2008 Kasım Anneleri

evet darkçım bende sabırsızlıkla havaların ısınmasını bekliyorum.biz dışarda gezemedik daha oğlumla şööle bir doya doya...araba bile almadık daha.araç koltuğunda otomobilde heryere gittik-geldik.
ben şu basit chicconun basit baston arabalarından almayı düşünüyorum.zaten şimdi oturamıyo.6.aya kadar havalar iyice ısnır ozaman alırız arabayı çıkarız inş.

lelalcim güle güle kirlet evini..:))
azocum geçmiş olsun sanada..
kızlar bugün benimde uyku düzeni sarktı biraz 9 kalktılar 10da yatmazlar ama şimdi bende sallayacağım uyku vakti geldi..
ugün kerme bye dışarı çıktı babasıyla dünde birlikte çıkmıştık 2.gündür sokakta çocuk hapşırıyordu inşallah bişey olmaz..
bixzde malum maaşı bekliyoruz babamız karşıya gidecek eminönü taraflarına arabaya bakacak ee bizimki ikiz arabası kolay bulunmuyor..

lelal,dark,mmf hoşbulduuuuuuum..

darkcım babaannesi gündüz ayağında sallıyo zaten.ben akşamları kucakta sallıyorum.emzirdikten sonra..çok zor uyuyo akşamları.ya bende güya alıştırmayacaktım ama nasıl olduda alıştı anlayamadım bile..ilk 3 ay çok gazı olduğundan çok mızmızdı..mecburen salladık ve alıştı işte

mmfcim evet ben deiştim b.çekmecede ucuz az defolu bezler var diye..ama bi türlü gidip alamadım.bide biz prima kullanıyoz.orada molfix,can bebe falan varmış.bide iyi gelmezse eşim boşuna macera arama dedi kaldı öle.ama primada az para değil.bak üç kuruş para kazanıcaz diye çocuğumu 2 aylıkken bıraktım..kolay değil...ama fırsatım olmadı işte gidip almaya..ama bi ara alıp denemeyi düşünüyorum.

mmf o rami toptancılarını bende duydum hatta bu kavanoz mamaları falan da orada çok ucuzmuş ama bez olayıı pek bilmiyorum sen bi bak olmadı bizde senin tecrübenden yararlanırıs :)

azocum hoşgeldin cnmcım çok geçmiş olsun piroş evi taşıdığı için gitmiyoruz yarın haftaya bakırköyde buluşucaz hava güzel olursa haberleşicez şekercim julie seni arıcaktı ama unuttu heralde oda çok yoğundu
lelalcim hade yine iyisin bahar temizliğin bitmiş sıra bende pofffff
bende şimdi banyodan çıktım ohh ne rahatlık şu banyo insanın üstünden büyük yük kalkıo ama şimdi saç kurutma var yaaa ne uzunnnn gelio yaaa
darkçım tekrar hoşgeldin cnmcım

nazlı melek ve sedacım teşekkürler..

aa sedacım çok sevindim ertelendiğine..
haftaya bakırköyde demek..
inş.gelebilirim.unuttum demin yazmayı..biz haftaya cuma akşamı oğlumu sünnet ettiricez.karşıda eşimin dr.arkadaşının çalıştığı hastanede.. adam çok iyiymiş ve cuma akşamı nöbetçiymiş.onlar çocuklarını 7 aylıkken yaptırmışlar ve 3 günde iyileşmiş.bilmiyorum sıkıntısı olurmu?olmazsa gelirim bende..nerede buluşacaksınız bakırköyde?

azocum sünnetiniz şimdiden hayırlı olsun canım valla en iyisini yapıyorsunuz böyle erken yaptırmakla
bende hep derdim eğer oğlum olursa yaşına bile girmeden ilk 6 ayda yaptırırım diye.

valla yer belirlemedik daha ama büyük ihtimalle capacity yada carousel falan olur cnmcım demek sünnet ettireceksiniz erkek olucak tam yani ayy ben kıyamıyorum o ağlarsa ben dayanamam sen ii dayanabiliosun

kızlar benim cimcime uyudu yerine götürdüm şimdi biraz kocişle ilgileneyim
öpüyorum sizi yarın görüşürüz inşallah
herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…