2008 Kasım Anneleri

günaydınn kızlar ve iyi haftalar herkesee
sedacım bozma moralini ve üzme kendini üşütmüştür küçük adamın çok geçmiş olsun durumunu bize de bildir cnm

günaydın kızlar
herkeze bol berketli sağlıklı huzurlu haftalar
yoğun bir hafta sonundan yoğun bi pazartesiye geçiş yaptım
umarım her şey iyi olur

sedoş geçmiş olsun
merak etme üşütmüştür benimkide olmuştu nane limon verdim çok iyi geldi
canım arkasındaki döküklük çok normal
biz sıfıra vurdurduk ya her yer çıktı arkası kel hiç yok
bunun sebebide yatıyorlar hep kafayı sağa sola çeviriyorlar
saçlarda kırılıyo ne zaman
oturup sırf yatmayacaklar o zaman düzeliyor
bu kadar panik yapma
ya bi fikir dert olcekse içine bioblas kullan bi babasına bi kızçenekaydirigubbakcemile3

GÜnyadın kız<lar Çoktandır uĞrayamıyorum usta ıŞlerımız vardı evde ya moralım Çok bozuk 3-4 gÜndÜr sÜtÜm Çok azaldı ya sakın yanlıŞ anlamayın kendımı 6 ay sadece emzıreceĞıme Öyle ŞartlanmıŞım kı Çok yanlıŞ dÜŞÜnÜyorum bılıyorum ama sÜreklı aklımada acaba sÜtÜm yetecek mı lafı var mama verınce kendımı suÇlu hıssedıyorum ya nasıl aŞacaĞım bu durumu ben?

sedacım geçmiş olsun
bence de üşütmüş olabilir
bişe sorucam ben zamanını geçirmişim ve yaptıramadım cok pişmanım
sen rota virüs aşısı yaptırmışmıydın???

canım
bende kızımın saçlarını kesmeyi düşünüyorum
aynen anlattığın gibi arkası yastığa sürtmekten tamamen döküldü
siz kendiniz mi kestiniz
nası kestiniz bi anlatsana acaba üşütrmüki kafası biraz daha beklesemmi ne dersin??

hoşgeldiniz canım

GÜZELıM DENEDıM AMA BENıM KIZIM ALMAK ıSTEMıYOR YA KAŞIK MAMASI FELAN DENEDıM BAKALIM AMA YAVAŞ YAVAŞ DENıCEM 3-*4 GÜNDÜR GÜNDE 1 KEZ MAMA VERıYORUM 130 FELAN ama denicemmm bakalım

GÜZELİM DENEDİM AMA BENİM KIZIM ALMAK İSTEMİYOR YA KAŞIK MAMASI FELAN DENEDİM BAKALIM AMA YAVAŞ YAVAŞ DENİCEM 3-*4 GÜNDÜR GÜNDE 1 KEZ MAMA VERİYORUM 130 FELAN ama denicemmm bakalım

Muhallebi denedin mi?Çok severek yiyor bebekler.Sulandırarak ver biraz istersen.İtiraz etmez herhalde.Ben biraz yedim de:asigim:

elifcim biz dasha 3 aylıkken kestirmiştik şubatta yani
valla o zaman bi kaç gün şapka taktık üşümsin diye ama sonra alıştı hiç de bişi olmadı
biz babasının kuaföründe kestirdik
böle daha gür ve canlı çıkıyo saç
zaten hep böledir dökülmeye başlayınca sıfıra vurcanki tertemiz çıksın

ben bebeklerim 20 günlükken saçalrını kendim makineye vururdum ..
bu ufaklık kız olduğu için az daha bekledim 2 aylıkken kestim
şimdi heme hemen büyümeye başladı bile açık kumral çıkıyor.. ben de çok severdim açık kumral rendini...

ben istemiyordum hiç ama
kımın kafası alacalı bulacalı oldu bi yerde saç var bi yerde yok
babasının traş makinesiyle yapsak olmaz miki
acıtır mı acaba??

ben istemiyordum hiç ama
kımın kafası alacalı bulacalı oldu bi yerde saç var bi yerde yok
babasının traş makinesiyle yapsak olmaz miki
acıtır mı acaba??

yok bacım eğer makineniz iyi ise rahat ol..
önce bebişin karnı tok olacak ..
uykusu olmayacak..
sonra kucağına bir örtü seriyorsun
bebşini de en rahat biçimde kucağına alıyorsun..
bebeiş ne tarafa kafasını çevirirse hiiiç sıkılmadan onu üzmeden kesmeye başlıyorsun
böyle bçyle saçlarını tamamen kestikten sonra rutşlarını yaparken ( işte burada biraz mızmızlanır) kafasını kedi yavrusu gibi tutuyorsun ve saçlarını kesme işelemini tatlıya bağlıyorsun.. hadi hayırlı traşlar...
bu yaptığım işlem tecrübe ile sabittir
ben 2 oğlumun da kızımın da
2 tane kıs kardeşimin 1 erkek kardeşimin bebişlerinin saçlarını böyle kestim...
ben yaptım o iş ben hihoyyyt sengözlerimebaksanab

günaydın kasım anaları,
yeşimcim tekrarhoşgeldin..
sedacım geçmiş olsun..
sütü azalanlara bol sütler..
saçı dökülenlere benim oğluşlarda dahil gür saçlar..

