2008 Kasım Anneleri

funnycim başka marka dene istersen ben bebelac kullanıyorum, sanki başka biri daha demişti dark olabilir, milupa yemedi diye, arkadaşların dediği gibi kaşık mamasına yada muhallebiyede başlayabilirsin istersen

Teşekkürler kızlar muhalebi verim bari doymadığı zamanlar çok thanks. ıyiki varsınız yoksa kafayı yerdim. Ne zormuş anne olup herşeye karar vermek.Kocalardan hayır yok şöylemi yapsak diyorum ben bilmem acaba şusumu var diyorum ben anlamam diyor. Sanki ben 10 kere anne oldum. Neyse cankurtaranlarım öpt sizi ve bebişleri.
eylülcüm hen yarım çay kaşığı verdim öyle tadına baksın diye ama itraf edeyim tadı danone gibiydii kendime yaptım yedim

kız seda iyi diyonda kocamın halası rahatsızlanmış kimseyi telaşa vermemek için bizi aradı eşim hastaneye giiti..gelmedi daha ..

hazır yoğurt mu ? kayısı marmelatımı ?:uhm:

yoğurt ve kayısı bende veriyorum ama yoğurdu evde yapıyorum organik sütten kayısıyıda yazın kayınvalidem yazlığın bahçesindeki ağacın meyvelerinden püre yapmış şeker ilavesiz konserve şeklinde ondan veriyorum, çok kabız oluyorya benimki o nedenle veriyorum,

kızlar misafir ağırlamam sorunsuz geçti şükür, oğluma ve ikramlarıma bayıldılar tabiki.))
bunlar aslında sürekli görüştüğüm yada görüşeceğim insanlar değil, zaten onlarda görev icabı gelmişler, atlattım neyseki stres olmuştum, zaten müdür teyzemizde gelememiş işi çıkmış, artık oğlumu el öptürmeye götürürüm okula.))

denizanası cahnım yorulmuşundur bugün ama hatırlıyorum güzel şeylerdi yptıkların..
kızlar benim dolaptada yazdan komposto için koyduğum organik bahçe kayısısı ve çileği var acaba bende yoğurtlarına ktsam olurmu..

eylülcüm halanıza geçmiş olsun..

iyi akşamlar kızlar
bugün resmen öldüm bittim şuan heryerim ağrıyor .. öğleden sonra kociş geldi ona börek falan yapmıştım oturduk yedik veee en sonunda büyük temizlik yapıldı. camlar silindi oratlık süpürüldü silindi mutfak banyo derken ama bende kocişte bitti ..zaten en büyük derdim benim camlar saolsun her odada 2 şer pencere olduğu için sil sil bitmiyor bi de çıkamıyorum ben neyseki atlattım bunu da :)
saolsun durunun da edepsizliği tuttu camlar silinirken bi türlü durmak bilmedi en sonunda bir yattı saat 8 e kadar br an hiç uyanmıcak sandım korktum ama yemekten sonra bir baktık o da uyanmış yatakta gülücük atıyor hanfendi :))

denizanası sende yorulmuşsun ama bitmiş seninde hadi geçmiş olsun..
eylülcüm yeni cicilerin hayırlı olsun canım.

bu arada duruda hiçbir şekilde sade yoğurdu sevmedi sevmiyor bugün bende organik kayısı suyu vardı onunla karıştırdım verdim yoğurdu eh işte fena değil yedi biraz ama öle pek de bayıla bayıla değil. bakalım başka meyvelerle de denicem .

asorti yor iyice cimcimeyi bol bol hareket ettirerek oyan yorulsun daha rahat uykuya dalıyorlar o zaman canım..
bizimki bugün çok dengesiz uyudu uyandı bu yüzden gece 11 de falan anca uyur benımkı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…