2008 Kasım Anneleri

günaydın elifçim..bilmiyorum ben ama sıcaktan falan olabilir mi..fazla sıcakta oğlumda da küçük kızarıklıklar oluyor sonra geçiyor...sen daha tecrübelisin ...istersen bi yıka...rahatlar belki..

evimiz sicak degil havalar isindi ama dün baya gezdik bence alerji oldu gibime geliyo sanki ama neyden bügün hastaneye götürmek istemiyorum cünkü hangi doktor oldugu belli degil pek mühimsemezler pazartesini beklesemde kendi doktorumuzami götürsem

günaydın güzel kasım anneleri...

elifciğim aynı dert bizde de var birkaç gündür, sanki alerji gibi kırmızı lekeler oluyor oğlumda, biz her gün yıkıyoruz ama geçmek bilmiyor, bazen yok oluyor sonra yeniden oluşuyor. ben de sıcaktan oluyor diye düşünmüştüm ama çok kalın giydirmiyorum bu aralar, neden olduğunu anlayamadım ben de...biz p.tesi doktora gideceğiz rutin kontrolü ve aşıları için, o zaman soracağım, seni de bilgilendiririm...

bu arada biz ek gıdaya henüz geçmedik, sadece mama yiyor bizimki, o nedenle bizimkisinin gıdayla ilgisi yok, ,inşallah geçici bir durumdur, yoksa yazın daha da sıcaklarda daha kötü olmasından korkuyorum...

ayyy günaydın ; gidiyom yine gezmeye ,geçmişi okuyamadım herkes iyidir heralde ,dün bi gezdik bi gezdik sormayın ,gittiğimiz her evde bi erkek bebek ,kızıma göz koydular zor kaçtık,canciğer arkadaşım doğum yaptı ona gittik oğlu oldu minicik..melis yanında devleşti ,akşamda 6 aylık kızı olan arkadaşa gittik ordada kızım küçüldü :))))

günaydın arakadaşlar
bugün çalışıyorum çok sıkıcı. kocam istanbula gitti.keyfim yok nedense kocişim il sınır dışına çıkınca keyifsiz kalıyorum

günaydin

kizlar sizlerdede oldumu bi cevap yazin lütfen oglumun vucudundan kocaman kocaman kirmizi lekeler oluyor dünden berli anlamadim gitti sonra bir müddet sonra gidiyo tekrar b aska yerden 5 veya 6 yerden birden
canım ilaç kullanıyormusunuz? belki ilaç alrjisidir bazen hemen olmasada bi kaç gün sonrada ortaya çıkabilir. anlattığın zaman ilaç alerjisi gibi geldi.
ama bi doktora götürmekte fayda var.

günaydin fistiklar hemen yazip cikayim..

elifcim bahsettigin gibi bizdede olmustu 2 aylikken ve benim doktorum

cok sIk yikadigin icin bebegin cildi kuru kalmis ondan olmus dedi ve yikama süremizi haftada

1`e cikartmisti.birde ben yün kilotlu corap giydiriyordum onuda istemedi artik giydirmiyorum.

losyon filan verdi hemen gecmisti.

ha birde süte karsida akerji olmus olabilir sen yinede götür doktoruna.

zeynocukk bizimki her ay birak il disini ülke disina cikiyor ben napiyim o zaman atim bari kendimi denizlere:)))

kendine gel seker bisiycik olmaz insl.sag saglim döner aksama evine.

günaydın kızlar

öncelikle hasta bebişlere geçmiş olsun

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

elif geçmiş olsun banada alerjiyi anımsattı, kendi doktorunu beklemekte fayda var, o zamana kadarda yeni bir besin başlama

dilekcim dün moralim bozuk demişsin bu gün nasılsın, yapabileceğimiz bişii varmı canım

zeyna allah kavuştursun canım,

mersü şekerler
aman kendimi sokaklara atacağım zti alacam veletlerimi kafamı dağıtacağım
eve hayatta gitmek istemiyorum erkenden
atacam kendimi denizler :)))
çilek kafa sen atma kendini denizlere denizi ezersin delikafadulden

:))))))))))))))))))))))) bikerem cilekin iki kilosu kaldiiii ama kizdirma seni bil eziveririm:)

ya kizlar benim böcük galiba ishal oldu cok diil ama bence belirtileri var.

bol bol emzirip su veriyorum sali günü doktoru var o zamanda sorucam.

birde simdi birazcik muz ezip verdim nette okudum iyi gelirmis.

baska tavsiyesi olan varsa lütfen yardimci olsun.

günaydın kızlar
sabah sabah baya güne olaylı başladım .. önce patronum aradı onunla bir güzel kavga ettim telefonu kapadım ardından kayınvalidem aradı onunla da bir güzel laf sokuşturduk ve yeter artık .. ay bugün hepsi sıralandı sanki sabah sabah cinlerimi tepeme çıkardılar .halbuki bu sabah ne güzel enerjik başlamıştım güne erkenden kalktım kızımla oynadım ama şimdi tüm enerjim ve moralim sıfırlandı (
elifcim yediklerinden de alerji yapmış olabilir süt ve muz alerji yapabilecek iki besin .. bence başka gıda verme ve pazartesi kendi doktoruna göster canım .. şimdi başka doktorlar olağanüstü hal yaratıp uğraştırırlar bebeği tanımadıkları için .
zeynacım yakın mesafe canım ya istanbul akşama gelecek ne de olsa işte olarak düşün ama yine de allah kavuştursun canım.

saol canım valla öle yapmaya çalışıyorum ama işte ..
neyse ben biraz eve girişeyim duru da mıkır mıkırdı en son bıraktım yatağına bağrına bağrına döneceye baka baka uyudu .. bugün o da serseri modunda .. dün akşamdan beri çığlık atıp atıp duruyor en sonuda sesi kısıldı cadının :))))

dilokss dün söylemeyi unuttum tuna koc adam olmuş :)) daha nice aylarını görün inşallah canım..
bu arada mmf ve asorti nerelerde .. hiç karşılaşamıyoruz artık ..

lelalcim kızıyoruz ediyoruz tartışıyoruz bi bakıyorsun hepsini unutuyıruz..sen de boşşşşşverrr..unutulacak nasıl olsa..

tşk.ederim cnm..tunacık büyüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…