E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.821
teşekkürler canımm :))güle güle kullanın tatlım
Görsel Yarışma - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
al canım ama seçmek gerçekten zor hepsi melek gibi uyuyor, bir iki canavar dışında:)))) bakınca anlarsın canavarları
valla ne yalan söleyeyim kızlarda ben de taraflı davrandım ama o kadar şekerler varki çok zorlandım allah hepsini bağışlasın kırkbirkere maşallah tüm kuzulara .
yarın denicem çayı ablama sordum üşütmüşsündür dedi çünkü daha önce böle bişey yaşamadım daha bugün başladı inşallah korkulacak ve uzun sürecek bişey değildir kıyamıyorum ya böle abuk subuk şeyler olunca içim bi tuhaf oluyor
yarın denicem çayı ablama sordum üşütmüşsündür dedi çünkü daha önce böle bişey yaşamadım daha bugün başladı inşallah korkulacak ve uzun sürecek bişey değildir kıyamıyorum ya böle abuk subuk şeyler olunca içim bi tuhaf oluyor
canım aslında bugün meydanda olabileceğinizi tahmin ettim ama bizim araba annemde kaldığı için kadıköye gitmek zorunda kaldık arabayı almak için oradanda kadıköye geçelim dedik..
yarın bi aksilik olmazsa kociş bizi hidiv kasrına götürecek şimdi lale zamanı ve orası çok güzel oluyor bu zamanda gidip bol oksijen alalımda çarpılalım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?