2008 Kasım Anneleri

hellloss kızlarr

öncelikle 5. yını dolduran bücürüklerimize daha nice aylar diliyoruz hasta olanlara da acil şifalar ..

bugün biz pek bir enerjik gün geçirdik ailenecek :)) sabah kalktık bir güzel kocişle pazar kahvaltısı yaptık. sonra annemleri aradım malum hergün kıza bakıyor bugün dedik ailecek hep beraber gezelim annanede keyiflensin .. duruyu bir güzel giydirdim annemler geldi ve kendimizi önce hidiv kasrına attık .. daha laleler tam açmamaış ama olsun fena değildi hala peysaj çalışması yapıyorlar bir iki haftaya orası gayet güzel olur. baktık pek bişey yok dedik anadolu kavağına gidelim yemek yemeğe .. kendimiz attık sahile yemeğimizi yedik dolaştık ve eve geldik .. bugün gayet güzel geldi valla yaklasık 3 haftadır izin günlerinde evde veya annede olunca en sonunda dışarı çıkabildik.

ohh lelalcim rahatlamışsındır malum bizde hastalık olunca bu haftasonu evde geçirdik ama haftaiçi sürekli anneemlerdeydim onlarla arabayla dolaştık biraz bugünde ardama banyo yaptırdık evi topladık şimdide öle oturuoz valla havada rüzgarlıydı dışarıya yürüyüşe bile cesaret edemedim orda hav nasıldı

hidiv kasrında pek hissetmedik ama anadolu kavağı epey esmeye başladı.ilk gittiğimizde problem yoktu ama sonradan artınca bizde kaçtık tabe .. dedik gezelim derken kızı da hasta etmeyelim :)))

Zeyna saçların çok güzel olmuş canım. Bu arada yarışma ney ben anlamadım? Biraz geri mi kaldım ney

Mmmf o acil önlem paketinden ben de istiyorum hayatım yaa. Gittim kepek ekmeği aldım. Ayça Şen le 6 sında diyete başlıcam. Anaaam bu arada yarın ayın 6 sı demi. Hem 6 sı hem pazartesi ama yapamıyorum çok acıkıyorum yaaa kızlar. Bana bir care. Ne yapsam forumdaki zayıflama gruplarına mı takılsam artık :))

Laviş Seda size de gecmiş olsun kızlar.

.
ben yiğiti görmedim yaw resimlerde oy verdim bi bebeğe valla ayrıca benim kızımada kimse vermemiş :dilcikar:
canım ya valla pek bi baktım ama valla tanımadım seninkini kaç numaradan katıldı yarışmaya
benimkü 12 nomero

saçlarımı beğenen bütün gacılara teşekkür ederim :lepi:
bu güne kadar hiç bişimi beğendiğini sölemeyen kaynanam bilem çok yakışmı güzel olmuş dedi ya tamamdır artık
dilokscum 2 ay önce röfle balyaj arası bişi yaptırdım canımcım ama yazık etmişim saçlarıma mahvoldu ve benim yanlarda falan beyazım çok sürekli dip istiyo bu röflede de dip zor mesele sonra kocişte beğenmemişti hep koyu yap tek renk yap deyip duruyordu hepsi bahane olduki beyazlar bu bahanede en üst sırada bende dün akşam boyadım. rengi orta kahve organikle boyadım çok memnun kaldım koku yok yanma yok.

ya bugün oğlumun beslenmesi ile ilgili bi kaç yardım istemiştim.
bu kadar gacı arasında kimsemi yardım edemedi bana :uhm:

Son düzenleme:
zeynacım yeni saçların hayırlı olsun canımcım .. neydi canım sorduğun atlamışım galiba ben orayı .. yardımcı olabileceği bişeyse hemen söleyivereyim :)

ben kaçar kızlar yarın malum iş var ve hafta başı..ofis tam terelelli yeri oluyor .erken yataım da enerji toplayayım barim :))
herkese iyi geceler..

