- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.801
maşallah maşallah..bugün herkes dökülüyor..öncelikle yiğit efemiz,nazire muazzezimiz ve eymen keremi öpüyorum..nasıl da güzelleşiyorlar yaa..allah evlatlarımızı krusun..
bende oğlumu yedirdim kusturdum uyuttum..şimdi de uykusunun sağlıklı bir şekilde devamı için beşik sallayan bir anne olarak geldim aranıza..yaa ben nezaman bu çocuğumu istedği vait doyuracağım anlayamadım..bıraksam acıkmayacak hiiiçç...
sadece resimlere baktım....sedaaaacım az kaldı annem,,ah yakın olsakta birbirlerimzle,gidip gelsek ne güzel olurdu..burayı çekiştirir ufak dedikodular yapardık.özellikle eylülü çekiştirirdik..
oyyy canum benim kızarmış seni msnde yağlıyip ballicammmmmkaydirigubbakcemile3laviş bizi görmedin herhal milleti yıkadın yağladın biz öksüzler gibi kaldık burda
beyazmelek canım eymen kereme maşallah çok tatlı demin unutmuşum özür dilerim:1no2:maşallah eymen keremeTEŞEKKÜRLER KIZLAR EVET BÜYÜDÜKÇE DEĞİŞİYOR BİZİM SIPALAR
VALLA KIZLAR AZMİNİZE HAYRAN KALDIM YAZA KALMAZ HERBİRİNİZ FİLİNTA GİBİ OLACAKSINIZ TÜ TÜ TÜÜÜ MAŞALLAH
kocişin sana para veriyo sakla lazım olur diye sende yüzük al hemen banlı cingöz seniiiii sengözlerimebaksanabkocişinin doğumgünüde kutlu olsun üçünüz nice seneler yaşayın inşallahbende birazdan çıkcam ,birazdan dediğim iki saati bulur kesin ;
kocamın doğum günü ona pasta siparişi vericem ,hediye alıcam ,bide geçen gün para vermişti dursun lazım olur diye onu alıp kuyumcuya gidicem :jeyyar:,ne zamandır beğendiğim bi yüzük vardı onu alıcam bide inci sormuştum getirmişse kuyucu onu alıcam
ablacım maşallah nezire muazzeze ve ikbal hanıma Allah bağışlasın:ecrin_bebek:
eline kına mı yaktın ablaaa
ya ben son zamanlarda kocısıme cok sınır oluyorum kötükedihüso
acaba sorun bende mı dıye dusunuyorum hanı su hormanal dengelerın bozulması olayı falan mı acaba :bbo:
her soyledıgı veya soylemedıgı, yaptıgı veya yapmadıgı hersey sınırlerımı oynatıyor :mymeka:
hos o da bu konuda damarıma damarıma basıyor ama anlamadım gıttı sorun neredeklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?