2008 Kasım Anneleri

piroşçum hangi pazar bu ben havalar rüzgarlı daha die cesaret edemiom dışarı çıkmaya karular gezmiş dikkat edinde bebişleri hasta etmeyin kuzularım havalar güneşli, gibi gözüksede soğuk daha nisan sonu sıcaklar başlar bide bişey sorjam şapka takıomusunuz artık dışarı çıkartırken

ay sağol cicim ..sizde balık var bu akşam heee ..benimde canım istiyodu bu hafta almadım haftaya artık ..

evet canımcım bu akşam balık yiciiim kılçıklarınıda çıkardım tek tek piroşla zor oldu biraz ama:bbo:

sedoo yenibosna cuma pazarı, canın sıkılınca birlikte gezelim kıı avm ye gideriz bende tek gezmeyi hiç sevmiyorum bide zaten gitsem pirayeyle avm ye ilk katta gezebilirim sadece tek başıma asansöre binemem ben fobim var:tomato:ben şapka takıyorum yavrum atkı da takıyorum

slm kizlarrrrrrr
oglum sükür iyi biraz valla bura yaz terliyoz bile cocuklar kipkirmizi oldular disarda bizde eve girdik
6. aya giren bebisleri kutluyoruz darisi benim minnossa

en iyi kararı sen verirsin ama canım dayanabileceğin kadar dayan derim, allah yardımcın olsun

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Asortie, beyazmelek, denizanasi, julianne, mucizee, yasmin.28, zeyna+
ama kimse bişe yasmıo

beni sayma ben o sırada misafire hazırlık yapıyordum, sonunda gittilerhihoyyythihoyyyt

kalimeo anlıyorum canım tabiki tek suçlu biz ve hormonlarımız değil olamazda,, ama bazen büyütüyoruz en azından kendi adıma böyle

seda ben takmıyorum bu günlerde kapşonu oluyor onu takıyorum

dilek kanguru kaç kiloya kadar taşıyor, benim topitopuda taşırmı acaba

dilek senmi sormuştun biryerde kafa terlemesini, birisi biryerlerde sormuştu ama nerede bilmiyorum,
benim deniziminde kafası çok terliyordu, ama bir süredir azaldı terlesede eskisi kadar değil, bunu şu demir başlığında birisi söylemişti demir eksikliğinde kafa terlemesi olur demiş doktoru, bende düşündüm hakikaten demire başaladığımızdan beri azaldı

İMDAAAATTTT kızlar aciil yardım istiyorum oğlum 2 gündür doymuyor sürekli emmek istiyor halile de süt bitiyor. Kaç saatdir uyuyamadı da aptamil verdim içmedi kaşıkla verdim yine içmedi sevmedi tadını.Şimdiye kadar sadece emzirdim salı dr gidiyoruz ama o zamana kadar doymadığı zaman ne vereyim ben ıona şaşırdım yardım ediiin....

heyt höyttt naber fistiklarrrrr..

son sayfayi okudum sadece onun icin hemen sorim denizanasina nasil gecti misafirlerin diye:)

sedoscum ben takiyorum canim baslik,ulaklarindan alir diye cok korkuyorum.

funnycim kasik mamasina basladinmi canim sen hic?bugdayli olanlar filan tok tutar bi dene dilersen.

kocisim yemek yapimm afiyetle yiycemm simdi,bu adam hep evde kalsa ne güzel olurdu yaaaaa

denizcim baktım 9 kiloya kadar diyor

sedoşçum ben de kapşon takıyorum ama kulakları iyi koruyorum..açıkta kalmayacak..hele rüzgar hiç almayacak..ama minübüs araba ve iç ortama girer girmez açıyorum..

demir mi ay vermedim ilacı hemen vereyim..umarım ondandır da geçer..

funny inan bilmiyorum başka birşeyde olabilr.geçici ..kaşık maması dene isyersen..yada meyve yoğurt falann

deniz hadi geçmiş olsun cnm atlatmışsın misafirleri...

çilekcim şimdiye kadar sadece anne sütü içti bir kaç kez öğlesine az az tadımlık birşeyler verdim. Ne veriim ben ona. Kızlar cvplarınızı bekliyorum.... lütfen yardııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…