- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.001
canım arkasındaki döküklük çok normalSanırım haftanın keli de benim kızım( İnanmıyorsunuz değil mi. Benim sırma saçlı kazam kel kalmak üzere. tabii var saçı gene aynı ama tam ense ve kulak arkası olduğu gibi döküldü. Bu hafta doktora gideceğiz. Aynen böyle bir tane bile saç yok orada. Ben de böyle bölgesel olunca bir korkuyorum bir korkuyorum anlatamam acaba normal mi bu yaaa..
sedacım geçmiş olsunslm kızlar moralim çok bozuk arda sabah emerken ağız dolusu kustu biraz oyaladım tekrar emzirdim tekrar ağız dolusu kustu akşam yatmadan önce emzirdim yine kustu ve kakası inanılmaz şekilde kokuyo doktoru aradım üşütmüş olabilir ishal olmuş olabilir yada balgamından midesi bulanıyor olabilir nane liömon ver peditus ver dedi devam ederse getir dedi izlemedeyim şuanda inşallah en kısa zamanda düzelir yavrum
günaydın kızlar
herkeze bol berketli sağlıklı huzurlu haftalar
yoğun bir hafta sonundan yoğun bi pazartesiye geçiş yaptım
umarım her şey iyi olur
canım arkasındaki döküklük çok normal
biz sıfıra vurdurduk ya her yer çıktı arkası kel hiç yok
bunun sebebide yatıyorlar hep kafayı sağa sola çeviriyorlar
saçlarda kırılıyo ne zaman
oturup sırf yatmayacaklar o zaman düzeliyor
bu kadar panik yapma
ya bi fikir dert olcekse içine bioblas kullan bi babasına bi kızçenekaydirigubbakcemile3
hihoyyyt arkadaşlar merhaba... Uzun bi aradan sonra artık tekrar aranızdayım. Takip edebilmek adına biraz okumaya çalıştım mesajlarınızı fakat hepsini okumam mümkün değil. Ama genelde herkes iyi sanırım...Çok şükür biz de iyiyiz :) Artık arayı hiç açmicaz inşaallah, hergün burdayız :dance:
GÜnyadın kız<lar Çoktandır uĞrayamıyorum usta İŞlerİmİz vardı evde ya moralİm Çok bozuk 3-4 gÜndÜr sÜtÜm Çok azaldı ya sakın yanlıŞ anlamayın kendİmİ 6 ay sadece emzİreceĞİme Öyle ŞartlanmıŞım kİ Çok yanlıŞ dÜŞÜnÜyorum bİlİyorum ama sÜreklİ aklımada acaba sÜtÜm yetecek mİ lafı var mama verİnce kendİmİ suÇlu hİssedİyorum ya nasıl aŞacaĞım bu durumu ben?[/QUOT
Günaydın kızlar.Lavinya üzülme canım.Eğer geçmişi okuduysan Juli ve ben de aynı şeyden şikayetçiyiz.Bebekler büyüdü.Daha çok emiyorlar ve süt birikmiyor.Ek gıdalara başlamadın mı?Cumartesi doktora götürdük bebişimi.Ek gıdalara başlamamız gerektiğini söyledi.Dilindeki tat alma bölgeleri bu ay gelişiyormuş.Sebze çorbalarına alışsın, yutmayı öğrensin dedi.Yani ek besin almasında sakınca yok.Suçlu hissetme kendini.Herkes kısmetini yer canım ya.Sonsuza kadar emecek değil ya.Üzülmea.s.
GÜZELİM DENEDİM AMA BENİM KIZIM ALMAK İSTEMİYOR YA KAŞIK MAMASI FELAN DENEDİM BAKALIM AMA YAVAŞ YAVAŞ DENİCEM 3-*4 GÜNDÜR GÜNDE 1 KEZ MAMA VERİYORUM 130 FELAN ama denicemmm bakalım
elifcim biz dasha 3 aylıkken kestirmiştik şubatta yani
valla o zaman bi kaç gün şapka taktık üşümsin diye ama sonra alıştı hiç de bişi olmadı
biz babasının kuaföründe kestirdik
böle daha gür ve canlı çıkıyo saç
zaten hep böledir dökülmeye başlayınca sıfıra vurcanki tertemiz çıksın
ben istemiyordum hiç ama
kımın kafası alacalı bulacalı oldu bi yerde saç var bi yerde yok
babasının traş makinesiyle yapsak olmaz miki
acıtır mı acaba??
yok bacım eğer makineniz iyi ise rahat ol..
önce bebişin karnı tok olacak ..
uykusu olmayacak..
sonra kucağına bir örtü seriyorsun
bebşini de en rahat biçimde kucağına alıyorsun..
bebeiş ne tarafa kafasını çevirirse hiiiç sıkılmadan onu üzmeden kesmeye başlıyorsun
böyle bçyle saçlarını tamamen kestikten sonra rutşlarını yaparken ( işte burada biraz mızmızlanır) kafasını kedi yavrusu gibi tutuyorsun ve saçlarını kesme işelemini tatlıya bağlıyorsun.. hadi hayırlı traşlar...
bu yaptığım işlem tecrübe ile sabittir
ben 2 oğlumun da kızımın da
2 tane kıs kardeşimin 1 erkek kardeşimin bebişlerinin saçlarını böyle kestim...
ben yaptım o iş ben hihoyyyt sengözlerimebaksanab
canım konuya şöle başlayımkızlar süt ve mama verenler ya da sadece mama verenler sorunm size..günde kaç öğün veriyorsunuz..ama öğün olarak yani..bir de kaç cc..ya da kaç saat arayla besliyorsunuz..yarddıımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?