2008 Kasım Anneleri

Engınarı nasıl saklıyosunuz ya hergÜn yenı mı alıyosunuz yoksa.lımonlu suda sakladım bozulmasın dıye ertesı gÜn gazdan mahvoldu Çocem.

BACIM SEN YENİSİN GALİBA BİZİMKİNİN EVLİLİĞİ BU AĞUSTOSDA 9. YILINI BİTİRİYOR
o da vaktiyle çok uğraştı ama artık sular duruldu her şeyi zamana bırak....
zaten evliliklte ne kadar eskirsen okdar taşlar yerine oturuyor... sabırlı ol...dua et...

ecemimcim dr umuz tuzsuz yağsız yap,eğer yemiyorsa az tuzlu az yağlı yap dedi.benimki az tuzlu az yağlı yiyor,tabi canı yemek istiyorsa.genelde hiç bir şey yemiyor da

ben 3.keredir veriyom kahvaltı üstüste değil ama aralıklı verdim.3 ölçek devam mamasını yapıyorum içine 8 tahıllı bi muhallebi var hero baby nin ondan koyuyorum+beyaz peynir suda beklemiş+çeyrek yumurta sarısı+2 cicibebe+vişne reçeli ev yapımı ama azzccıkkk karıştırıyorum bi güzel yiyokaydirigubbakcemile3

bende azıcık kaçayım birazdan gelirim gene.
benim herif gelecek 10 dakika sonra
anam bu aralarda da çok stresteler
belediyede çalışıyor
onun belediyesi el değiştirdi
kendisi kadrolu ama olmayan arkadaşlaından sözleşmesi bitenleri işden ayırlmışlar çok üzülüyordu...

ayy bende kızıma ıspanağın suyuna kepek ekmeği doğrayıp verdim daha öncedende vermiştim kıı
bişe olmas inşallah evet bazı doktorlar önermiyor kızlar nitrat oranı fazla die ama ben verdimm

asortiecim kepek iyi değil diye biliyorum ben ama emin değilim yine de.ekmek veriyorsan,büyümek veta etinin bebe ekmeği var onlar daha iyi değil mi

vala canım kociş ankaranın bir köyünde teyzeler yapıyormuş odun ateşinde oradan almış bende ilk defa
verdim ekmek valla bilemicemm

bende ekmek konusunu diyecektim saphira saolsun sölemiş
kızlar siz normal ekmek mi kullanıyorsunuz benim bildiğim bebek ekmekleri var yani en azından ben onlardan kullanıyorum .normal ekmek için daha erken gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…