- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 44
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.241
elmalı ve denizinanası :)) ben cuma günü 2,30 dan sonra levent tarafına geçebilirim kızlar görüşürsek süper olur gerçekten yarın akşam son durumu netleştiririz o halde.
elmalıcım geçmiş olsun fıstıkıma sadece kuru öksürük mü var yoksa hrıltı burun akıntısı falan da var mı canım?
kalimerocum gelişmiş cevap kısmına gir orada ataç işareti var eklentiler diye onu tıkladığında açılan pencereden bilgisayarından resim yükleyebilirsin..:1rolleyes:
kızlar bende dün yazdım kimse cevap vermedi..
bugün yine soruyorum ben kerem oğlanaın yatış şeklinden korkuyorum..
şimdi dönmeyi öğrendiği için yatarkende dönüyor ve yüzüstü yatmak istiyor gece kaan'a mamasını verirken döndüğünü gördüm çevirdim uyumadı sızlandı bende yatağımıza aldım uyandırmasın kaanı diye yataktada kıvrandı durdu huzursuzdu ters dönüp yüzüstü yatınca uyudu biraz eşim kafası yanda nefes alıyor merak etme dedi ama aklım ondaydı.. ne yapacağım ben yaa.. hani biraz daha büyük olsa diyeceğim yatsın ama küçük bazen dönünce yoruluyor gömüyor kafayı basıyor ağıdı ama kussa nasıl anlayım ben gece.. offff oofff.. şimdide dönmüş yüzüstü uyuyor..
Kızlar bir şey sorucam;
Benim kızım yaklaşık 2 aydır falan gece beslenmeyi bıraktı. En son 11-12 gibi sütünü içip yatıyo sonra sabah 9 gibi ben kaldırıp besliyorum. Bıraksam kaça kadar uyur bilmiyorum da bu şekilde 9-10 saat aç kalıyo nerdeyse... Ne yapsam bilemedim, sabah daha erken kalkıp beslesem mi yoksa tatamaiylşe ona mı bıraksam... Sizde durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?