2008 Kasım Anneleri

sağol lelalcim yakında olsa ben hiç ayrılmadım kocamdan zor geliyo insana
ayrıca patronlar ve kaynanalar insanı sinir etmek için var olurlar
bence sallama hiç değmez
kimsenin keyfini bozmasına izin verme
hahahayyy beni ezecekmiş
gerçi olabülüüü hala senden daha makenim bi kerem kaydirigubbakcemile2
denizcim özele bakk
bende bakıyom yok bişi :çok üzgünüm:

asorti ve mmmf kafa bizden sıkılmışlar onun için yoklar artıkın
banlı eylülde aslında sıkılmaya başlamış çaktırmamak için arada giriyo sanırsam
ortalık karıştırmış gibi olmayım da :tomato:

amannnnn
kızlar hep dicem kaç kere doktora gittik hep unuttum
benim oğluşun kolunda verem aşısı ile ilgili hiç iz yok minicik bilem
ne yani tutmadımı ya tutmadıysa eee tuttuysa neden iz yok
napcam ben şimdi bi daha yapılır demi
geçmi kaldım yoksa :1shok: senağlama

zeynacım benim bildiğim artık aşı tutmaması diye bişey kalmamaış.eskidenmiş o.tabi yinede sağlık ocağına veya doktoruna sormakta fayda var.
seyracım özele filan gerek yok,kendi adıma konuşuyorum tabi,gizlimiz saklımız yokki :)
dalak yazarsan çıkar canım ama benim bir tanesi hacklenmişti.ben 2. yi yapmıştım.yani arkadaşlık gönderirsen cvp alamazsan bilki hacklenmiş olandır )

Son düzenleyen: Moderatör:
slm şekerler hastalıkları üstümüzden atamadık gitti valla ardam biraz iyileşir gibi oldu bu sefer ben dün bütün gün hayatımda ilk defa bu kadar ağırlaştığımı hissettim yemek yiyemedim heryerim yara gibi ardayı kaldıramıyorum eklem yerlerim berbat mide bulantısı baş dönmesi iğrenç bir durumdaydım annemlerde olduğum içinde nete de giremedim yani buaralar sizlerden uzak kaldım bugün biraz daha iyiyim ama yine kalıntılar var buarada iyi haber adet oldum kızlar yani hamilelik olasılığı ortadan kalktı kara kara düşünüyordum çocuk yokken hamileliğim zor geçti birde çocukla düşünsenize kucak isticek alamıcaksınız mideniz bulanıcak uyumak isticeksiniz uyuyamıyacaksınız aman tanrım kabus gibi uykusuz geceler çocuk olunca birini emzir birinin karnını doyur birninin altını değiştir birinin ğeşinden koştur offffffff offfffffffff kabus dolu tam bir ay geçirdim ama şükür hamile değilim bundan sonra daha da dikkatli olmak lazım malum artık havalar yavaş yavaş düzelio kendimizi dışarlara atar atar dururuz baksanıza ben daha arda tam iyileşmeden havayı güzel bulur bulmaz tekrar kendimi annemlere attım evde duramıyorum valla sıkılıyorum havalar biraz daha düzelsin evde hiç durmam heralde
aaa diloksçum geçmiş doğum günün kutlu olsun şekercim tunamızada maşallah
darkçım 5aylarımız kutlu oldu
sayfaları okuyamadım kendimi pek ii hissetmiyorum 5.aylar ve doğum günü olanlara nice aylara ve senelere diyorum hasta olanlarada geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bende dahil olmak üzere düzeliriz

ay gezmeye gitcektim kociş hala gelmedi kıl oldum

zeyna kız iz olmadımı tutmadı derler verem aşısı için bi sor bakalım dr a ..inş.tutmuştur..
seda geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendine ,bide amma felaket senaryoları kurmuşun biri karnında biri sırtında hesabı :)))

ya kızıma mama yedirdim hiç ıslak mendille silmezdim çok bulaştırdı yere göğe döktü bende salak gibi sildim ağzını ,çenesi filan kıpkırmızı oldu kabardı bide kemdime çok kızdım inş.geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…