2008 Kasım Anneleri

çilekcim bende dün ani bebek ölümlerini dinledim.. hiç sebepsiz oluyormuş.. Allah korusun korktum benim inatçı minnoşum böyle uyuyunca.. senin için öperim totsundan temam..:))
elmalıcım sağol kaan'a göre daha hareketli kerem çok rahat yapıyor herşeyi..hiç kimse durduramıyor onu kendinide kurtarır belkim..doktorada yeni gittik bizde daha çok var gitmeye bu huyu yeni başladı zaten.. bakıyorum sürekli uyurken, çok rahat uyuyor valla hemde normalden daha fazla uyuyor öyle yatınca kuduruk oğlan işde..

kizlar masallah kuzulariniza ne uzun uyuyorlar.

peki benim canavar niye öyle uyumuyorki?

kasik mamasini yediriyorum tok tutsun diye ama nafile

en fazla 3,5 saat sonra deli gibi uyaniyor agzini acarak:)))))))))))

elmalıcım durunun beslenme şeklide öyle canım gece en son 12 de devam sütünü içiyor ve sabah 8.30 9 a kadar bıraksan yatıyor ama ben sabah anneme bıraktıgım ıcın 7.30 da uyandırıyorum 8.30 da annanede sütünü içiyor ..
artık büyüdükleri için daha uzun süreli kesintisiz uyku yaşayabiliyorlar ve böylelikle artık mide ve bağırsakları da dinlenmiş oluyor. ben doktoruna anlatmıştım bu durumu ve herşeyin normal olduğunu normal düzene döndüğünü söylemişti bize .. yani endişelenecek bir durum yok artık onlar açlık ve tokluklarını gayet iyi anlatabiliyorlar

elmalıcım benim keremde gece 10,30 da yiyip yatınca çok güzel uyuyor ama en fazla 6 ya kadar.. bu ara bu dönmel huyundan sonra uyanır oldu aralarda.. ama mama yemiyor sadece uyuyaqcağı rahat pozisyonu bulmak için kıvranıyor..kaan da 3 saatde bir haraeketlenip mızırdanıyor sessizc e mamasını veriyorum kereme göre kaan ekstra 3 kere besleniyor gece..
maşallah senin kızına nazar değmesin çok güzel uyuyormuş.. normal gece uyku düzenini oturtmuş sen kız erkenden.. aralarda hafif hareketler mızırdanmalar olduğunda emziririsin eğer deliksiz hareketsiz uyuyorsa gerçekten düzeni oturtmuş fıstığın..bir sorun olacağını sanmıyorum..

benim kızımda gece 12 gibi emer uyur sabah 6 gibi tekrar emer 9 a kadar uyur ,gecede bi kez kalkar o da sabah 6 gibi ..normal artık düzen kurdular ..

canım benim oğlum ilk aylarda yüzüstü uyuyordu.çok da rahat ediyordu.sıçramıyordu yüzüstü uyurken ama sonra ne olduysa sırtüstü yatmaya başladı.şimdi yüzüstü çevirince mızmızlanıyor.seninki artık 6 aylık olmuş maşallah artık kafasını rahatça döndürebilir endişelenme birşey olacağını sanmıyorum.çok akıllı oluyorlar keratalar

asortie geçmiş olsun canım inşallah biran önce düzelir bebişin :Saruboceq:

elmalı ne kadar şanslısın seninki düzeni kurmuş artık ohhh ne güzel maşallah :lepi:

browniecim sağol canım umarım sorun yaşamadan uyur.. sırtüstü durumdan yüzüstü dönüyor ama tekrar sırtüstü dönemiyor onada alışırsa dahada rahatlarım sanırım..

Kızlar düzeni daha çabuk kuruyor sanırım :lepi:
Bu arada benim kız doğuştan düzenliydi... İlk doğduğunda bile gece uyandığını bilmem pek. Ben saat kurup 2 saatte 1 uykusunda emzirirdim

ay geçen gün eşimin kuzeni ile karşılaştım 7 aylık kızı var onunda ,gece uykusu nasıl dedi anlattım .inanmıyorum ya biz hala saat başı kalkıyoruz dedi..çok bitkinim perişanım dedi ,ne uyku ne bişey 40 günlük bebekler bile uyku düzeni kurdu biz kuramadık dedi..çok üzüldüm haline valla .ve şükrettim..

elmalıcım benimki de öyleydi maşallah hiç geceyle gündüzü karıştırmadı.ben hiç uykusuzluk çekmedim diyebilirim.bazen 12de yatıp sabah 7de kalklıyodu emip yatıp 10da kalkıyodu 2 aylık çocuk herkes maşallah diyodu.inşallah hiç bozulmaz dişler yüzünden düzeni kaçarsa diye korkuyorum şimdilik bişey yok çok şükür

ben gece en az 5-6 kez kalkıyorum..2-3 kez emzirsem deiğerlerinde beşik sallıyorum,ayaklarına masaj yapıp popodan gaz çıkarıyoruz,kucağımda pışpılıyorum,bu bazen 7-8 i buluyor..ne yapsam ben de sabahtan beri bunu düşünüyorum..
akşam son öğünü az yiyor uykusu geldiğinde yemez..yatırıyorum 1 saat sonra kalkar emziririm..ondan sonra uyur gerçek uykusunu..2-3 saat sonra kalkar ve sonrası hep yat kalk yat kalk-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

kalimerocum maşallah oğluna amma saçlı haa benim oğlan sarışın ya çok saç yok seninkinin saçları uzamış bile.maşallah kuzucuğa kim der bu çocuğa 5.5 aylık diye maşallah.
çantan da çk güzel eşyalar sığıyomu içine peki?kaça aldın sorması ayıp bu burberry's deseni çok hoşuma gidiyo benim de

canım benım pasa karnımdayken de bu saclarıyla yakmıstı benı
sacları onlerde var ama yattıgı ıcın arkaları dokuldu yavrumun

cantamı ıs ıcın aldım cocukla gıderken ufak bakım cantası sıgıyor ıcıne
cantam burberry'nın zaten marka canta satan bır magaza var burada
130,00 tl aldım canım

kalimerocum oglusun cantandan daha güzel:) saka biyana güle güle kullan tatlim.

dilokscum bende cok kalkiyorum geceleri,kocaman bir kase iyi geceler mamasi yediriyorum

ama yinede 3 saat sonra meme icin kalkiyoruz.gaz sorunumuz kalmadi cok sükür ama

bu kalkmalar sahidende cok yoruyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…