2008 Kasım Anneleri

sağol lelalcim.
sedacım bende dayanamıyorum ama butür konularda mantıklı olamaya çalışıyorum.doktorumuzda ilk 6 ayda yapılmasının en doğrusu olacağını sölemişti.hem dokular taze olduğu için hemde çok haraket edemedikleri için çabuk iyileşiyormuş.3 günde..
pipisine ve bezine kremi sürüp kapatıyomuşsun okadar.yani bakımıda kolay..

ben geldim kimse kalmamış bir maytap gözüküyor oda meşgul sanırım..
bende bırakıyorum ortalığı toplıyacağım hazır oğluşlar uyurken yarın misafirm var..
hadi geceniz iyi olsun

valla maşallah hepinize erkenden yatıyorsunuz ve bebişleride uyutmayı başarıyorsunuz, ben sabah geç kalksın diye çok erken yatırmıyorum, dün 10 da uyudu sabah 7 de ayaktaydı, bugünde gündüz 3 ten akşam 11 kadar neredeyse hiç uyumadı misafir yüzünden açıldı uykuya geçmesi çok zor oldu, hatta bir ara arabayla gezdik geldik sonra uyudu ama kaka yapamadığı için çığlıklarla uyandı, banyo yaptırdık rahatlasın diye 23.30 gibi uyudu sonunda
ne olacak bu adamın kaka derdi bilmiyorum

nazlıcım allah kolaylık versin, ben atlattım şükür

herkese günaydın zeyna başınız sağolsun canım kimseler yok mu yahu ben de birazdan gideceğim bugün dershanemizin şenliği var oraya katılacağım hihoyyyt

günaydınnnnnnnnnn mı desem tünaydınmıııııııı slm kızancıklar nasılsınız hatunlar kocişleriyle ilgileniyolardır benimki bu hafta çalışıo bi hafta çalışıo bi hafta çalışmıo bizde ardamla kalktık kahvaltımı yaptım arda emdi uyudu bende bi bakiim dedim
zeynacım başınız sağolsun

bu arada ben senşn cetvelini görebiliyorum
maşallah hasta oluyorum eymenincetveldeki gülüşüne
rabbim nazardan korusun

amin güzelim çok teşekkür ederim benim pc de sorun var demekki ben göremiyorum neyse düzelir, hafta sonu millet keyifte tabi bizim hatunlar oooh valla

sedacım sana da tünaydın ee biz kalkalı çok oldu tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…