2008 Kasım Anneleri

maşallah sübhanallah barekallah
şu pirayenin yanaklarını sil ağzına da emziğini ver ağlamasın çok ısırdım onu ekrandan beri...

heyooo ben geldim..hemen anlatim neler yaptik..

oglusumla ciktik evden uzun bir sahil yürüyüsü yaptik ha bu arada benim lokum aglarken üzerini giydirip koltuguna koyarsam aninda aglamayi kesip disariya cikmayi bekliyor:)) deniz havamizi aldik hava cok güzeldi.sonra babamizla bulustuk avm`ye gittik,bu arada lokum uyuyordu.

tam biz dondurma yerken uyandi ve azicik onada yalattim,aman görseniz ellerimi cekiyor ver diye..

babasinin bir bayan arkadasiyla karsilastik,gözlerini alamadi kizdan sürekli gülüp sebeklik yapti.

simdide baba ogul yerde güres yapiyorlar:) gecmise bakicam simdide...

ne gÜzel gezmŞsİnİz Çİlekcİm ben cesaret edemİyorum sahle İndİrmeye boĞazya Çokesİyo yaa
biz dün boğazdaydık, beylerbeyinde ve hiç esmiyordu, normalde yaz günü bile bazen üşürüz orada oğlumun şansından yaprak kıpırdamıyordu

çilekçim iyi yapmışsınız, senin lokum çapkın olacak desene:))

dün oğluşum beni almaya okula gelmişti, okuldaki görüntü sanki tarkan gelmiş gibi oldu, oğluşumun çevresinde en az 40 tane genç kız vardı fotoğraf falan çektirdiler benimki mutlu tabii kucaktan kucağa, bir imza vermediği kaldı :)))

iyi akşamlar kızlarrr
bizde bugün havanın güzelliğini fırsat bilğp kendimizi dışarı attık uzuuunnn bir yürüyüşün ardından eve geldik ..temiz hava çarpmış olacakki duru hanım kendini yerine bende yorgunluktan kendimi koltuğa zor attım :))
pirayeee sen ne olmuşsun kuzum öle tam yemelik maşallah sana minik kuzu :)) bayıldım bayıldım valla
mmfcim in valla sahile biz geçen hafta çubuklu sahildeydik kızımıza boğazı tanıttık :)) bize de iyi geldi boğaz havası
mucize hoş geldik .bu aralar herkeslerde problem var inişler çıkışla valla bizde de yok dersem yalan olur mesela bugün ciddi bir iniş yaşadık kocişle allahtan daha da büyümeden toparlandı ama çok yara alıyoruz

çok moralim bozuk kızlar yaa,dün akşam melis ateşlendi ,gece hep uyanıktım düşüyo yine çıkıyo sabah erkenden dr a götürdüm,hadi aşı olsa filan tamam ateş yaptı diycem de durup dururken sarardı çocuk ,ateş bi yandan halsizlik bi yandan ..neyse dr iyice kapsamlı bi muayene etti boğazları enfeksiyon kapmış meğer,elleri hep ağzında olduğu için normal dedi ,o kadar da dikkat ediyorum günde kaç kez elini yıkadığımı hatırlamıyorum bile ama olmuş işte ..çok üzüldüm .antibiyotik verdi hafif bişey bu 40 günlük bebeğe bile verilir dedi,pek taraftar değildim antibiyotik kullanmaya ama dr ciğerlerine inebilir deyince tereddütüm kalmadı ,ateş için ise bilindik yöntemler işte şurup ve fitil ..
bu arada dr umuzu değiştirdik ,diğerinden memnunduk ama bundan daha çok memnun kaldık ,ablam çocuklarını ona götürüyor ve tavsiye etti ,gerçekten beğendik,eşimde çok tuttu adamı ,neyseki şu an iyiyiz ,biraz keyiflendik ,şimdi emiyo uyuyacak ama bana uyku yok yine tabi ..herkes iyidir heralde bakmadım geçmişe

eylülcüm çok geçmiş olsun canım sen üzme kendini moralini yüksek tut ..
normal bu tarz şeyler hepimizin başına gelebilecek ve beklediğimiz şeyler ama işte insan yaşayınca daha farklı oluyor endişeleniyor.
kokla melisi benim yerime öpme şimdi halsiz yorgundur şimdi .

offf sinir oldum piraye ve lelale puan vercektim kabul etmiyo ,
bende burdan söylerim piroş 10 numara ,getirde yiyim onu bir ara :)))

lelalcim sanada teşekkür ederiz iyi şimdi melis öperim yerine..

canım ayy bizim sahildeymişsiniz marinadamı oturdunuz bende inmek istiyorum sahile ama valla korkuyorum esiyo çünkü çok bizim bura.hele o marina yazın bile püfür püfür

canım geçmiş olsun yaa hemen iyileşsin meliscik inşallah
mecbur kalınca antibiyotik kullanmak zorundayız canım bazı doktorlar bilinçsizce veriyo ama geçen sağlık ocağında büyük oğlumu öksürüyo diye götürdüm boğazına baktı üşütmüş dedi antibiyotik yazdı bende koydum eve bigün ateşlenirse kullanırım

