün annemi yolcu ettik çok üzüldüm ev sanki bomboş oğluşla sağolsun hep o ilgilendi dinlendim biraz gerçi pek keyfi yoktu oğluşumun öksürüğü var bir geçmedi doktor önemli bir şey değil çok hafif geniz akıntısı var onandır dedi aferin verdi ama çok zorda kalırsan kullan dedi ilaç vermeyi pek sevmiyor doktorumuz ateşi felan olmadığı için vermedim ama ara ara öksürüyor geniz akıntısı geçti acaba odası mı çok kuru diye düşünüyorum
lavinyacığım geçmiş olsun bebişine inşallah en kısa zamanda düzelir

meyve,sebze,yoğurt ve muhallebi bir gün içinde yedirmeye çalıştığım şeyler.düzenli olamuyor tabi hala.hatta 1 haftadır filan yemiyor.sebebini buldum kaşık istemiyor benimki.kıçına zor geliyor,üşengeç.biberonla verince götürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…