2008 Kasım Anneleri

laviş geçmiş olsun yağmura yaa .. inşallah en kısa zamanda toparlar.
diloks hayırdır dr. kontrolü iyi değilmiydi?canın sıkkın gibi geldi
geçen gün bende diyordum acaba baby star nasıldır diye alıp denemek lazım bize molfix olmadı huggies inde bir tane numunesi var denicem bakalım .. ama şimdi alıp da bezler elimde kalsın da istemiyorum ..molfıxelri ölece verdim sağlık ocağına şimdi bu da böle çıkarsa yine gitti paracıklar olucak ne olur şu ürünleri numune boyutlu yapıp ucuz ucuz onlardan da satsalar en azından rahat rahat deneyebiliriz hepsini.

hoşgeldin darkcım .. bende şimdi gideyim makineyi çalıştırayım kızın çamaşırları birikmiş. bi yandan da ütü yapayım ..güya kız yatmıştı uyanmış ..babası da yanındaydı gelmiş bu kız beni uyutur kendi uyumza diyor :))) gidip bi el atayım olaya . gelebilirsem görüşürüz kızlar.

lelal sana gelmedi mi canım baby starın numunesinden.ben hamileyken istemiştim 3 adet vardı içinde.Güzel gibi gelmişti bana.ama neden kullanmadım bilemiyorum vardır bi sebebi walla şimdi hatırlayamadım diyordum ki birden aklıma geldi.Burda her istediğimde bulamayabilirim diye almamıştık onu.
belki bende ilerleyen zamanlarda geçerim ona.Pek taşırma huyumuz kalmadı eskisi gibi.Ne de olsa ek gıdaya başladık biz de.

Kızlar bende ek gıdaya başladım sayılır.
2-3 kez elma suyu verdim.elma -havuç karışık elma-armut karışık verdim.
milupanın pirinçli muhallebisini yaptım daha sulu olarak ondan 3-4 kaşık verdim.Muhallebiyi sevdi.
Bugünde Bebelacın meyveli muhallebisini yaptım içinede bebelacın biberon mamasından ekledim çok sevdi ondan bira fazla verdim.
Haftaya mamayla yoğurt yapıp tattıracam
5. ayı doluncada az az çorbalara kahvaltılara başlarız artık zaten bu ay sonunda nöbetlerim başlıyor
Kızıma annem bakacak gözüm arkada olmayacak ama onu çok özliyeceğim (

Ay canım ya çok geçmiş olsun.Sık sık emzir İnşallah çabucak atlatır
Ayetel Kürsü oku nazar değmesin meleklerimize

HOşgeldin Seyracım hayırlı olsun ek gıdanız.

Dilokscum 5. ayınız kutlu olsun,nice nice mutlu yıllara canım.

Çitosum,geçmiş olsun iyi olmana çok sevindim.

Kızlar bizde 4 numara bez kullanıyoruz.geçenlerde kızım pişik olunca kullanmaya başladık.

Piroş kakası popişinde kalınca pişik olabiliyor aman çok dikkat et canım.
Eskiden kaka yapınca ses çıkardı foşurt die:))) Şimdi ses de çıkmıyor.Bazen az yapınca kokuda olmuyor pek,eğer kakayı hemen alamazsan pişik olabiliyor.
Benim kız geçen sabah uynamış yapmış,ben daha uyurken.Ondan sonra pişik oldu.
Hemde kabızdı ek gıdadan.Gece tahılını biraz fazla verdim galiba.

Mucize iyi cesaret etmişsin tek başına bebekle yolculuk ederek yaaa.Ben yapamam walla.

Eylül walla ben bir hafta evdeydim hiç iş yapamadım.
bi dakka mı kendi kendine oturmaz yafs bu kız.

