2008 Kasım Anneleri

güzel bi makine de çeker öyle yollarım artık
ama çok şirin oldu
tabi kızımın şirinşliğinin yanında sönük de....övünmek gibi olmasın kısçem pek güzeldir...

nasıl oluyor bılmem ama bazen burun delıklerımden ates cıkartabılıyor sagolsun

gulbeseker kızında ellerının kınaları da cok guzel

aman bacım amman ben o mereti çok yakından tanırım hiç tavsiye etmem çevresine bile dolaşma
at kendini dışarılara
enişteye söyle gezin biraz..
sinema falan önce yemek yiyin bi yerde çocuğu merak etme
getir bana ben bakarım
alışkınım nasıl olsa...

Merhaba kızlar.Kaç gündür giremiyorum.İşler çok yoğun.Akşamlar bebişle geçiyor.Bir türlü vakit ayıramadım net.e.Öncelikle 6.aya girenleri tebrik ediyorum.Yavrularımızla nice sağlıklı aylara inşallah.Gerçekten bebekler büyüdükçe daha güzel oluyorlar.Maşallah hepsinede.Kızlar bebişleriniz uslandı mı?Ya benimki akşamları çıldırtıyo beni.Dayanamıyorum.O kadar huysuz oluyo ki.Ne yapacağımı şaşırdım.Kucak istiyo.Ama oturmayacaz, hep ayakta gezecez.Yatırsam morarana kadar ağlıyo.Uyutmak o kadar zor oldu ki.Böyle değildi.Saat 11 gibi kucağımda emerken uyurdu.Huyu değişti.Sizin ufaklıklar nasıl?

kızlar ben kaçar
yarın allah nasip ederse görüşürüz kendinize iyi bakın bebeişlere de ...
Allaha emanet olun...

denizzzzzzz...ben de geleeyyiimmmmmmmmm...

gel bitanem, hazırladıklarım gelecek misafirlerin 3 katını ağırlar valla

denızanası tamamen esımı suclamıyorum zaten
mutlaka benımde hatam veya alınganlıgım vardır
sadece benı bıraz daha anlamasını ısterdım
bende cok bunaldım bıtmek bılmeyen ev ıslerım, bır turlu yenı evıme yerlesememem, ıs stresı, cocugun huysuzluk donemlerı, uykusuzluk, yorgunluk ve onun ısteklerıne yetısmeye cabalamam
superwomenımsın bıle dese sınırlerım oynuyor yerınden sankı sen bu kadar daha yuk kaldırırsın merak etme der gıbı algılıyorum

canım cok sıkıldı kendımı temız havaya atmak ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…