2008 Kasım Anneleri

ay bu bebeleri niye uyutmaya çalışıyonuz bırakın uyumasınlar gece uyurlar ..oynayın bu saatlerde oyun isterler ..mesela bizimki babasıyla şu an yuvarlanıyo kahkahalar eşliğinde ..

ohh afiyet olsun eylülcüm..yalnız iyiki pasta dedin bizde çıkartalım da pastayı bozulmadan yensin yoksa yazık günah çöpe gidecek .. çöpe gideceğine yiyelim kalori olarak bize geri dönüyor ne de olsa :)

ya ben belli bir saatte uyutmaya alıştırıyorum şimdilik
zaten bizim babamızda gelmedi sizinkileer gibi
geç gelecekmişş

iyi akşamlar kızlar..
uzun bi aradan sonra tekrar merhaba..
off ya ben iyice koptum sizden.iş yerinde herşey yasaklanınca..
akşamlarıda eve zor atıyorum kendimi..yemek sonrasında oğlumla anca 1 saat geçireyim derken oğlanı saat 9 30 gibi uyutuyorumki alışsın erken uyumaya diye..
ama az önce anca uyutabildim.son günlerde daha zor uyumaya başladı bizimkide..geçmişi okuyamadım ama bu sayfadanda anlaşıldığı üzere sizinkilerde pek kolay uyumuyolar anlaşılan
kollarım koptu valla.eskiden kucağımda yastık üstünde uyutuyodum.1 haftadır kucağımda ayakta sallıyorum.sıpa ağırlaştığı içinde kollarım kopuyo
salı gününden beride grip oldum..dün işe bile gidemedim.oğluma geçmesin diye sürekli maske takıyorum.zaten bütün gün babaannesi ile birlikte.akşam yatana kadar vede gece emzirmelerinde sadece kucağıma alıyorum.çok şükür bişey olmadı oğluma.
yaklaşık 2.5 haftadır oğlum artık beşiğine sığmadığından odasında karyolasında yatıyor artık.odası müsait olduğundan karşı tarafına tek kişilik bir yatak aldı eşim bende orada yatıyoyorum.kocişten ayrı yani..napalım şöle 7-8 aylık olana kadar birlikte yatarız; sonra ayrılıcaz..tek yatacak.ama grip olduğum için salıdan beri babası yanında yatıyor.gece uyandığı zaman beni kaldırıyor.emzirip tekrar odama geri gidiyorum.

bizden haberler bukadar.hepinizi çok özledim.umarım herşey yolundadır ve bebişleriniz ve sizler sağlıklı ve iyisinizdir.hepinizi minik kuşlarınızıda kocaman öpüyorum..

ha bu arada kızlar yarın pirayede buşuşacakmısınız?
ben bu halimle gelemicem
hemde çok istemiştim ama..
artık iyileşince bidahaki sefere size katılırım inş.
havadisleri juliden alırım yarın..

iyi akşamlar..

bugün biraz daha iyiyim ama tam iyileşmedim daha..hala oğlumun yanına maskesiz gitmiyorum.
zencefille balı karıştırdım.sabah akşam birer tatlı kaşığı yiyorum.çok iyi geldi.ilk 2 gün sadece 2 tane minoset aldım.çok başım ağrıdığı için, başka bişey içmedim...

azocum hoşgeldin canım .
geçmiş olsun sana tatlıminşallah en kısa zamanda iyileşirsin ve ömer kaana da bulaşmaz ..

ben de normalde en geç 10.30 da uyutuyorum ama bugün uyku düzenimiz biraz kaydı o yüzden çok da zorlamıcam. bi de kendiliğinden uyuduğu için şimdi sallamak falan da istemem sonra ona alışır falan bi de sallamayla uğraşamam sonra .

Hoşgeldin Azocum,özledik seni.
Bende bu aralar pek takılamıyorum.Sen hiç takılamıyorsun ama mazeretin var napalım.

Sen naparsan yap,onlar istediği saatte yatıyorlar.Gece uusunlarda bi kaç saat kaymadan bişey olmaz.gece uykusuz kalmak çok zor oluyor.

Eylülün eşinin doğum günüymüş bugün

Çok geçmiş olsun canım

azocumm hoşgeldin canım benim bugün baya kulaklarını çınlattım hehhehh geçmiş olsun bu arada canınm
yukardaki mesajımda bahsi geçen kişi senmişsin kullandınmı bezleri canım memnun kaşdınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…