2008 Kasım Anneleri

günaydın cicikler
baktım hemen yarışmaya kimse bizi beğenmemiş :dilcikar:
bende başkasına oy verdim zaten kendimiz beğenmek tek haksızlık olurdu zati

nassınız bakem
ben evdeyim valla dışarısı çok güzelde ben pek güzel değilim
belim nedense çok ağrıyo sağ bacağımada vuruyo
kociş ahmeti traşa götürdü yiğiti uyuttum onlar gelsin çıkarız gibime geliyo
geçen haftada çok güzeldi hava yiğit hasta diye çıkamamıştık
dün gerçi o yok tu oğullarımla gezdik ama öle bi rüzgar vardıki sersem oldum

heee bu arada saçlarımı boyama cesaretini gösterdim
dün akşam sağolsun görümcem boyadı
bitkisel boya ile boyadım hiç koku yanma falanda olmadı çok rahattı
kociş beni böle daha seksü buluyormuş
aslında bende fark ettim tek renk ve hatta koyu tek renkle daha bi alımlı oluyorum

eylülcüm 5. ayınız kutlu olsun hihoyyyt
bizde haftaya 5 aylık olacağız demi denizin anası
dilokscum valla bende 120 cc veriyom ama bazen yetmiyo bazen yetiyo
ben nedense çocuk büyüdü gitti şu cc olayını tutturamıyorum
diyorum ya bazen 120 cc çok geliyo bazen yetmiyoo

bugünlerde benimki kaşıpı reddetmeye başladı neden anlamıyorum
hep aynı şeyleri vermemeye dikkat ediyorum sıkılmasın diye
ama hallla 1 ay olacak kaşığı beceripte alamıyo sokuyom ağzıma meme gibi emmeye çalışıyo
sırf alışsın diye inatla kaşık veriyorum bi yemek yiyioz sanki harpten çıkıyoruz
bana bi akıl verin nedicem ben :uhm:
bide geçen gün ilk defa rendeledim elmayı az pişirdim hani az pütürlü olsun alıştırayım diye
daha ilk kaşıkta boğulmaya kaltı çok korktum :1shok:
ne zaman nasıl başlatacam ben buna pütürlü şeyleri :çok üzgünüm:

saol denizanacim insl.düzene gireriz.

biraz evel 125.gr`lik sebze püresini yedi benim oglusum ilk seferde zarari olurmuki ya?

cekiyorum istiyor bende verdim insl.bi sorun cikmaz.

dilosum ben120 cc veriyorum ama denizanasinin dedigi gibi hic 4 saat dayanamadik biz.

ben günde bazen iki bazende 3 sise veriyorum aradada emdigi icin.

selamlar,
5. ayına girenlere hayırlı uğurlu olsun..
dün bende bebelere baktım çok şirinler ya..
oylarımı verdim..
bazılarında ha bu filanın bebişi diye düşündüm kızlarda en çok dikkatimi çekene verdim oğlanlarda bende taraflı davrandım ne yapım..sositososito
bende günde 150 cc veriyorum 2 saatde bir bazen güzel uyurlarsa yada muhallebi verirsem 3 saati geçiyor..
ama ben sırf biberon sütüyle devam ediyorum..
zeynacım yeni saçını güle güle kullan canım..
bende bu ara bu renk civarı çikolata kahve yada koyu kahveye boyayacağım iyi oluyor doğqal oluyor evlendiğimde sarıydım ama ne sarı görümcemin ve kuaförün ısrarıyla olmuştu deişiklik iyi olurmuş....laelaelaelaelaekooyu renkten sarı renge döndürmek için canımı çok yakmıştı kuaför hemde kınagecesi günü 5 kere işlemden geçmişti saçım .. sonradan öğrendim ben saçımı iyi kurtarmışım aynı kuaför bir kızın beline kadar gelen saçlarını yakmış...sonra kendi rengine döndüm..

zeynacım güle güle kullan şekerim bende boyatıcam haftasonu ayın 17 de düğünümüz var takrar sap sarı bi gacı olucam diplerim çok gelmişti gerçi açık kumral olduğum için saçlarım balyajlı gibi duruodu ama yinede yaz gelio şöle bi sirkelenip kenimize gelelim bende boyuyayım resmimi koyarım

merhabalar
bende bebişlere bu gün bakabildim ve oyumu verdim allah esirgesin hepsi çok tatlıydı
bugün ankara yanıyor harika bir hava var saat 12 gibi eşim oğluşu biraz gezdirdi bende ortalığı topladım ondan sonrada hemen kaçtı halbuki canım çok gezmek istiyordu güzel havalarda insan evde oturmayı hiç istemiyor
benim oğluş biberon mamasını bir sevmedi biberonu ısrarla almıyor ancak çok acıkırsa sütümde pek kalmadı canım sıkılıyor kaşık mamaları veriyorum bugünde ilk defa sebze çorbası vereceğim şimdi uyuyor uyanmak üzeredir bakalım yiyecek mi
kaşık mamalarını bazen severek yiyor ama bazende binbir oyunla daha yarım ölçü yapıyorum anca bitiriyor 1-2 haftaya kadar tam ölçü yaparım bakalım yiyecek mi
bu arada 5. ayı dolanları tebrik ediyoruz daha nice aylara yıllara inşallah
zeyna saçın güzel olmuş canım koyu renkler her zaman daha küçük gösteriyor ben röfleyi pek sevmiyorum sürekli dip boya gerekiyor ve makyaj makyaj yapmadığın zaman hasta gibi oluyorsun soluk duruyor ben çok uzun zamandır boyatmıyorum ama yazın tatile gitmeden mutlaka bir renk değişikliği yapacağım

zeyna kafa ben röfleli halini beğeniyordum ama bu da güzel güle güle kullan şekerim..
ben yiğiti görmedim yaw resimlerde oy verdim bi bebeğe valla ayrıca benim kızımada kimse vermemiş :dilcikar:

slm millet dersim var hemen kaçıyorum bir mrb diyeyim dedim birazdan dönerim,bu arada yarışma başlamışmı bakamdım yaa
bugün bizimde 5. ayımız hihoyyyt

dersim bitti geldim ne o kimse yazmamış mı yaaa 40 dakikadır nereye kayboldunuz hatunlar :çok üzgünüm:
şu yarışma nasıl oylanıyor hangi sayfada kızlar beni bir bilgilendirseniz,bu arada benim bebeğimde yarışıyor oylarınızı bekliyoruz teyzeleri a.s.
geçmişi fazla okuma fırsatım olmadı bebek bezlerinden bahsetmişsiniz ben hala 3ü kullanıyordum 9kilo olsunda öyle geçeyim diyordum ama dediğiniz gibi biraz sıkıyor oğlumu ben de geçeyim o zaman hemen yeni pakette almıştım daha 3 numara açılmamış var ne yapsamki:uhm:
lavinyacım geçmiş olsun kuzucuğuna inşallah hemen iyileşir
başkada okuyamadım valla,bizimle birlikte 5. ayları olanları kutluyorum hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…