- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.721
merhabalar
kızlar moralim çok kötü ya dün demiştim kızımın burnu çok tıkalı diye neyse kızların dediği tonimeri aldım kızımın grip olacağını anladığım içinde peditusda aldım dün gündüz bi problemi yoktu fakat gece oldu kızım bi tülü uyumadı uyuyor 10 dk felan bi bağırma anlatamam size kızımı daha önce hiç böle görmemiştim uyuduğunda saat 5e geliyordu bugün gittik doktora gribal enfeksiyon dedi hafif de ishali var kızımın ve boğazında hafif balgam var asist ve reflor verdi sabahtan beri daha yeni uyudu harab oldu kuzum((( kızlar dua edin çabuk iyileşsin yavrum çünkü çok ağır geçiriyor hastalığını ağlamaltan sesi kısıldı kızımın
lavinyacım geçmiş olsun bebişine inş birın önce duzelir.bizim kızın da burnu çok fena tıkalı.merhabalar
kızlar moralim çok kötü ya dün demiştim kızımın burnu çok tıkalı diye neyse kızların dediği tonimeri aldım kızımın grip olacağını anladığım içinde peditusda aldım dün gündüz bi problemi yoktu fakat gece oldu kızım bi tülü uyumadı uyuyor 10 dk felan bi bağırma anlatamam size kızımı daha önce hiç böle görmemiştim uyuduğunda saat 5e geliyordu bugün gittik doktora gribal enfeksiyon dedi hafif de ishali var kızımın ve boğazında hafif balgam var asist ve reflor verdi sabahtan beri daha yeni uyudu harab oldu kuzum((( kızlar dua edin çabuk iyileşsin yavrum çünkü çok ağır geçiriyor hastalığını ağlamaltan sesi kısıldı kızımın
merhabalar kızlar
i
bugün annemi yolcu ettik çok üzüldüm ev sanki bomboş oğluşla sağolsun hep o ilgilendi dinlendim biraz gerçi pek keyfi yoktu oğluşumun öksürüğü var bir geçmedi doktor önemli bir şey değil çok hafif geniz akıntısı var onandır dedi
Mucize iyi cesaret etmişsin tek başına bebekle yolculuk ederek yaaa.Ben yapamam walla.
valla takmıştım kafaya yapcam diye tutturdum ve yaptım.ama kollarım acaipp ağrıyor.ama alışmalıyım.
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?