2008 Kasım Anneleri

fistiklar nerdesiniz'????

aksam yoktum hicbisi yazmamasiniz,bizde oglusumla dügündeydik aman pek güzel durdu kuzucum.

resimleri ekledim faceye bakarsiniz..kuzucum uyansin disariya cikicaz hava cok güzel.

iyi pazarlar arkadaşlar,
beyaz melek ,julicim sizede kolay gelsin.
zeynacım başınız sağolsun .allah rahmet eylesin canım

beyaz melekcim istemediğin yerde çalışmak zordur heralde inş keyifle çalışacağın bir yere atarsın kendini.havalar orada sıcaktır tabi pikniklere başladınız ha inş bizde başlarız bbiranönce,

herkese iyi pazarlar :)) julicim ve beyazcım kolay gelsin.buzdolabınızı güle güle kullanın canım.elmayla havuç çok güzel oluyor.ya suyuna ya da püresine bebe bisküvisi karıştırmayı denersin canım.elbet bi gün anne sütü dışında şeyler yiyecekler dimi.şimdi sevmesede bir gün sevecek.bende kendimi kahrediyorum önce,sonra toparlıyorum.aç kalınca illaki yicek :) çilekim bi ara face giriim de bakiim denizimin fotolaına.
bu arada google ın bir sitesinde Atatürk'e hakaretler var,kapatılacakmış.bende bi gireyim bakayım terbniyesizlere klava: dedim ama kaç milyon kişi girdiyse artık,siteye girilmiyo

selam kızlarr
bugün tam haftasonu modundayıs pijama terlik ve televizyon :)) cuma temizliğinden sonra dün kendimizi sokaklara attık boğaz havası aldık bol bol yürüdük ve akşam babanneye geçtik ..
cimcime bastı yaygarayı tabı orada acayip yadırgadı yabancıladı 2 saat bıle oturamadan eve döndük :))))
bugünde tam pazar keyfi halindeyiz dışarı çıkmayla çıkmama arasında gidip geliyoruz bakalım belki akşama doğru bir avm gezisi yaparız ..

bu arada zeynacım başınız saolsun canım
çillekk ee bende faceın yok canım ne yapces şimdi biz göremeyecekmiyiz resim (
julicim beyazmelek sizlerinde inşallah mesainiz tez zamanda biterde eve gidersiniz kızlar pazar çalışması zordr bilirim

Son düzenleme:
Mucize sağol canım sizinki de hayırlı olsun. Bize de elektrik parası deli gibi geliyordu bir keşfettik ki buzdolabı yüzündenmiş. Zaten bikaç tamir işi vardı en iyisi değiştirelim dedik. Ama eski dolap kaldı yaa. Eşim satalım diyo iyi dedim 10 gün süre sana. Şimdi ikisi kardeş kardeş yanyana duruyoı :)

Ya aslında telaşlanmıyorum ilk denemeleriydi bunlar. Eminim eninde sonunda sever. Belki dediğiniz gibi elmanın cinsinden de olabilir. Sarı elmaydı çünkü kırmızı alıp onu deneyeyim haftaya. Doktor da önünüzde 1 aylık süreç var yavaş yavaş alışır dedi.

julicim bende ilk elma suyu verdiğimde suratının şekli değişmişti ağzını burnuu büktü dudaklarını kilitledi ve yemedi .. ertesi gün üstelemeyi elmanın içine armut kattık önce biz sulardan başladık ve ilk 15 gün sadece sularından verdik şimdi püre halinde yiyor cadı ama her tattığı yeni şeyde önce bir surat değişimi ve itiraz etme durumu var. mesela bugün brokoli patates verdim resmen yememek için dudaklarını kilitledi ve 4 kasıktan fazlasını almadı bende üstelemedim başka birşeyle devam ettim bir kaç gün sonra tekrar denicem brokoli bakalım aynı tepkiyi verecekmi.

Geçen haftayı okuyorum da şöyle diyim:

Haftanın sobeleneni Mmmf karusu :)))) Çok güldüm maceralarına yeni bölümleri bekliyosss

Haftanın en seksüsü Zeyna kafa :)) Kız o ne bakışlar öyle. Kimden öğrendin böyle pozlar vermeyi bakiim.

Haftanın azimliyim, taşı çatlatırımı Seda gacısı. Sen de o kiloları vermezsen ben ömür boyu bu kiloda kalayım :)))

Haftanın en tombalakı Laviş'in Yağmur'u

Haftanın en saf, en temiz en yakışıklıları Kaan'la Kerem. Bittim o ne masum bakışlar öyle. Çoook tatlılar Nazlımelek yaaa.

