2008 Kasım Anneleri

Ben sabredemiyorum.kızıyorum.Zaten kayınvalidemlede aram iyi değil.Dolayısıyla kocamla da.Ne yapacağımı şaşırdım.Biraz ayrı mı kalsam onlardan.Anneme mi taşınsam.Kafayı sıyırıyorum galiba.

efet denizanası baya çılgınlaştım
ama adamlarla kanka oldum napim
çok sevişiyoz
biri 60 biri 65 yaşlarında tontiş bişiler

kalimerocum gel anam yamacıma alıp başımızı gidelim buralardan
yok olmadı alalım adamları gidelim bi psikiyatriye dayasın ilaçları
leyla dolaşalım ortalıkta heyyyttt

kalimerocum gel anam yamacıma alıp başımızı gidelim buralardan
yok olmadı alalım adamları gidelim bi psikiyatriye dayasın ilaçları
leyla dolaşalım ortalıkta heyyyttt

hadı gıdelım buralardan kaydirigubbakcemile
dayanamıyorummmmm gıdelım buralardan unutamıyorummmmm kafamçokkarıştı

nasılsınız arkedeşler
neyseki bu gün bi uğrayabildim dunu hiç okuyamadım buğune bi bakiyim buğun.ben bi kaç gündür çok yoğunum evde ilginc bir hal oldu butun elektirikli eşyam bozuldu bulaşık makinemin motoru yanmış tamamen iptal oldu.buzdolabım zaten sorunluydu iyiice iflas etti ev telimisden kızımın telsizine kadar hepsi bir hafta içinde bozuldu. bu arada kombiye giden borulardan biri su kaçırmış teşisatçı servisçi derken dün evim birbirine girdi bu gun hertarafı yerleştirdim derken evsahibiimizden haber geldi banyo mutfak fayansları için yarın usta gelcek diye valla sinir oldum daha yeni temizledim her yeri yarın yine batacak.gıcık adam durdu durdu yeni aklına geldi.
ee bi bakim bari siz neler yapmışsınız .he buara da diyetlere başlayanlarımız olmuş tebrik eder başarılar dilerim.darısı başımı inş.

mucizecim geçmiş olsun hayatım böyle aksiliklerde geldimi aynbı anda gelio valla
kızzz eylül koy resimleriniiii hadee çakanziiiii kaydirigubbakcemile3

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Asortie, beyazmelek, denizanasi, julianne, mucizee, yasmin.28, zeyna+
ama kimse bişe yasmıo

kızımla pazara gittim geldim arabasında uyudu kızım daha gezmek istiyodum ama uyanırsa ağlar pazar ortasında perişan olmıyım diye hemen aldım bişeyler geldim,balık aldım onu ayıkladım ellerim balık kokuyo ıyyy
gülbeşekrcim kızın çok tatlı maşallah

ben de hava aldırmaya çıktım,şeytan dürttü avm ye gittim.ben de bir iki şey aldım..tunayı da kanguruya koymuştum..gelirken uyudu..minübüsle gittim geldi biraz rüzgarlıydı..gelince uykulu emzirdim..uyuyor..
bu da bir ilk oldu..yaşasın..

kızlar son zamanlarda oğlumun başı gece çok terliyor ve akşam emerken..resmen su yani..siz de varmı böyle şeyler

mucize hakikaten sinir bozucu bir durum sedanın dediği gibi herşey üstüste gelir geldim mi

valla dun eşimle gece 3 bucukta başımızı yastığa koyduk ve butun bebekler mi böyle yoksa sadece bizimki mi diye birbirimize sorduk.asla kucaktan inmiyor yanında illa birileni olcak.yanında oturuyorsan illa yüzün ona dönuk olacak ,ve hala bir uyku düzenimiz yok.acaip yoran bi kızım var.işte canım benimki böyle .demekki bizimkinden sendede var

geçmiş olsun abla benim bu.makinede bozuldu ve serviş 250 tl masraf çıkardı 2 ay önce de 110 tl bir parca değiştirmiştik .oyuzden hepten elden çıkardım ben.inş seninki ufak bir arızadır da ucuza düzelir

ya ben son zamanlarda kocısıme cok sınır oluyorumklava:
ya ne tesaduf bende

ayyy çıktım gezdim gezdim geldim..ciciler aldım kendime
ohh güle güle kullan canım cicilerini

mucizecim geçmiş olsun hayatım böyle aksiliklerde geldimi aynbı anda gelio valla
kızzz eylül koy resimleriniiii hadee çakanziiiii kaydirigubbakcemile3

sağol sedacım hiç sorma yaaaa

ASORTİE'CİM BEN DE OKUYUCULAR ARASINDA GÖRÜNÜYORUM AMA SAYFAM AÇIK OLSA DA İŞ YERİMDE OLDUĞUM İÇİN BOŞ BULDUĞUM FIRSATLARA GELEBİLİYORUM BİLGİNİZE a.s.

YASMİNCİM SEN EV HANIMIMISIN YOKSA ÇALIŞIYOR MUSUN?

mucizecim geçmiş olsun ev harabeye dönmüş sizinkaydirigubbakcemile3 biran önce eski haline döner inş
sorma pirayecim ev harabe ben harabe iyi olur sonumuz inş,

diloks cum illa insanın siniriini bişeyler bozacak bizimki bu ay da buydu işte

piraye pazara nasıl gittin kızla ezmedilermi sizi.valla bizim burda pazarda insanın üstüe üstüne geliyor millet çok kalabalık oluyor.kızla gitmek mumkun degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…