kızlar benim oğlanlar büyüdüklerini belli ediyorlar artık ya.. kerem oğlan çok hareketli şimdide tarzan gibi aaaaaaaaaa diye bağırınıyor.. birde hani çocuklar bğırırken elimizi kapatıp açarızda auauaua ses çıkar ya ona alıştı sürekli bağrıyor elinle yapınca biraz oyalanıyor biraz yalanıyor.. artık yerde dedurmuyor hep bir bağırma hali içinde.. artık uyuturkende ayağımdan dönüp yere doğru kıvrılıyor kendini kasıyor kaan oğlum şimdilik sakin gidiyor.. oda bazen ondan görüp uyurken bağırıyor ama çabuk kesiyor.. anlaşılan bizim yazımız çok hareketli geçecek..

ablacım cok saol
tarif süper olmuş
bu akşama o zaman traş sonra banyo sonra da masaj
kızım huysuzlanmaz inşallah çok fazla

günaydın ;

sedacım geçmiş olsun korkma benim kızım ara ara hala yapıyor onu,fışkırırcasına, bazen burnundan geliyor ..ama üşütmüşsede olur ,ayaklarına sıcak su torbası koy bide dr un dediği gibi ilacını ver nane limon da iyi gelir..

biz cumartesi düğüne gittik ,kızım çok keyiflendi kucaktan kucağa gezdi ,ben piste kendimi atmış oynarken kızımı kaybettim gözden,salonun bi başından bi başına gezdi durdu en son salonun balkonundan bakıyodu.kaydirigubbakcemile3.milletin kucağında uyudu ,bayıldı herkes bayıldı çocuk sevgi sarhoşu oldu :)))
dünde kuzenleri ve anneannesi ile beraberdi ,hafta sonumuz böyle geçti ..

selam kızlar..nasılsınız bugün..
sedoşum olur böyle sanırım..ben de üşütünce olur diye iliyorum..doktorunu takip et bakalım..
lavişim üzülme..bu kadar verdin ya..günde 1 mama devede tırnak bence..yakında eklere de başlayacaksın zaten,emzirme sayın azalacaktı zaten
nazlıcım aferim veriyorum bebişlerine..bir de yıldızlı pekiyi:)))çok akıllıklar gerçekten..
yasmin sen bir şey sormuşmuysun htırlayamadım canım..bakarım yine bir geçmişe..

saçsızlara saç,sütsüzlere süt,..dilerim.haa eylülcüüm maşallah pistlere giriş yapmışsınn:)))

şimdi gelelim benim diyeceklerime..çok canım sıkılıyor..tuna 2 aydır hiç bir öğününü isteyerek almadı..hep zorla...10 gündüğr de mamaya başladık biberonu çekiyor çekiyor en fazla 25 cc sonra bırakıyor..hadi abaklım kaşıkla..yarısı döküldü bir daha...sütüm var emmiyor sağıyorum döküyorum..ya da mamaya falan birşeylere katıyrum..sinirlerim iyice harap oldıu..

doktorun istediği gramı alamazsak tetkik yapacağım dedi.idrar ve kan da temiz çıkmıştı halbukii..yani başka tetkikler!!

kızlar süt ve mama verenler ya da sadece mama verenler sorunm size..günde kaç öğün veriyorsunuz..ama öğün olarak yani..bir de kaç cc..ya da kaç saat arayla besliyorsunuz..yarddıımm

selamkızalr nöördünüz bakalım
dilokscum Allah kolaylık versin canım daha diicek bşişey bulamıyom çok zor yemeyen çocuk kendimden biliyorum 2 tane oburiksin ardından ben çitlenbik nazlıı bişey yemezz ahha ah anacığım içim tükendi aç ağzını diye söylenirdi bana 4.sınıfa giderken 19 kiloydum benim oğlan şimdi 23 kilo 1e gidiyo ve ööyle aman aman kilosuda yok yaani düşünün beni afrika kaçkını gibi

kızlar süt ve mama verenler ya da sadece mama verenler sorunm size..günde kaç öğün veriyorsunuz..ama öğün olarak yani..bir de kaç cc..ya da kaç saat arayla besliyorsunuz..yarddıımm
canım konuya şöle başlayım
ALLAH YARDIMCIN OLSUN BOL BOL SABIR VERSİN

biz kalkıyoz sabah 7.30'da 8.30'da babaannesinde oluyo
9-9,30 arası kahvaltı mama veriyo hero beybini kaşık kahvaltısı yani
sonra uyuyo uyanıyo
saat 12 gibi 120 cc devam sütü
1 gibi gene kestiriyo
2 - 2,30 arası meyva püresi şu kavanozdakilerden yada sebze 1 gün meyva 1 gün sebze veriyoz
sonra gene kestiriyo bi ara
saat 4 - 4,30 gibi gene 120 cc devam sütü
ben alıyom 5'e doğru eve geliyoz 6 gibi bıraktıysa kavanozu bititrtiyorum yoksa az pirinçli sütlü kaşık maması
gene kestirip kalkıyor
8 gibi 90 cc devam sütü
saat 10 - 10,30 gibi irmikli yada yulaflı iyi geceler kaşık mamasını yedirip uyutmaya başlıyorum
gece kalkışlarında koynuma alıp emziriyorum

bizim beslenme hemen hemen böle arada tabi farklılıklar olabiliyo.bazen 120 cc mamayı bitirmiyo yada kaşıkları bitirmiyo ama geneli bu canım
umarım yardımcı olur sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…