2008 Kasım Anneleri

ay en sonunda kendimi attım buraya ..
eveettt bugün evdeyiz yaklaşık 2 saatir kk açık ama ben tek kelime yazamadım tam yazdım elektrikler gitti hepsi güm :))
dün akşam çekirdek aile küçük bir pasta ile doğum günü kutlaması yaptık.. pasta kesildi sonra herkes kendi alemine ben duruyu uyuttum sonra ben yattım kocişte vadiyi izledi hepsi bu. bi yerlere gidelim dedi kociş ama hiç keyfim yoktu dün nedense sanırım işte çok yoruldum kafam kazan gibiydi resmen hiçbişey kaldıracak halim yoktu ..
denizanası avcı bçreği tarifi için teşekkürler canım dün akşam yaptım tavsiye ederim kızlar gayet başarılı ve lezzetli oluyor ..
geçmişi okuyim dedim ama parça pinçik okuduğum için aklımda hiçbişey kalmadı. mmf ve naslımelekcim 6. aylarınız kutlu olsun ..
bir ara çıtır zeynanın resmini gördüm .. zayna nispet yapar gibi koyma kız resmini ne öle inceciksin maşallah valla ben diyorum hep gören demez bu kadından 2 çocuk çıktı bir de üstelik bi tanesi boyu kadar neredeyse :))) maşallahh
ben güya temizlik yapacaktım artık kocişi beklicem kız durmuyor hiç gelsin de kızı ona satayım bende temizliğe girişeyim bari ..

teşekkürler bacım allah razı olsun... maşallah hepimizin bebişlerine..
bu arada nazire değil lütfen özellikle NEZİRE
çünkü nazire--- bakış demek nisbet yapma demek
oysa
NEZİRE
kendini Allaha ve ibadet yapmaya adayan demek...
:teytey:

gülbeşeker maşallah nezire muazzez hanıma ve ikbal hanıma..
anam beende açım küçük bir parça ekmekle duruyom az sonra yine tatlı bişeyler güme gidebilir her an nasıl frenleyecem bilemiyorum ya..
lelalcim kutlama kutlamadır küçükte olsa nice yaşlara canım..

zeyna, beyazmelek, gülbeşeker maşallah kuzulara

kızlar çok yoruldum ben yaaa daha mutfağı toparlayacam, çamaşır yıkanıyor onu asacam
ve yerleri sildimmi tamam, ama çok güzel cici mamalar hazırladım misafirlerimize sayayımmı:))))

hadi sayayım, mercimek köftesi, patatesli kara havuçlu bir salata, şekerpare, uyuyan güzel tatlısı, ve avcı böreği, yeter dimi kızlar

lelal afiyet olsun tatlım, beğenmenize sevindim:)

mmmf iyi gezmeler canım, eylül şimdiden güle güle kullan alacaklarını

dilekcim allah kolaylık versin tatlım, uyusunda büyüsün tunacık

lavinya, beyazmelek, asorti, kalimero öpüyorum sizide şekerler

unuttuklarım olmamaıştır inşallah

of ya sinirliyim ya bütün aksilikler üst üste geliyor
benim gibi ev işi yapmaktan aciz bir hatunun bulaşık makinesi bozulur mu hiç ya
hemen herifi aradım
hem senle uğraş hem uşaklarınla uğraş olmuyor anam
makine bozuldu derhal usta getirt yoksa bulaşıkları sen yıkarsın dedim
bakalım inşallah blöfüm işe yarar...

kızlar nezoşumun eline kına yakmıştım uyandı az ellerini yıkayayım geliyorum
eski kınası çıkmıştı da
ay bayılıyorum onu elleri kınalıyken
herkes bana deli diyor ama olsun
elleri kolları kınalı bebek

ya ben son zamanlarda kocısıme cok sınır oluyorum kötükedihüso
acaba sorun bende mı dıye dusunuyorum hanı su hormanal dengelerın bozulması olayı falan mı acaba :bbo:
her soyledıgı veya soylemedıgı, yaptıgı veya yapmadıgı hersey sınırlerımı oynatıyor :mymeka:
hos o da bu konuda damarıma damarıma basıyor ama anlamadım gıttı sorun nerede klava:

laviş bizi görmedin herhal milleti yıkadın yağladın biz öksüzler gibi kaldık burda
oyyy canum benim kızarmış seni msnde yağlıyip ballicammmmmkaydirigubbakcemile3

TEŞEKKÜRLER KIZLAR EVET BÜYÜDÜKÇE DEĞİŞİYOR BİZİM SIPALAR

VALLA KIZLAR AZMİNİZE HAYRAN KALDIM YAZA KALMAZ HERBİRİNİZ FİLİNTA GİBİ OLACAKSINIZ TÜ TÜ TÜÜÜ MAŞALLAH
beyazmelek canım eymen kereme maşallah çok tatlı demin unutmuşum özür dilerim:1no2:maşallah eymen kereme
kocişin sana para veriyo sakla lazım olur diye sende yüzük al hemen banlı cingöz seniiiii sengözlerimebaksanabkocişinin doğumgünüde kutlu olsun üçünüz nice seneler yaşayın inşallah

bu da benim cimcimelerim... teyzesinin kızı ve benimde kızım tabiki...ikbal hanım ve muazzez hanım...
ablacım maşallah nezire muazzeze ve ikbal hanıma Allah bağışlasın:ecrin_bebek:
eline kına mı yaktın ablaaa

asortie kız çok güzel oluyo burda ben bi, bebekte gördüm aynısını çok şeker oluyorrrrrkaydirigubbakcemile2

canım hormonları aştı bu konuuuu sadece yorgunluk bu haşle getiriyor bizi bi tanede bende var her işe karışıyor valla bunaltıyor beni ne söyleyeyimde beni sinirlendireyim diye fırsat kolluyo uyuzÇok üzgünüm çoook

kızlar müteffişin pc den bildiriyorum
kanka oldum lanka onlar benim pc de ben onların
canım çalışmak istemiyo aklım oyunda gezmede geyikte valla

gülbeşekercim maşallah yeğenine ve kızçene
eğer Allah bana bir kız çocuğu nasip etseydi emin ol bende kına yakardım ellerine
çok hoşuma gidiyo benimde

ay kızlar durun bakın bakalım güzel çıkmış mı
pek sanmıyorum güzel çıkacağını webcamden çektim
benim sıpalar ayarını da bozmuşlar
ben de teknoloji özürlüsü bir bağyan olaraktan yapamıyorum
eh işte idare edersiniz
sırf fikir olsun diye yani kız analarına...

Allah Allah merak ettim valla gülbeşeker kızının kınalı elleriyle bir resim çekip koysana hiç görmedim ben kınalı bebek duydum ama görmedim,ayrıca sadece görüntü için mi yakılıyor yoksa sağlık açısından da bir faydası mı var,ya da dinsel açıdan :uhm:

ay yok ya çok soluk çıkmış
hiç bir anlam ifade etmiyor bacılar sadece ben çok sevdiğim için yaktım..
çok hoşuma gidiyor o kadar
belki de benim kına gecem olmadı ya içimde ukde mi kaldı ne kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…