Seninki arabada oturuyormuş kendi kendine yoksa sende her dakka kucakta yapamazdın.

lavinyacım geçmiş olsun bebişine inş birın önce duzelir.bizim kızın da burnu çok fena tıkalı.

ecemim allah kavuştursun canım.kızınada geçmiş olsun.

dilokscum sanada geçmiş olsun.

lavinyacım geçmiş olsun ..
ecemim sizede geçmiş olsun Allah kavuştursun anneni...
mucizecim maşallah iyi etmişin ya bir yerden başlamak lazım değilmi..
ahhh ahhh inşallah benimde tek çıkacağım günler çabuk gelir. iki bebekle onlar yürüyene kadar tek çıkamam heralde..
darkcım seninde annen hoşgelmiş ..
bu arada maşallah herkesin anesi geliyor gidiyor hep yanınızda.. ben anca yaza görebileceğim....
bana gelen baby star numunesini ben beğenmedim çok kalın kalınlığını bırak öylesi kalça gelişimi için iyiymiş mama bu odun gibi geldi bana resmen..
mofix kullanıyorum 4 numara yan bantları esnek bantlı olmuş 3 numarası normaldi esnek bantlar yoktu..yakında 5 numaraya geçeceğiz.. kaan oğlan artık çişini çıkarmaya başladı.. kereme iyi geliyor şimdilik..

ya canım çok sıkılıyor bebeeğim emme problemi yaşıyor.napmam gerektiğini bilmiyorm.ne olduğunuda bilmiyorum.emmek istiyor memeyi alıyor bir iki çekiyor sonra bırakıyor tekrar tekrar bu böyle devam ediyor sonra ağlıyor.bi iki çekiyor sonra öburune bi ona bi ona değiştire değiştire emiyo açmı tokmu bilmiyorum.kaşıkla bişeyler veriyim diyorum bu seferde iyice bırakır diye korkuyorum nap cam bilmem.

bi de kızlar bebişlere yoğurdu ilk olarak kaç kaşık başladınız.bide hangi saatlerde veriyorsunuz akşam yatmadan önce versem gaz yaparmı rahat uyusun diye yatmadan 1 saat önce veriyim diyorum ama gaz yapmasından korkuyorum.

mucizecim ben fazla emziremediğim için pek bilemiyorum ama sütün azmı geliyorki kızın iki çekiştirince ağlıyorsa aklıma bu geldi hergün alıştığı şekildmi geliyor sütün hani benimkiler akış biraz azaldımı biberonda mızırdanmaya başlıyorlar..
biliyorum seninkiyle anne sütü vermekle aynı değil bu ama isteyip iki çekişten sonra ağlaması böyle düşündürdü...
kaşık mamalarından ver sen yinede az az bşey olmaz çünki çok arkadaş veriyor..
ben yoğurdu 4-5 kaşıkla başlamıştım ama ilk önce sevmediler sonraki yaptığımda çok az suyla sulandırıp ayran kıvamında biberonla vermiştim gaz olmadı fazla bizde..
hastanede bir bayanda yoğurt ver akşamları iyi uyusun demişti..

nazlımelekcim sutum eskiye oranla daha az geliyor bende bundan olduğunu sanıyorum ama sabahları çok geldiği zamanlarda da artık aynısını yapıyor .birde benim kız sutu ilk geldiği andaki gibi tazzikli ğelsin istiyor ağzzına.aza kanaat etimiyor kendi de çekiştirip gelsin demiyor tembel.armut piş ağzıma duş yani.o emmedikce sutte gelmiyor bence.

MUcizee cim benim ğlum da 4 aylık aynı şeyi bizde yaşdık ara ara hala oluyor iki çekiyor bırakıp ağlıyor.Ben de ilk başlarda sütden kaynaklandığını düşündüm ama varkende aynı olunca gaz dan olduğunu anladım gazı varken öyle yapıyordu. Gazı çıkıp kusduktan sonra da rahatlayınca tekrar emmeye başlıyordu...Gaz dan çoooookkkk çektik biz ama 1aydır iyiyiz..:)a.s.

günaydin

kizlar sizlerdede oldumu bi cevap yazin lütfen oglumun vucudundan kocaman kocaman kirmizi lekeler oluyor dünden berli anlamadim gitti sonra bir müddet sonra gidiyo tekrar b aska yerden 5 veya 6 yerden birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…