2008 Kasım Anneleri

nereyesundur daa eylül banlısı bi karşılaşamadık yoktum hastalıklarla uğraşıp duruom oğluşumun göözü çapaklanmıştı şimdide göz beyazı kıpkırmızı napıcam bi doktoru aradım hemen damla verdi hemende ilaca başvurmak istemiorum yaa

Selam kızlar. 5. aylar kutlu olsuuuuun. 5. yaşları da birlikte görürüz inşallah :)

Sedacım göz damlalarını kullan hayatım. Ben de kullandım hatta çapak nedeniyle 10 günde bir kullandığım bile oldu. Göz sorunları özellikle mikrobik bişeyse ilaçsız geçmez. Damlanın ismi ne. Ben bugüne kadar tobrased ve netrica kullandım.

Oooohhh buluşmalar yapılmış. Elmalı ve Lelal mi buluştu bir tek. Bu kadar mı yaniiiii :)))

Çilekcim ben mama sandalyesine oturtuyorum canım ama benimki chicco nun kademeli olanlardan, tam dik oturmuyor da eğiyorum yarı yatıyor yarı oturuyor. Pek de seviyor cimcime. O tarz bişey alabilirsin. Şimdiden alışsınlar.

Evet kızlar biz geçen Ceren'le yazıştık okumayı yazmayı pek sökememiş ama maşallahı var. Onlar nasıl ahenkli harfler öyleee :))

ıki gündür babamızın doğumgününü kutluyoruz. Önce başbaşaydık dün de arkadaşlarla kutladık. Bugün de ben bi hediye daha verip kutlayacağım. Böyle doğumgünü görmedim valla. Kızlar dün hava çok güzeldi. Biz bir arkadaşıma gittik oturmaya oradan eşim geldi almaya ben bekliyorum gezmeye gidiyoruz anaaaa bi baktım evin önüne geldik. Dedim ki ben gezicem dedi ki ben yorgunum :)) Dedim ki çıkar bebek arabasını biz gideriz kızımla. Yapamam sandı. Bak beni indirme sonra sen koyamazsın bebek arabasını bagaja dedi. Ama hata etti, yapamazsın lafının altında kalır mı bi kadın sorarım size :))) Çıkar dedim. Çıkardı. Bir güzel kızımı yerleştirdim. Aşağı sahile indik, fıskiyeleri seyrettik. Ben çay içtim. Gezdik gezdik geldik. Bir baktım kociş balkondan bize bakıyor. Yoruldum ama hiç çaktırmıyorum. Kızı arabaya koydum sonra bebek arabasını kapattım bagaja koydum gene renk vermiyorum sonra kızı alıp yukarı çıktım bir şövalye edasıylaaa hihoyyyt Bütün gün başımın etini yedi. neymiş çok merak ettim öldüm dirildim Tam 75 dakika yoktunuz. Dedim çok merak ettiysen sen de gelseydin ne var bunda. Ve ilk kez dışarı çıkma maceramız böyle sonlandı. Hava esiyordu biraz korktum acaba üşütür müşüm diye ama bişey olmadı. Bir kere yaptım ya artık her cuma cumartesi çıkarız kızımla.

zeytinyağlı pırasa pişirdim pek bi lezzetli olmuş,
bugün pazar millet atmış bebeleri arabaya geziyo heralde..

Son düzenleme:
julicim cnm doktor tobrased dedi bakıcam yarında devam ederse alıcam damlayı yavrum ya gözünün akı kızardı
eylülcüm benim aslında 8 in de kontrolüm ama doktora sölicem 11 i olsun die saat kaçta gidelim o zaman bare orda buluşalım senlede ordan sen evi biliosun

biz de gezmeye gittik ama rüzgar vardı..nasıl döndük bilmiyorum ...küçük bir işmerkezi var orada bir

tanıdığımız var..yemek çay kahve vs..oturduk oğlumla..tam çıktım o küçük köpeklerden varya

ayaklarıma yapıştı..korkudan ödüm patladı..çok korkarım bi bilseniz..sinir oldum tasmasız gezdiriyorlar

biizm bahçede vardı o sırnaşık itlerden zaten it dolu kadın evinde bakıyodu çocuğu olunca bahçeye saldı ayy çıldırcaktık öldü de kurtulduk valla kadın bide çeyizinden yastığını koymuş kafasıunı altına ölürken çatlak yaa.....

sedacım bizim kontrol de ayın 23 ündeymiş ben 11 de zannediyodum .olsun napalım sözleştik bi kere ..bende tam bilmiyorum aslında piraye bize özelden atsın ,gelen eve çıksın dışarda beklemeyelim bebelerle..
mmmf gacısı nerdeydin bakim sen CADIARZU

mmmf gacısı kaç gündür sokaklarda süpürgelik yapıyor cuma arkadaştaydım 10da gittinm akşam 9da geldim dünde alışlverişe çıktım ama bi nane bulamadım üzerime göre acil önlemler paketi yaptım acilen kilo verilecek bi insanın alt tarafı 38 üst tarafoı 42 bile zorla olurmu yaa benimanne tarafım romanyalı ordakikarılara benzemişim poffff bi kot aldım bugünde bi pantolon aldım üstüme bişey alamadım canım çok sıkıldı.güzl bi ceket beyendim ama xl bile dar geldi düğmeleri kavuşmadı gıcık oldum bugünde pazardı pazar çocuk koca diğer çocuk fenalık geldi allama

sedacım verdim canım tel ..gece 12 den sonra ara beni

mmmf kafa bende 2 gündür geziyom bişey bulamadım o önlem paketini banada açıkla ..acilen uygulamaya koyim ..

selam fıstıklar
size güzel haberler vermekisterdim ama kızım hala çok hasta ve yaklaşık 4 gecedir uyku yok bize uyuyor 10 dk sonra ağlayarak uyanıyor sesi kısıldı yavrumun asist,peditus ve tonimere tam gaz devam bizde böle sizden ne var ne yok bakim?

EylÜl dur ardayı yenı uyuttum geldım anam atıcam bekleyıver hayırdır neden gece 12 den sonra kızz
lavıŞÇım Çok geÇmıŞ olsun cnm ya benımkıde hastaydı pedıtusla geÇırdık Şımdıde gÖzÜnde Çapaklanma ve kızarma var nazar nazar valla ınŞallah en kısa zamanda dÜzelır bebıŞlerımız
buarada pedıtus 5 kullanılıo sende Öle mı yapıosun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…