2008 Kasım Anneleri

kızlar yarışma oylaması başlamış görsel yarışma bölümünde

oylarımı verdim ama çookk zorlandım hepsi birbirinden şeker maşallah hepsine

ama sizinkileri tanıyamadım

iyi akşamlar hatunlar :))
kipadaki anne-bebek festivaline giitik,alışveriş yaptık,kazı kazan verdiler,chicconun bebek telsizi çıktı hediye hihoyyyt şehrinde kipa olanlar mutlaka gitsin derim.kazı kazan için yarın son gün,ama festival 7 nisana kadar sürüyor

denizcim ne oylaması bu yaaa

aa senin haberin yokmu, sen bayadır uğramamışsın canım

en sevimli uyuyan bebek yarışması düzenlendi, bizlerde katıldık , hatta kız ve erkek diye ayırmışlar katılım çok olunca, hadi sende ver

10 parmakta 10 marifet bölümü görsel yarışma başlığında

güle güle kullanın tatlım

merhabalar herkeze,geldigimde herkez gitmis oluyoryaa bi türlü karsilasamiyoruz

bugün pasama alisveris yaptik aman ne yoruldum anlatamam..kucakta bi canavar

kiyafet begen ayakkabi begen offf off babasininda benimde canimiz cikti ama cookk

zevkli baharliklar aldik kücük adama..eve gelince nasil durcaklar diye denedim sagolsun bircoguna

kusarak hepsini makinaya gönderdi.simdi onlarin yikanmasini bekliyorum asayim hemen yaticam cünkü

yarina misafirim var.

eve gelir gelmez evi süpürdüm toz al sil of canim cikti yaaa,esim yarin yine o gereksiz klübünde olcak

bende pasayla bisiy yapamiycagima göre bugünden hallettim ama inanin canim cikti.

simdide biraz kavak yellerini izleyip yaticam insl:)

yarismaya baktim ne seker bebeler var orda ya ama ben kimseninkini taniyamadim.

selammss kızlarr
kociş erken geldi baktı morlaim bozuk bizidışarı çıkardı kadıköye gittik biraz hava aldık sonra dönüşte eve geldik vee evdeyiz.. cimcimeyi uyuttum derken uyandı şimdi babası ilgileniyor bende kendimi buraya attım..
zeynacım bizimde aşı yerimiz çok geç kızardı merak etme biraz daha bekle ama bir sonraki dr kontrolunde dr unuza sorun bakıyor eğer aşı yerinde kızarıklık yoksa test yapıyorlar test sonucuna göre aşı yenileniyor
sedacım çok geçmiş olsun size ya bir türlü atlatamadınız hastalığı

bu arada biz resmimizi bulduk :)))

Son düzenleme:
teşekkür edrim lelalcim ya valla bir türlü düzelemedik gittik oğluşum düzeldi gibi ama bu seferde sağ gözünde ıslak ıslak çapaklanma oluyor temizliyorum 1 dk geçmeden tekrar oluyor neden acaba merak ediorum yaa acaba böle olan var mı?

sanki çapaklanma sorununu bir ara juli yaşıyordu diye hatırlıyorum . bizde çok şükür olmadı oyüzden nasıl davranılır ne yapılması gerekir hiç bilmiyorum.

cnm bende eklemek istiyorum nasıl eklicem

cnm başvuru sona erdi maalesef açıklamalarına göre bundan sonra almıyorlar

geçmiş olsun canım ya ben atlamışım kaç gündür doğru düzgün bakamıyorum

çilekçim yarın misafirde kolay gelsin

lelalcim hoşgeldin bizde bugün meydandaydık çok güzeldi, oğluşum bol bol güneş aldı, aslında eşim kadıköye gidelim demişti ama park sorunu falan oluyor diye vazgeçtik, meydandada gözlerim seni aradı, hava güzel çıkmışsındır belki diye

bizde bulduk kendi resmimizi ama başka tanıyamadım valla, birde erkek bebeklerde biraz taraflı davrandım:) ama kızlarda çok zorlandım oylamada

daha büyük çocuklarda teramisin kullanılıyor ama bebeklerde ne kullanılır bende bilmiyorum, juli ve azodan hatırlıyorum sanki bende

eğer yapacak olursan çay güzel bir antiseptiktir, soğuk çayla pansuman yapabilirsin

canım aslında bugün meydanda olabileceğinizi tahmin ettim ama bizim araba annemde kaldığı için kadıköye gitmek zorunda kaldık arabayı almak için oradanda kadıköye geçelim dedik..
yarın bi aksilik olmazsa kociş bizi hidiv kasrına götürecek şimdi lale zamanı ve orası çok güzel oluyor bu zamanda gidip bol oksijen alalımda çarpılalım :))

valla ne yalan söleyeyim kızlarda ben de taraflı davrandım ama o kadar şekerler varki çok zorlandım allah hepsini bağışlasın kırkbirkere maşallah tüm kuzulara .

yarın denicem çayı ablama sordum üşütmüşsündür dedi çünkü daha önce böle bişey yaşamadım daha bugün başladı inşallah korkulacak ve uzun sürecek bişey değildir kıyamıyorum ya böle abuk subuk şeyler olunca içim bi tuhaf oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…