DEDİM KİSME BİŞİ DEMEDİİİİİİİİİİİ :dilcikar:

biz hep öyleyiz artik alistik bu arada yanimada iyi alisdi benim sipam

zeynacım ben kaşığıda pütürlüleride verdim yedi sorun olmadı yani pütürlü şeyler o yüzden bişii diyemedim ama az pütürden büyük parçalara doğru bir sıra izleyebilirsin belki

şu an kaşığını görünce ağzını açıyor, biz yemek yerken bizim kaşıklarıda takip ediyor

zeynacım benimde ilk kaşık denememde biraz sorun yaratır gibi oldu ilk başta bebedorun bir kaşığını almıştım sanırım ağzına büyük geldi tam lokmaları alamadı hanfendü sonra daha küçük yuvarlak başlıklı bir kaşık aldım şimdi onunla pek bir mutluyuz .. ama benim kız annemde ve bende farklı davranıyor ya da annemin eli daha yatkın o yedirirken sorun olmuyor çünkü eski kaşıktan onda da var o gayet güzel yediriyor :)) pütürlü konusuna gelince bizde doktorumuz ilk başta vareceğin herşeyi püre halinde verki önce tatlara alışsın sonrasındaki 15 gün azdan itibaren pütürleri ve sayısını arttır dedi yani kademeli olarak pütürlülere geçecekmişiz. ben şimdi öle yapıyorum sebzeler şuanda daha püre kıvamında meyve sularında ise 1 hafta meyve suyunu tam süzerek verdik şimdi hafif hafif içine ezilmişlerini de atıyoruz tada alışık olduğu için pek sorun yaratmıyor ..
mamalarda ise bizde cc leri tam oturtamadık yani bazen tok oluyor almıyor 90 cc nin üzerine çıkamıyorz bazende aç zamanında 150 cc banamısın demiyor ama genelde 3 saatte bir 140-150 cc yi deviriyor .

günaydın kıslarr
kaç gündür giremiyorum ev arıyoruz kaynanamlar bende ne zormuş ev aramak yaww,kızlar inş.c.tesiye denk gelmez taşınmam henüz ev bulamadık gerçi ama c.tesi buluşuruz umarım...
abowww demin camdan bakıyım dedim felaket bi bulut kapkara istanbul gösteri merkezinde yangın çıkmış heryer simsiyah bulut oldu...
neyse ben gidiyorum

günaydın cicikler
herkese iyi haftalar
bugün gene ev çığırından çıktı çk iş var yaws
hee bide bu gün artık bismillah diyip ek gıdaya başladık saat 8de emiştik 10da elma armut ve muz püresi verdim hepside çeyrekti muzu koklattım kabızlık yapmasın diye
1 de falan sebze çorbası vericem
4 de de yoğurt yoğurdunun içine 2 bisküvi ezsem nasıl olur acaba
kabızlık yaparmı
kullanan varmı daha almadım bisküvi eğer veren varsa alıcam
nazlıcım sen veriyomusun önemli olan o
cuma günü 6yı dolduruyoruz 4 gün önce başladım ama dr zaten ay başı başla demişti
ben 1 hafta geciktirdim bile
günü gününe olmasıda şart değil herhalde
6 ay sadece anne sütü diyebiliriz demisenağlama
kendimi bi tuhaf hissettim
sanki bidaha emziremicekmişim gibi oldum kötü oldum
puffs

günaydın şekerler...
hepinize güzel birhafta diliyorum..
maytabım ben bebe bisküvisi verdim çok da sevdiler sabahları biberon mamalrının içine ezip kaşıkla yediriyordum resmen kapışıyorlardı.. ama özellikle vereyim diye almadım bana gelen numunelerdeneti cicibbe vardı bir paketi biz karı koca yedik..:)) diğer paketi bebişlerie verdim üzerinde 4. aydan itibaren yazıyor çokda vitamin mineral katkılıokuduğumkadarıyla şimdi bitti bisküvimiz babamız yine alacak sevdiler çünki..
canım tabiki ne güzel sende 6 ay sütveren şansluı annelerdensin rahatlıkla verebilirsin artık ek gıdaları artık bizimkiler mikroskobik olmaktan çıktı koca dana oldular yav...
yarın bizimde kontrolümüz var aşımızda vardı sinagis doğrumu yazdım bilemiyorum ama gün gün ileri atıkları için son aşımız nisana geldi raporumuzda ekim mart 6 ay verilecek aşı diyor şimdi devlet karşılamıyor ama çok gerkliyseyarın yaptıracağız 6. aşıyı ama genel merkezden heray arayan bayan eğer düzenli ise gelişim gerek görmneye bilirler tekrar raporla yada almakla uğraşmazsınız dedi bakalım benim bıdıklar kilo alımları gelişimleri nasıl yarın anlayacağız..
bugün bende temizliğe girişeceğim oğluşların uyanmasını bekliyorum makinayı açmak için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…