2008 Kasım Anneleri

mrb fistiklarrr,gecmise bakamadim zeynacim basin sagolsunda kimi kaybettiniz canim?

aksama yakin bi arkadasimizin dügünü var üc kisi olarak nikaha katilicaz bakalim böcügüm ne yapicak.

havada cok güzel biraz cikip hava alalimda sonra hazirlaniriz.kimselerde yokmus burda ..

bende oğluşa sebze çorbası yaptım bunuda yemezse bişey demiyorum mercimek pirinç pırasa kabak havuç patates yarım domates ve sarımsak koydum gaz yapmasın diye accukta tuz attım inş yer

iyi hafta sonları kızlar
oğluşu uyuturken 2 dk bakayım dedim geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir
evi döktüm temizlik yapacağım dün akşam aniden misafir geldi bu günde var evi temizleyip pasta börek yapacam inşallah oğluş biraz uyurda yaparım
zaten kimseciklerde yok
sonra görüşürüz
bebişleri kocaman öptüm
bu arada zeynacım başınız sağolsun

huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu neredesiniz yaaaaaaa hepinizmi gezionuz yawwww bizde aylık mutfak alışvrişine çıktık kocişle ardayıda koyduk kangurusuna ama hava acayip rüzgarlı die erkenden döndük evimize düğünümüz vardı altın alıcaktım cesaret edemedim valla hasta olur masta olur allah korusun

zeynacım başınız sağolsun..

bizde bugün oğluma salıncak aldık.birde araba..
çok sevindi kuzucuğum.yaşasın artık babaannesi ayağında bende kucağımda kollarım kopana kadar sallamak zorunda kalmıcam.salıncağında artık uyuyacak bitoşum..

herkese iyi geceler bugün pek boşş kalmış buralar yaa hafta sonu ya benim kocişte bugün evdeydi
mutfak alışveimizi yaptık kendime eşofman takımı aldım yani takım diilde
ben takım yaptım gezdik dolaştık kızanıma chiccodan yürüteç aldık ama daha kullanmadım
6+ yazıo bir ayımız var daha çok güzel ama çok beğendi kızımda teşhirdekine bindirdim hoşuna gitti ama hemen ağzı önünde ki düğmelere gitti yalayacak onları safım işte böle
şimdide uyuyoo bende yatacağım artık kimsede yok zatii
günaydın kızlar
bugün cenazemiz var
eşimin uzun süredir hasta dedesni sabah kaybettik
sonran görüşürüz

canikom başınız sağolsunn:teselli:

günaydın kimsecikler yok anlaşılan ama ben her zamanki gibi işimin başındayım ooof of bıktım valla bıktım bir devlete atanabilesem başka bişey istemiyorum ama tabi onun için de çalışmak lazım

dün dershaneyle piknikteydik oğluşumu da götürdüö çok eğlendi yavrum akşam 20.00 da uyudu kaldı yorgunluktan ama açık havada baya gezdi

günaydınnnnn..
bugünde kimse yok anlaşılan..
zeynacım başınız sağolsun..
asorticim yni yürütecinizi güle güle kullanın..
bende dün misafir ağırladım.. akşamda bir uğradım kimse yoktu yine zaten bende yorgundum..

Pazar dedin mi bi beyazmelek bir de ben. ıki gündür evdeydim ama misafir, gelen giden, evin temizliği, buzdolabı aldık onun telaşı, derkeeen ancak işe gelince yanınıza gelebildim özledim ama sizi var ya. Bugün vaktim olur okurum ge çmişi yavaş yavaş. Siz napıyorsunuz?

Bu arada kızıma elma suyu verdim bu haftasonu. 3 çay kaşığı kaydirigubbakcemile3 çok vermişim demi :) Ama sevmedi kızım ya. Ağzını burnunu buruşturdu sonra geri itti. Demir ilacına da aynısını yapıyor. Belki aynı kaşıkla verdim onun etkisidir bu hafta içi hiç bişey vermeyeceğim haftaya bir daha deneyeceğim bakalım ne yapacak? Arada da armutla havuç denesem belki onları sever. Ya sevmezse kızlar 1 ay sonra ne yapacağım ben??

beyaz melek julicim kolay gelsin canlarım
julicim direk elmanın püresini versen ben öyle yapıyorum dr öyle önerdibize posasının içinde lif var suyunda yok püre olarak verin dedi bende bu hafta başladım çeyrek elma çeyrek armutlsa şimdi yarım yarım veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…