2008 Kasım Anneleri

yarın bizde çıkıcaz bir yerlere ama nereye karar vermedik benim biraz alışveriş yapmam lazım kendime onun için belki avm ye falan gideriz, ama hidiv kasrıda güzel fikir valla

bugün kotondan kendime kahverengi kumaş pantolon aldım hemde 20 tl 34 beden bir tane kalmış o nedenle indirmişler fiyatını, birde mangoya bakabildim bebişle pek bakılmıyor başka yerlere bakamadım bile,

ayrıca realden market alışverişini yaptık oğluşada organik sebze mama falan alıp, yemek yedik başka birşeye zaman kalmadı

açıkhava oğlumu çok güzel etkiedi, 10.30 da uyudu maşallah

güle güle kullanın tatlım
teşekkürler canımm :))
Görsel Yarışma - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

al canım ama seçmek gerçekten zor hepsi melek gibi uyuyor, bir iki canavar dışında:)))) bakınca anlarsın canavarları

benim haberim vardı yarışmadan hatta bende koyayım resmini diye düşünmüştüm ama munutmuşum bile valla.puanlama başladığına göre.link için sağol cnm bende bi tıklayayım :)

sedacım geçmiş olsun kuşumm yaa nazar değmiştir güzel gözlerine :teselli:

valla ne yalan söleyeyim kızlarda ben de taraflı davrandım ama o kadar şekerler varki çok zorlandım allah hepsini bağışlasın kırkbirkere maşallah tüm kuzulara .

:)))
allah hepsini ailesine bağışlasın, maşallah

doğru demiş ablan benimde bir kez oldu banyo yaptırıp yatırmıştım, sabah çapaklanmıştı ama birşey yapmadan geçti, çayın zararı olacağını sanmıyorum canım tekrar geçmiş olsun

hayırlı olsun canım cicilerin :))
valla benımde alışveriş yapmam lazım ama bi türlü fırsat bulupda bişeyler bakamadım kendime .. artık işteyken bir öğlen arası kaçıcam kızla beraber bakılmıyor zaten..
bu arada kadıköyde peros diye bi yere girdim gerçi artık hemen hemen her yerde var bu mağaza ama oradaki kıyafetler çok daha farklı ve güzel geldi nedense bana .. o kadar şık kız ve erkek bebek kıyafetleri vardı ki anlatamam.hiç beklemediğim bir performans o mağazadan :)) ve üstelik çok da ucuz gözünüza çarparsa kızlar o mağaza girip bakın derim :)

kızlar ben yatıorum demek resim ekliyemioruz üzüldüm bilseydim hemen eklerdim oğluşumun mükemmel bi resmi vardı uyurken eğer kabul etmezlerse buraya eklerim gönlümün birincisini :hooray:

kızlar benden bugünlük bu kadar artık benimde gözlerim kapanmaya başladı
gidip mutfağı toparlayayıp yatayım bende
hepiniza iyi geceler tatlı rüyalar ..:))

cok canim üsütmekle alakasi yok cok dikkat ediyoruz zaten eger bu aralar burun tikanikli olduysa gözündende tepiyo yani göz kanallarindanda yol bulup cikiyo aynisini bizde olduk gecenlerde hemen gecti burun damlasi kullandik sadece eger gözler daha kötülesirse göz damlasi veriyor doktorumuz bende temizlerken ya sütümle temizliyorum bazen gözüne bile damladiyom yada adini türkcede tam bilmiyorum tuzlu sular varya buruna damlatilanlardan onunla

ay yazmadan edemedim lelalcim ben hidiv kasrının orda oturuyorum yürümeyle 5-10 dk kıymetini biliyormuyum hayır daha gitmedim bu sene hiç ama baharda oğluşumla yürüyüşe çıkmak istiyorum orda

kızlar günaydın aslında çoooo sinirliyim sabah sabah aldı başını arkadaşını taşımaya gitti hemde bi pazar günümğz var beraber kahvaltı ediyoruz herşey bi tarafa kaç gündür kalbim sıkışıyo çarpıntım var diyip duruyo şimdi geelicek ölü gibi oram sıkıştı buram sıkıştı diicek :mymeka:
bi filimde vardı hababam sınıfıydı sanırım hocalarına diyolardı ya hocam yüzünüzmü sarı benziniz atmış şööle bööle falan diye adamı evhamla hastalandırıuyolar işte aynı benim kocam -tatlicadiarzu-

günaydin mmf bizden erkencisi yok eeee onlarin bi tane gerci bu gece bizde tekdik kizlar annemde kaldilar bizim oglan bügün dahada erken kalkdi dikti beni sabah sabah ayaga baba hala oyuyo oysa benim uykuya ihtiyacim var

günaydin sekerler...

dün meyveli yogurt almistim denize elma ve seftalili olandan cok begendi yarisini yedi.

simdide püresini vericem yine elma ve mango karisimi.ama ilk defa deniycez bunu

insl.bi sorun cikmaz ..

ya bizim gece uykumuz hic kalmadi desem yeri var,deniz sürekli uyaniyor ve meme istiyor.

mamasini veriyorum kusuyor yani fazla geliyor ac diil,istiyorki hep yanimda kalsin agzinda meme

olsun.napicam ben nasil vazgecircem bunu anlamiyorum.

hayir mmfcim ya veriyorum yalanci memesini hemen basiyr cigligi biliyor yani.

inan dün gece deniz araliksiz iki saat hic uyumadi

akşam üstü çok fazla uyutmamaya çalışsan acaba gene uyanırmı gece dediğin gibi açlıktan değil meme istediği için uyanıyo bence emziğini tatlandırarak alıştır ben rezeneye batırıyorum mesela iyi oluyo

vallahi tipim kaydi yaaa yapmadigim kalmadi.Deniz uykuyu cok seven bi cocuk diil zaten

ki aksam üzerileri en fazla bir saat uyur oda cok ender.bence yanima yatmak istiyor ondan yapiyor gibi.

uyutup koyuyorum yatagina en fazla yari msaat bilemedin bir saat sonra yanimda,cocuk kipir kipir

uyuyor vede kendini uyandiriyor sürekli.ellerini sariyorum bu kezde bunaldigi icin uyaniyor.bir haftadir filan

böyle yapmaya basladi hic gece uykumuz kalmadi anliycagin.

çilekçim ne diyim sana ..umarım zamanla düzelir paşa..
mmmf sakin ol cnm,kızmakta haklısın tabi..

biberon maması veren kızlar....bu aylarda kaç cc veriyorsunuz ve kaç saat arayla..biz de başladıkk taa..ama günde 2 kere vereceğim sanırım..

öffff gezmekten helak olduk valla,kaynanamın ısrarı ile dün bi düğüne gittim hiç eğlenemedim aklım evdeydi,kızı emzirip babaya bıraktım ,gerçi uyumuş ben gelene kadar gelmeden az önce uyanmış babasıyla oynuyomuş geldiğimde ama ne fayda içim rahat değildi..

eeee siz napıyonuz bakalım ,
mmmf cim aynı senin kocadan bende var pazar pazar tek ayak üstünde kırk yalan söyleyip kaçtı ,akşamada oram buram der ,allah akıl fikir versin ...

eylülcüm senin nezdinde tüm 5 ayları kutlarımhihoyyythihoyyythihoyyyt

dilokscum 150 cc veriyorum 4 saat araolması gerekiyor sanırım ama benimki en fazla 3,5 saat dayanıyor

ama bizim dr her bebek kendi belirler dedi miktarı ve saati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…