- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.841
kalimerocum gel anam yamacıma alıp başımızı gidelim buralardan
yok olmadı alalım adamları gidelim bi psikiyatriye dayasın ilaçları
leyla dolaşalım ortalıkta heyyyttt
Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Asortie, beyazmelek, denizanasi, julianne, mucizee, yasmin.28, zeyna+
ama kimse bişe yasmıo
Ben sabredemiyorum.kızıyorum.Zaten kayınvalidemlede aram iyi değil.Dolayısıyla kocamla da.Ne yapacağımı şaşırdım.Biraz ayrı mı kalsam onlardan.Anneme mi taşınsam.Kafayı sıyırıyorum galiba.
valla dun eşimle gece 3 bucukta başımızı yastığa koyduk ve butun bebekler mi böyle yoksa sadece bizimki mi diye birbirimize sorduk.asla kucaktan inmiyor yanında illa birileni olcak.yanında oturuyorsan illa yüzün ona dönuk olacak ,ve hala bir uyku düzenimiz yok.acaip yoran bi kızım var.işte canım benimki böyle .demekki bizimkinden sendede varMerhaba kızlar.Kaç gündür giremiyorum.İşler çok yoğun.Akşamlar bebişle geçiyor.Bir türlü vakit ayıramadım net.e.Öncelikle 6.aya girenleri tebrik ediyorum.Yavrularımızla nice sağlıklı aylara inşallah.Gerçekten bebekler büyüdükçe daha güzel oluyorlar.Maşallah hepsinede.Kızlar bebişleriniz uslandı mı?Ya benimki akşamları çıldırtıyo beni.Dayanamıyorum.O kadar huysuz oluyo ki.Ne yapacağımı şaşırdım.Kucak istiyo.Ama oturmayacaz, hep ayakta gezecez.Yatırsam morarana kadar ağlıyo.Uyutmak o kadar zor oldu ki.Böyle değildi.Saat 11 gibi kucağımda emerken uyurdu.Huyu değişti.Sizin ufaklıklar nasıl?
geçmiş olsun abla benim bu.makinede bozuldu ve serviş 250 tl masraf çıkardı 2 ay önce de 110 tl bir parca değiştirmiştik .oyuzden hepten elden çıkardım ben.inş seninki ufak bir arızadır da ucuza düzelirof ya sinirliyim ya bütün aksilikler üst üste geliyor
benim gibi ev işi yapmaktan aciz bir hatunun bulaşık makinesi bozulur mu hiç ya
hemen herifi aradım
hem senle uğraş hem uşaklarınla uğraş olmuyor anam
makine bozuldu derhal usta getirt yoksa bulaşıkları sen yıkarsın dedim
bakalım inşallah blöfüm işe yarar...
ya ne tesaduf bendeya ben son zamanlarda kocısıme cok sınır oluyorumklava:
ohh güle güle kullan canım cicileriniayyy çıktım gezdim gezdim geldim..ciciler aldım kendime
mucizecim geçmiş olsun hayatım böyle aksiliklerde geldimi aynbı anda gelio valla
kızzz eylül koy resimleriniiii hadee çakanziiiii kaydirigubbakcemile3
valla tam açtım geçmişi okuyup alıntılarımı yapıyım diye komsum geldi.yine ben açmakla kaldımKonuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Asortie, beyazmelek, denizanasi, julianne, mucizee, yasmin.28, zeyna+
ama kimse bişe yasmıo
sorma pirayecim ev harabe ben harabe iyi olur sonumuz inş,mucizecim geçmiş olsun ev harabeye dönmüş sizinkaydirigubbakcemile3 biran önce eski haline döner inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?