Haftanın porseleni Melis'in mama takımı. Hakketen güzelmiş haaa. Anneciğime söyliyim de pazardan bize de alsın çok kıssskandımm

Veeee haftanın en kocamanı Memocan :))) Nice nice 6 aylara. Yaşını da beraber kutlarız inşallah :)

Sanırım haftanın keli de benim kızım ( ınanmıyorsunuz değil mi. Benim sırma saçlı kazam kel kalmak üzere. tabii var saçı gene aynı ama tam ense ve kulak arkası olduğu gibi döküldü. Bu hafta doktora gideceğiz. Aynen böyle bir tane bile saç yok orada. Ben de böyle bölgesel olunca bir korkuyorum bir korkuyorum anlatamam acaba normal mi bu yaaa..

selam kızlar
hepinize teşekkürler başsağlığı dilekleriniz için
bugünde kaynanamlardayız
şu an eltimdeyim küçük eltimde bi bakınayım dedim
jülicim buzdolabını güle güle kullan

Merhaba kızlar.Pek giremiyorum buraya.Oğlum bu aralar çok huysuz.Beslenmesi de çok dengesizleşti.Sanırım sütüm çekiliyor artık.Sizler nasılsınız

lelalcim ptt modu haa iyi dinlenin güzelce ben zaten hep o moddayımya bana cazip gelmiyor..
julicim yeni dolabınızı güle gülle kullanın.. ayrıca oğluşlarımı haftanın en saf, en temiz en yakışıklıları seçtiğin için teşekkürler..:))
benim kaan oğlanında saçının arkası yok resmen çok yattığı için oluyor kerem beyinde döküldü ama yerinde durmadığı sık sık döndüğü için saçlar geri geliyor kaanınkide senin kız gibi hareketlenmeye başlayana kadar öyle gider sanırım..
yasmincim rezene çayı iç ısırganda sütü artıyor sanırım yemeğini yemişti bir arkadaş.. gidiyor diyede stres yapma sakın daha da azalmasın..
bende bugün uyuşuk bir halde dolanıyorum bugün sadece banyoyu yıkadım artık çabuk yoruluyorum ev moduna alışmışım ya geçen makete gittik gece oğlanın sesini duymamaışım babamız kalkmış ama zaten kaan oğlan ağlamıyor ıhılıyor harektli hareketinden anlıyorumda annelik içgüdüsüyle o gün çok yorulmuşum demek dünde misafir yordu beni.. işde böyle kiloları atacağım yakında on güne kadar bebek arabamız alınmış olur babamız evde olunca sık sık yürüyüşe çıkacağız öyle söz verdi...

Nazlımelek benimki de çoğunlukla ağlamıyor. Gece kıpırdanışına kalkıyorum anam bi bakıyorum gözler açık battaniyesiyle oynuyor ya da memesiyle emziriyorum hemen uykuya dalıyor kuzum. Ya ben bi de bazen uyku sersemi emzireceğime memesini veriyorum 1 saat sonra falan kalkıp emziriyorum. Ya niye böyle yapıyorum bilmiyorum sonradan hatırlıyorum içim sızlıyor. Tabii bunlar uzun saatler geçmişken olmuyor. Mesela 1 de emiyor sonra 3 de uyanıyor ama ağlamıyor ben memeyi veriyorum sonra 4 te kalkıp emziriyorum. Gerçekten insan bazen uykuluyken ne yaptığını bilmiyor.

Yasmin benimki de senin gibi. Sanırım süt azalmaya başladı. Geçen hafta öyle değildi bu hafta birden azalma başladı. Allaha şükür bak 5 ay bitti. Buna da şükür diyorum eğer çok azalırsa ek gıdayı öğün olaark yiyene kadar mama veririm ama benim stoktakilerle idare eder. Artık sağdığım kızımın emdiği yanımıza kar kalır diyorum. Şu önümüzdeki 10 günü de atlattık mı yeter. Senin 5 buçuk aya biraz daha var değil mi.

