- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.261
canım benim oğlum ilk aylarda yüzüstü uyuyordu.çok da rahat ediyordu.sıçramıyordu yüzüstü uyurken ama sonra ne olduysa sırtüstü yatmaya başladı.şimdi yüzüstü çevirince mızmızlanıyor.seninki artık 6 aylık olmuş maşallahkızlar bende dün yazdım kimse cevap vermedi..
bugün yine soruyorum ben kerem oğlanaın yatış şeklinden korkuyorum..
şimdi dönmeyi öğrendiği için yatarkende dönüyor ve yüzüstü yatmak istiyor gece kaan'a mamasını verirken döndüğünü gördüm çevirdim uyumadı sızlandı bende yatağımıza aldım uyandırmasın kaanı diye yataktada kıvrandı durdu huzursuzdu ters dönüp yüzüstü yatınca uyudu biraz eşim kafası yanda nefes alıyor merak etme dedi ama aklım ondaydı.. ne yapacağım ben yaa.. hani biraz daha büyük olsa diyeceğim yatsın ama küçük bazen dönünce yoruluyor gömüyor kafayı basıyor ağıdı ama kussa nasıl anlayım ben gece.. offff oofff.. şimdide dönmüş yüzüstü uyuyor..
hala kendİme gelemedİm İŞte
Kızlar düzeni daha çabuk kuruyor sanırım :lepi:
Bu arada benim kız doğuştan düzenliydi... İlk doğduğunda bile gece uyandığını bilmem pek. Ben saat kurup 2 saatte 1 uykusunda emzirirdim
kalimerocum maşallah oğluna amma saçlı haa benim oğlan sarışın ya çok saç yok seninkinin saçları uzamış bile.maşallah kuzucuğa kim der bu çocuğa 5.5 aylık diye maşallah.
çantan da çk güzel eşyalar sığıyomu içine peki?kaça aldın sorması ayıp bu burberry's deseni çok hoşuma gidiyo benim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?