2008 Kasım Anneleri

ay asorticim allah bir daha göstermesin canım yaaa..nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum ..çok zor bir durum ..hay allah neyseki bişeyi kalmamış canım yaa ..çok geçmiş olsun..

asorticim çok geçmiş olsun.. yoğurttan olacağını sanmıyorum ama parfümün yada sebze püresindeki farklı bir sebze yapmış olabilir.. çok şükür atlatmış şimdi iyiymiş eylül hanım.. tontiş yanklarından öpüyorum onun..

elmalı ve denizinanası :)) ben cuma günü 2,30 dan sonra levent tarafına geçebilirim kızlar görüşürsek süper olur gerçekten yarın akşam son durumu netleştiririz o halde.

elmalıcım geçmiş olsun fıstıkıma sadece kuru öksürük mü var yoksa hrıltı burun akıntısı falan da var mı canım?

Teşekkürler Nazlımelekcim. Bu arada siz bizden kıdemliymişsiniz, 6. aylık olmuşsunuz maşallah!

Asortie'cim, çok çok geçmiş olsun canım. Ben 1 öksürüğe üzülürken başına gelenleri okuyunca çok fena oldum inan. Dediğin gibi, Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Tekrarını da yaşatmasın...

asortie arkadaşım çok geçmiş olsun haklısın içinin nasıl yandığını hepimiz çok iyi anlıyoruz.çok acil şifalar diliyorum.sebze püresinde hangi sebzeler vardı?yoğurttan olucağını sanmıyorum.daha önce vermeyip ilk defa verdiğin bişey varmıydı içlerinde?

kalimerocum gelişmiş cevap kısmına gir orada ataç işareti var eklentiler diye onu tıkladığında açılan pencereden bilgisayarından resim yükleyebilirsin..:1rolleyes:

asorticim çok geçmiş olsun canım .. yaşadığını az çok hepimiz tahmin edebiliyoruz anne olmak böyle bir şey işte yeterki onlar iyi sağlıklı olsun

elmalıcım bu arada sizinde 5. ayınız kutlu olsun daha nice aylarını görün cimcimenin inşallah

Dediğim gibi toplantı sabah saatleri falan olursa 2.30 sonrası bana uyar. Ama yarın konuşalım muhakkak...

Bu arada burun akıntıdsı hırıltı yok canım... Biraz burnu tıkalı, tek tük de kuru öksürük. Bazen 10 dakkada 2-3 kez öksürüyo bazen 3-4 saat hiç öksürmüyo... Rhomer okyanus suyu yapıyorum burnuna tıkandıkça. Böyle işte. Kendimde olsa önemsemem de bebiş olunca bi hapşırığa bile takıyo insan...

kalimerocum gelişmiş cevap kısmına gir orada ataç işareti var eklentiler diye onu tıkladığında açılan pencereden bilgisayarından resim yükleyebilirsin..:1rolleyes:

canım ımage dan dırekt sayfaya goruntulemek ıstıyorum ama sayfa hata verıyor
sanırım benım pc den kaynaklanıyor

Eklentiler

• $kopya.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar bir şey sorucam;

Benim kızım yaklaşık 2 aydır falan gece beslenmeyi bıraktı. En son 11-12 gibi sütünü içip yatıyo sonra sabah 9 gibi ben kaldırıp besliyorum. Bıraksam kaça kadar uyur bilmiyorum da bu şekilde 9-10 saat aç kalıyo nerdeyse... Ne yapsam bilemedim, sabah daha erken kalkıp beslesem mi yoksa tatamaiylşe ona mı bıraksam... Sizde durumlar nasıl?

kızlar bende dün yazdım kimse cevap vermedi..
bugün yine soruyorum ben kerem oğlanaın yatış şeklinden korkuyorum..
şimdi dönmeyi öğrendiği için yatarkende dönüyor ve yüzüstü yatmak istiyor gece kaan'a mamasını verirken döndüğünü gördüm çevirdim uyumadı sızlandı bende yatağımıza aldım uyandırmasın kaanı diye yataktada kıvrandı durdu huzursuzdu ters dönüp yüzüstü yatınca uyudu biraz eşim kafası yanda nefes alıyor merak etme dedi ama aklım ondaydı.. ne yapacağım ben yaa.. hani biraz daha büyük olsa diyeceğim yatsın ama küçük bazen dönünce yoruluyor gömüyor kafayı basıyor ağıdı ama kussa nasıl anlayım ben gece.. offff oofff.. şimdide dönmüş yüzüstü uyuyor..

Son düzenleme:
gunaydinn herkeze.

kokosum cokk gecmis olsun canimm kiyamam o kara bibere ben..

elmalicim benimkisi en fazla 3,5 saat uyuyor ve hemen kalkiyor süt icin

seninki baya dayaniyor acliga demekki.

yada normali seninkisi gibidir biz hep 3-3,5 saatte beslendigimiz icibn 4 saat uyusa

telas oluyorum bisiymi olduki cocuga diye.

nazlicim tüm ülkelerde yasaklanmis yüz üstü yatmalar ama seninki inatci anlasilan.

ya alistirmaya calis bari,yoksa aklin onda kalir sende uyuyamazsin.

ayrica o keremin totosunu benim icin isirirmisin?nerden bilirmis öyle yatmayi filan o kücük adam.

Nazlımelecim, artık 6 aylık olmuş oğluşun bence de telaş etme. Zaten artık kafasını istedikleri yöne çevirebiliyorlar, kussa yine çevirir diye düşünüyorum. Ama istersen yine de doktoruna götürdüğünde onun da fikrini alırsın...
Bu arada için rahat etmiyosa yan yatma yastıklarından kullanabilirsin...

nazlıcım benim oğlan 2 aylık olduğundan beri yüzüstü yatıyor hep sırtüstü asla uyumuyor sürekli sıçrıyor dr a sordum sakıncası varmı diye yok dedi.hem kusunca da tıkanmıyo böylece.ayrıca benim oğlanın reflüsü var oyüzden sırtüstü yattığında hep sütler geri geliyo ağzına gaz da çıkaramıyor ondan yüzüstü yatsın dedi doktor biz hiç problem yaşamıyoruz.çok rahat döndürüyo kafasını sadece yüzünü iyice açıkta bırakki rahat nefes alsın.

maşallah elmalıcım walla iyi uyuyor senin kuzu.benim oğlan 11de emip yatıyo bazen 4te bazen 5te bazen de 6da kalkıyo emiyo yatıyo sonra 8-9 gibi kalkıyo.eğer uyanmıyosa acıkmamıştır.çünkü acıkınca mutlaka uyanıyolar.benimki gözünü bile açmıyo emiyo olduğu gibi geri yatıyo uykuya hiç ara vermeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…