Son düzenleme:
Gerçi çok yokmuş canım aramızda 6 gün var. Sen sağdıklarını ver ya dra emdiğini aç gibi olursa zaten anlarsın mama verirsin. Bir şey tattırıyor musun ya da kızlar gibi kaşık maması falan veriyor musun

hihoyyyt arkadaşlar merhaba... Uzun bi aradan sonra artık tekrar aranızdayım. Takip edebilmek adına biraz okumaya çalıştım mesajlarınızı fakat hepsini okumam mümkün değil. Ama genelde herkes iyi sanırım...Çok şükür biz de iyiyiz :) Artık arayı hiç açmicaz inşaallah, hergün burdayız :dance:

Ek gıdalara başladık biz de.Cumartesi kontrole gittik.Ufaklık 8550 gr, 68 cm olmuş.Doktor mama yerine sebze çorbası ver dedi.Bugün az yedirdim.Şükür 5 ay bitti.Ama insan kötü oluyo ya sütü azalınca.Bugün cozuttuk.Mama ağırlıklı beslendik.Yine de sağmaya devam.Olduğu kadar ne yapalım.Ben hiç stok yapamamıştım.Çünkü ucu ucuna yetti.

Merhaba kızlar koşturmacalı bir günün sonunda oğlum uyuyor kızım ve eşim alt kata indiler ve sessizliğimle ben başbaşa kalınca buraya geliverdim.

öncelikle zeynacım başınız sağolsun allah geride kalanlara uzun ömürler versin inşallah

julicim buzdolabınız hayırlı olsun hep güzel mamalarla dolsun:)) bu arada su'ya elma vermişsin hayırlı olsun sonunda o da aramıza katılıyor desene şaka bir yana ilk gün sevmedi diye hiç üzülme ayrıca bir iki kaşık demişssin daha tadını alamadan bırakmışsın bir kaç kaşık daha vermelisin bence birde şu deveci armudu varya onu çok seviyor benim oğlum belki senin kızında sever çok tatlı bir armut bol sulu tuvalet sorunuda yaratmıyor hiç değilse ayrıca demir damlamızı ben armut püresini yedirirken önce bir kaşık yediriyorum sonra 4 damla ekliyorum kaşığa biraz püreyle veriyorum onun üzerine bir ik kaşık daha veriyorum ve sonra yine 4 damla ekliyorum böylece oğlum o kötü tadı çok şükür pek anlayamadan içmiş oluyor tavsiye ederim katı meyve sıkacağın varsa önce ondan sıkıp ver meyve sularını hem biraz posasıda katılmış oluyor içine ben artık cam rendede yapıp veriyorum bazen ık mık diyer boğulacak gibi ama alışması için böyle yapmamız gerekiyor bunu çok iyi biliyorum tecrübeyle sabittir:)) sana kolay gelsin

çilek hn. sende benim gibi ufak bebeğim var ben biraz birşeylerden geri kalayım demeyenlerdesin sanırım düğün müğün geziyorsun bende dün bir çıktım evden önce dr. sonra yeni yapılmakta olan evimize gittik orayı gezdim oradan carrefour ve oradan da bir arkadaşımıza oturmaya gittik epeyce yoğun bir gün oldu yani

bu arada kızlar benim oğlum acayip bir döküntü döktü yedikleri alerji yaptı ama neyin yaptığını bilemiyoruz tabiki çünkü ilk sebzeler ve meyveleri veriyorum alerji yapacak birşey vermiyorum ama sonuçta oğlumun bünyesine dokunan birşey var dr.umuz 6 aylık olmadğımız için ilaç veremeyeceğini söyledi ama çok korkulacak birşeyde yok dedi bakalım birkaç güne kadar sanırım artık iyice alışır ve alerji yapmaz artık içinizde bu durumda olan kimse varmı kolları ve bacaklarına kadar pütür pütür kızarıklıklar var ama çocuk hastalığı değilmiş dr.umuz öyle dedi bakalım artık

slm kızlar moralim çok bozuk arda sabah emerken ağız dolusu kustu biraz oyaladım tekrar emzirdim tekrar ağız dolusu kustu akşam yatmadan önce emzirdim yine kustu ve kakası inanılmaz şekilde kokuyo doktoru aradım üşütmüş olabilir ishal olmuş olabilir yada balgamından midesi bulanıyor olabilir nane liömon ver peditus ver dedi devam ederse getir dedi izlemedeyim şuanda inşallah en kısa zamanda düzelir yavrum

sedacım geçmiş olsun bacııım... inşallah tez zamanda iyileşir arda bey...
benim kısçe de olduydu ... yavrucaklar kusmakdan çok perişan oluyorlar ama ilaçlarını kullanınca çabucak düzeliyorlar bacım ... sıkma canını...

günaydın kızlar

seda geçmiş olsun canım merak etme önemli bişey olduğunu sanmıyorum denizdede olmuştu bir kez, nane limon vermiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…