2008 Kasım Anneleri

bende birazdan çıkcam ,birazdan dediğim iki saati bulur kesin ;
kocamın doğum günü ona pasta siparişi vericem ,hediye alıcam ,bide geçen gün para vermişti dursun lazım olur diye onu alıp kuyumcuya gidicem :jeyyar:,ne zamandır beğendiğim bi yüzük vardı onu alıcam bide inci sormuştum getirmişse kuyucu onu alıcam

slm kızlar bir sorum var bebişlerimiz ne zaman kendi kendine gazını çıkaracak biliyormusunuz????
dün mercimek çorbası yidim ama gaz yapmadı bebişe büyüdümü artk yiyebilirmiyiz gaz yapan şeyleri acaba???

ben oglusumu ve karnımı doyurdum geldım

oncelıkle zeyna hakıkaten super cıkmıssın
bır tarafını kası nazar degmesın benden degmezde sen yıne de kası
oglusunda da nasıl dogdu bılmem ama burnundan dusmus olabılır

nazlımelek ve mmf pasalarınızın 6.aylarını kutlarım
pasta ıkramımı beklıyorum tatlı krızım tuttu yıne

cılek maasallah kocana
daha bır ara yaparım dıye erteledıgın ısın falan varsa yaptır kocana

asortık hatun kaynananın benzetmesı de ıs yanee

funny benim kızım 2 aylıktan beri kendi kendine gazını çıkartıyor ,o yüzden bunun zamanı ne bilemiyorum.biz hiç öyle bir problem yaşamadığımız için bu konuda bilgim yok malesef..

BENDE GEZMEK İSTİYORUM ÇALIŞMAK ZORUNDAYIM

uzulme canım aynı kaderı bende paylasıyorum senınle
ıs cıkısı oglumu alıp avm ye gıdıcem
prıma bezde ındırım varmıs hemde ondan falan alıcam

bu arada ben henuz alısverıse cıkamadım ve cok bozuluyorum yaneee
kocıse sınırlerım bozuk ve acılen alısverıse cıkmam lazım

pufffffffffffff herkeşler gezio yaa ben evde tıkılı kaldım yaa havada rüzgar var tek başıma avm ye gidiim dicem tek dolaşmaktan nefret ederim yawwwwww :mymeka:

Sedacım seninle aynı kaderi paylaşıyoruz aynen bizde tıkıldık kaldık. Ancek balkon paklar bizi. :)
Eylülcüm çok şanslısın biz çok çektik gazdan şimdi iyiyiz ama gaz çıkıncaya kadar kısa kısa ağlamalarımız hala oluyor. Benimki gazman resmen yaaa ....

funnycim benimkilerin gazını çıkarmayı 4 aylıkken bıraktım onlar alttan çıkarıyor bazen yemekten sonra hemen yatıracaksam kucağımda biraz sırtını okşadımmı geğiriyorlar valla büyük insan gibi bıddırıklarıda öyle..:))
Kalimerocum sağol canım istediğin pasta olsun afiyetle yii emi..

zeyna kız atla gel hade
funnycim bende balkonda yok işin kötüsü bunaldım ben yaaaaaa haftasonu kocişin beni kesin çıkartması lazım kesinnnnnnnnn

garibim flaşlar etrafında patlayınca ne kadar koktu... şaşkın şaşkın etrafa bakıp durdu...
bu kız ünlü olamaz...

nazlı melek nispet mi yapıyon bacım
açım diyorum sana
gözümün önünde dönerler tatlılar uçuşuyor ya...

maşallah maşallah..bugün herkes dökülüyor..öncelikle yiğit efemiz,nazire muazzezimiz ve eymen keremi öpüyorum..nasıl da güzelleşiyorlar yaa..allah evlatlarımızı krusun..

bende oğlumu yedirdim kusturdum uyuttum..şimdi de uykusunun sağlıklı bir şekilde devamı için beşik sallayan bir anne olarak geldim aranıza..yaa ben nezaman bu çocuğumu istedği vait doyuracağım anlayamadım..bıraksam acıkmayacak hiiiçç...

sadece resimlere baktım....sedaaaacım az kaldı annem,,ah yakın olsakta birbirlerimzle,gidip gelsek ne güzel olurdu..burayı çekiştirir ufak dedikodular yapardık.özellikle eylülü çekiştirirdik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…