2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar, bugün erkenciyim dedim ama maytap hanım benden önce davranmış..
bende kahvaltı hazırlamaya gidiyorum.. kocişi gönderdikten sonra gelirim.

günaydın kızlar nasılsınız?
akşam bende bitik düşmüşüm kızı 9.30 da uyuttum 10.30da kendimi yatakta buldum. yok yani bir gram halim yoktu kociş kızı gece beslemiş hiç bir şey duymamışım. ama uyku öyle güzel geldiki az da olsa dinlenebildim.

gunaydın ben de geldım
asortık kızına gecmıs olsun canım ınsa allah korkulacak bırsey degıldır

lelal prensesın cok sırın maasallah
kız cocukları ayrı bır cımcıme oluyor tam yemelık

cılekcım senın tembellıgının kat kat fazlası bende var
ne olacak bu halımız bılemıyorum

kalimerocum çanta almışsın güle güle kullan, nerden aldın ve hangi modeli aldın benimde beğendiğim bir modeli var ama çok pahalı alamam bir süre daha

canım kadıkoyde bır canta magazasından aldım bırazdan resmını eklerım

gelelım bana
bugun kocısın dogum gunu hıcbır hazırlıgım yok
ne yapacagımı da bılmıyorum asırı yorgun hıssedıyorum kendımı

kk da ruya gorme furyasına bende katıldım
mmf ve asortık hatunu gordum ruyamda
guya benım evıme gelıyormussunuz ama evın benım evımle uzaktan yakından alakası yok delikafadulden
sonracıma tabıı herkesın kucagında bırer tane asortık "ay cok sıkıldım gıtmek ıstıyorum" dıyor :1closedeyes:
mmf de cok kılolu saldım cayıra mevla kayıra modunda bır hatunmus "dur azıcık daha duralım alınırlar" dıyor -tatlicadiarzu- ama o kadar kalabalık bır ev kı anlatamam delikafadulden
neyse uyandım ama bakmadım bır yerlerım acık kalmısmı dıye :uhm:
baska da bısı yok yardım edın bana kocıse nasıl bır dogum gunu hazırlıgı yapsam

yok bee çok kilolu sayılmam ühüüühüüüüüüüsenağlama
bu arada rüya genelde süpermiş hayırlara gitsin yavyumm:roflol:

heyyyytttt ben geldim günaydın a.s.
valla dün saat 5'de doktora gittim kaşıntı için fitil krem falan verdi bugün alıp kurtulacam bu işkenceden. doktor oğlumu gördü anam diyo beni tanıdın mı ilk ben gördüm seni annenin karnını açınca diyo benim şebekte gülüyo salyalı salyalı ddim içeri girince bak oğlum senin üretim fabrikasının sahibi delikafadulden

asorticim geçmiş olsun.deniz anasının dediği gibi böle döküntüler kızamık yada su çiçeği başlangıcıda olabilir takip et canım. umarım şu an böle bişi değildirde yediği bişi dokunmuştur.

kalimerocum çantanı güle güle kullan. ben 1,5 sen önce bi çanta aldım hala onu kullanıyorum. o kadar çok istiyorum ki yeni çanta alayım ama ben bu konuda az özürlüyüm çanta dünyasında ben bi çanta beğenemiyorum Çok üzgünüm çoooksüpriz doğum günü konusunda hiç bi fikrim yok :çok üzgünüm: ben bi kaç kez yemek düzenledim başbaşa evde de milleti beklettim yemekten döndüm eve girdik herkez bir yerden elinde maytaplarla fırladı çok hoş olmuştu.

sedoşcum geçmiş olsun düğününüz hayırlı olsun.

lelalcim akşam bizde saat 10'da yattık kaç günün yorgunluğu varya ölü gibi uyumuşuz ama dinlenmişizde. gerçi kocişin sesi kısılmış inşallah hasta olmaz.

günaydınnnnn..

bende erken yatanlardanım ,sabah 9 da melis uyandı bende hala çocuğu sallıyorum biraz daha uyuyim diye :) garibim uyumuş uyuyacağı kadar kalkmak istiyo bende hala uyumak ..

eee ne var ne yok bakalım

günaaydın kızlar ben geldimmm lülülülülülü
1 haftadır giremiyorum umarım herkesler iyidir
ben bomba gibiyim kaydirigubbakcemile2 kocişimi gördüm geldim...geçmişi okuyamadım hasta olanlara acil şifalar diliyorum.5.ayı dolanlara hayırlı olsun hihoyyyt

günaydın kızlar,piraye sabahın köründe uyandı şimdi yine uyudu ama yatsam ben tam dalarken o kalkar daha kötü olmıyım diye yatmadım
lelalcim cimcimen süper çok tatlı olmuş maşallah
kalimero bende bugün için bişeyler düşünüyorum evlilik yıl dönümümüz bugün ama benimde hiç halim yok,yarında kocişin doğum günü yarın ikisini bir aradan çıkarıyım desem ama sanmıyorum yorgunum uykusuzum artık özel gün kutlamaları lüks oldu bize

Denizanası canım sen de Levent taraflarındaysan getir Deniz oğlanı 2 çiçek 1 böcek buluşalım :)

Yalnız benim Cuma'ya toplantıya gitme ihtimalim var, yarın akşama netleşecek durumum. Haberleşelim...

Bu arada Duru ve Deniz tam ısırmalık olmuş, maşallah...

kalimerocum çantanı gülegüle kullan.. bende şöyle büyük bir çanta istiyorum deri..artık gezmelerimiz başlayacak ya lazım olacak..rüyanda hayırlaa çıksın.. evt moda oldu kklı rüya görmek ama ne yapalım anacım akşama kadar burdayıkk..
zeynacım sanada geçmiş olsun...
brownie ne güzel bol enerji toplayıp gelmişin hoşgelmişin...

Kusura bakmayın şekerler, günaydınsız bi giriş oldu demin...

ıyidir herkes umarım... Fazla geçmişi okuyamadım ama Zeyna'yı yakaladım hemen, geçmiş olsun canım...

Bu arada benim kızım hala tek tük öksürüyo ılerlemez inşallah...

merhaba kızlar dÜn Çok kÖtÜ saatler geÇırdım yaa kızımı hemen hazırladım kocıŞı aradım doĞru hastaneye
gÖtÜrdÜk neyse gÖz kapakları falan ŞıŞtı Çocuk gÖzÜnÜ aÇamadı burnu tıkalı allahım
yaŞadıklarım kabus gıbıydı Çok korktum neyse gÖtÜrdÜk doktora acıl doktoru vardı
Çok ıyı bırısıydı Çok ŞÜkÜr her yerıne baktı bıŞey dokunmuŞtur ya da grıbal enfaksıyonlar bÖyle Şeyler yapabılır dedı
dıŞarı Çıktıysa olabılır dedı senın bı kıyafetın parfÜmÜn herŞey dokunabılır dedı
ılaÇ vermek ıstemıyorum Şımdı dedı burnuna serum
fızyolojık verdı
sabaha kadar geÇmezse getır dedı Çoook ŞÜkÜr kı geÇtı ama bende bıttım
sanırım yedıĞı bıŞey dokundu yaa ama ne mamadan yoĞurt yaptım bı onu vermıŞtım bırde karıŞık sebze pÜresı verdım kavanoz hangısı oldu bılmıyorumm off Çok kÖtÜydÜ kızlar ya
allah kımseyı evladıyla sınamasım o gÖzlerını gÖrÜnce bır de hastanede bana bı bakıŞı vardı
tutamadım kendımı bende aĞladımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…