2008 Kasım Anneleri

sedoş hoş geldin canım..hadi iyi bakalım korktuğun başınA GELMEDİ..bahar yorgunluğumudur nedir

ben de sürekli uykuluyum..hele gece kafamı zor kaldırıyorum..bunu da atlatırız cnm.

seninde 5. ayını kutları..ardamı öperim..

ya ben de çıkmak istiyorum bugün ama çok rüzgarlı burasıı...yarın azalırsa çıkarım artık

bu arada biz ek gıdaya henüz geçmedik, sadece mama yiyor bizimki, o nedenle bizimkisinin gıdayla ilgisi yok, ,inşallah geçici bir durumdur, yoksa yazın daha da sıcaklarda daha kötü olmasından korkuyorum...

bende yeni verdim dün hava sicakdi belki ondan olabilir

antibiyotik kullandik ama bitti olsa ilk gün olmazmiydi veya bir kac gün sonra

biz de kendimizi dışarı atanlar grubundayız, güneşi gördük çıktık yeni geldik daha. gerçi oğlana alışveriş yapmaya gitmiştik o da bütün alışveriş boyunca uyudu. havuçlu bebe yağı varmış ben ilk kez gördüm, çok kuru ciltler için yazıyordu, aldım deneyecem bakalım, bizimkinin kolları hatır hatır, ne yapsam fayda etmedi, belki bu iyi gelir...

sedacığım geçmiş olsun, geriye bakamadım, atladığım hasta annişler ve bebişler varsa onlara da çok çok geçmiş olsun...

kavak yellerini takip eden var mı kızlar.çok güzel bir yerde kaldı..onu bekliyorum umarım izleyebilirim...

işte laf olsun diye yazdım..

ilk oluşun değil mi cnm..doğumdan sonra yani..ben de bu hafta oldum bitti..ben de çok sevinnnndimmm....

ama çikolatalı olsun..ıslak şöyle ufffff naptın bak aklıma geldi...

delikafaduldendelikafadulden

vallahi ben çok rahatladım olunca..tabi seninki erken olmuş gerçekten..sanki böyle hFİFTEN DE

ŞİŞLİĞİM İNDİ GİBİ GELDİ..3 kilom kaldı vermem gereken..

kimse yok bugün..
:roflol::roflol::roflol:

Aynen benımde 3 kılom kaldı dıloksÇum bende kaÇıom ardayı emzıreyım sonrada mama yapıım karnım acıktı tunamıda senıde kocaman ÖpÜyorum Şekerım gırerım yıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…