2008 Kasım Anneleri

ay selam

dışarı çıktım onca şey aldım ekmek almamışım ,ekmek bulamassan pasta ye sözü bir kez daha doğrulandı ve ben açlıktan pasta yiyorum kaydirigubbakcemile3

lelalcim aldım canım mama setini ,eve bi geldim kaşığı yok haydaaa ,çok da yorulmuştum biraz dinlendim filan yine çıktım değiştirdim ,ama aynısından yoktu ayıcıklı filan bişey aldım haberin olsun

ee napıyonuz millet ,günün konusu nee.CADIARZU

ya kızlar ben şu avatarımı değiştiremiyorum neden acaba ya resim seçiyorum değiştir diyorum internet explorer diyor sayfa kapanıyor ne zamandır hep böle yapıyor bir yerde hatamı yapıyorum acaba bana bir yardım şey etseniz

yasmin bildiğim kadarıyla bununla ilgilenen bir takım şirketler var. ajans gibi onlara müracat edebilirsin cnm kriterlerini veriyorsun sana uygun adayları görüşme için gönderiyorlar sana

bende daha kahvaltılara başlamadım biraz daha bekliyorum ufak ufak peynirden falan verip tattırıyorum ama öle tam anlamıyla bişey henüz hazırlamadım.
ayrıca benım bildiğim yumurta özellikle kademeli başlanıyor sadece sarısı önce 1/8 ile başlıyorsun sonra yavaş yavaş arttırıyorsun diye biliyorum.

bende iki kez kahvaltı verdim, 60 cc bebek sütü içine çeyrek yumurta sarısı, o kadar peynir (suda bekletilmiş), çavdarlı, mısırlı kaşık mamasından iki çorba kaşığı ekliyorum, çok tatlı tuzlu karışımı vermiyorum reçelini pekmezini zamanı gelince ayrı ayrı yer nasıl olsa

umarım bu emeğimin üzerine; ay gelemedim ,ay cart çıktı ,ay curt çıktı deyip beni ekmessin bekliyorum haaaa ..:lepi:

aa delisin sen ben iple çekiyorum o günü
patron kazık atıpda 23 nısan zaten tatıl cuma gel calıs demezse kı allah korusun gelıyorum valla :)) çocuklar bile duruyu sevicez diye hazırlık yapmışlar 23 nisan gösterilerini izlicez onların
en kötü uç ihtimal ctesi sendeyim kocan evdeysede at dışarı misafirim gelio de :))))

ya ben bugün havuç ,patates,pirinç verdim ekşitti yüzünü sonra öğürdü ve sonuç kustu hemde içinde ne var ne yoksa çıkardı ,sevmedi,tatlı şeyleri daha çok seviyo ..

birde bişey sorucam kızlar ya ben peynir için keçi peyniri vermeyi düşünüyorum
hani hem keçi sütü anne sütüne en yakın olan ya , bi de bana bile daha lezzetli geliyor acaba doğru mu yaparım.
peynir benim için hassas biraz çünkü ben de her peyniri yemem kızımda benim gibi olmasın sonra ondan korkuyorum.

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ay kocam onu atıyım dışarı diye gözüme bakıyo zaten..ben esir ediyorum onu hafta sonu ,onun işine gelir yani ..

evett benim mesai biter ve ben gider.
yaa galiba ben grip oluyorum çok fena oldum son iki saatte gözlerim burnum akıyor bütün kemiklerim acıyor .. akşama bir doping bişeyler yapmam lazım kıza geçmemesi lazım .. off yandım ki ne yandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…