- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.981
günaydın kimsecikler yok anlaşılan ama ben her zamanki gibi işimin başındayım ooof of bıktım valla bıktım bir devlete atanabilesem başka bişey istemiyorum ama tabi onun için de çalışmak lazım :delphi
dün dershaneyle piknikteydik oğluşumu da götürdüö çok eğlendi yavrum akşam 20.00 da uyudu kaldı yorgunluktan ama açık havada baya gezdi
Pazar dedin mi bi beyazmelek bir de ben. İki gündür evdeydim ama misafir, gelen giden, evin temizliği, buzdolabı aldık onun telaşı, derkeeen ancak işe gelince yanınıza gelebildim özledim ama sizi var ya. Bugün vaktim olur okurum ge çmişi yavaş yavaş. Siz napıyorsunuz?
Bu arada kızıma elma suyu verdim bu haftasonu. 3 çay kaşığı kaydirigubbakcemile3 çok vermişim demi :) Ama sevmedi kızım ya. Ağzını burnunu buruşturdu sonra geri itti. Demir ilacına da aynısını yapıyor. Belki aynı kaşıkla verdim onun etkisidir bu hafta içi hiç bişey vermeyeceğim haftaya bir daha deneyeceğim bakalım ne yapacak? Arada da armutla havuç denesem belki onları sever. Ya sevmezse kızlar 1 ay sonra ne yapacağım ben??[/QUOTE
juliicim hayırlı olsun buzdalabınız bizde bu hafta değiştirdik .öbur buzdolabımdan aldığım günden itibaren çok cektim inş bu iyi çıkar.gerçi benim beyaz eşyadan yana hiç sansım yok,
canım ben suan sadece anne sutu ve elma havuç suyu veriyorum.ilk verdiğim elma biraz tatsızdı pek severek yemedi.sonra tekrar denedim sevdi.şimdi elmayı püre yapıyorum havucun suyuyla karıştırıyyorum seviyor .armut gaz yapar diye henuz vermedimm.sen bilirsin ama ben ilk gün 2 tatlı kaşığı verdim sonra ki gün 3 -4 derken öyle arttırdım 1 hafta sonra 1 elmayı verdim.dr muz öyle tarıf etti.şimdi yarım havuç yarım elma veriyorum bir güzel yiyor.seninkide tadını alınca bir güzel yer inş merak etme.
Gerçi çok yokmuş canım aramızda 6 gün var. Sen sağdıklarını ver ya dra emdiğini aç gibi olursa zaten anlarsın mama verirsin. Bir şey tattırıyor musun ya da kızlar gibi kaşık maması falan veriyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?