Günaydinn denizanasii günaydin kizlar..

eylülcüm cok gecmis olsun canim,benim akadasimin cocugununda dilinde mantar olmustu

elleri sürekli agzinda oldugu icin olmus.cok korkuyorum bende ama engelde olamiyorumki.

birde ben elini cekince oyun sanip dahada ileri itiyor:)))

bugün sabahtan uyandik bakalim disarsi yinee cok sicak.bi kahfaltimizi filan yapalim aticaz

kendimizi yine sokaklara..

herkese günayın böyle güzel bir tatil gününde ben yine çalışıyorum valla dün akşam oturdum ağladım canıma tak etti, saat 7de işten çıktım biraz alışveriş yapmamız gerekiyordu 7.30 gibi vardık eve 1 saat sonra oğlumu uyuttum,çok uykusu geldi ne yapayım beraber sadece yemek yedik birazcık oynaşabildik emzirdim yatırdım,sonra da oturdum ağladım. Oğlumun hiç bişeyini göremiyorum 24 saatte hesapladım toplam en fazla 4 saat görebiliyorum oğlumu hiç birşeyine tanık olamıyorum senağlama

sonra bir gazla oturduk eşimle beraber kpss çalışmaya başladık o zaten çalışıyordu da ben çok yorgun olduğum için eşlik edemiyordum çünkü o gece 11-12 gibi ya da sabah 6-7 gibi çalışıyordu,ama madem çocuk erkenden yatıyor bari bunu kara dönüştürelim ders çalışalım dedim öylece başladık inşallah kazanırım kızlar ne olur dua edin benim için çünkü çok yoruldum artık özel sektörden gücüm kalmadı tahammül edemiyorum hiç birşeye senağlama

iki ay sınava olur dimi kızlar,iki ay şöle adam gibi çalışsam başarı gelir dimi,işe bakın kendim rehber öğretmenim ama kendime faydam yok

eylülcüm size de çok geçmiş olsun dikkat et kuzucuğuma

kocalarıyla inişler çıkışlar yaşayanlar onlarsız hayatı bir düşünün eminimki hepiniz allah korusun diyorsunuz içinizden o zaman birbirinize sıkı sıkı sarılın bakın küçücük bebeklerimiz var ve hepimiz birbirimize muhtacız,valla ben de eşimi canından bezdirdim şu iş olayı yüzünden ona da eziyet ediyorum farkındayım ama elimden bişey gelmiyor oda garibim hep destek oluyor ama çok üzülüyor farkediyorum :çok üzgünüm:

eylülcüm cok gecmis olsun canim ins tez zamanda gecer zaten 3. güne kalmiyor ates filan bu arada sende uyuman lazim ki bebegine bakman icin canim havale öyle cabuk olmaz merak etme zaten atesleri cikmaya basladimmi mizirdaniyorlar agliyorlar bakarsin verirsin fitili herzaman güzel düsünmek lazim önceleri benim cocuklarim hasta oldumu oturur aglardim niye oldular diye sanki o günler hic gecmiyecek diye korkardim ama artik öle düsünmüyorum bu arada doktorunuz kac derece oldumu ver dedi fitili ?

çilek, beyazmelek günaydın kızlar

çilekçim gez valla tatlım lokumada iyi gelir:)) arkadaşının bebişinede geçmiş olsun

beyazmelek anlıyorum seni canım allah kolaylık versin, neden başaramayasınki tatlım çalışırsan olur tabiki, aslında şanslısın seni güdüleyen çok önemli şeyler var, bunları lehine kullanmak senin elinde, tatlım dediğin gibi sen bunları bizden iyi biliyorsun dualarım seninle

günaydın kızlarrr
bizde bugün erkenden uyananlar grubundayıss
sabah kalktık kahvaltımızı hazırladık babamızla beraber o işe gitti bizd burdayıs. öğlen hazırlanıp dışarı çıkıcaz kızımla ev gezmesi yapıcaz ve ilk defa babamız olmadan çıkıcaz dışarı bu tarafta hadi hayırlısı :)
mmf im yok marinaya değil hani sahilde belediyenin tesislerinin olduğu yer varya oraya gittik marinanın olduğu yer çok ağaçlık güneş almıyor diye oradan vazgeçtik ama orası yazın süper oluyor
beyazmelek üzülme canım inşallah gecersin sınavı ha gayret
eylülcüm nasıl oldu melisin durumu ?

mucizecim yutacağı şekilde kıydım pürenin için de pek belli olmadı aslında çok küçük diilerdi ama
piroşcuk kızın çok tatlı yaa maşallah subhanallah gamzelerini yerim onun benn

maşallah sübhanallah barekallah
şu pirayenin yanaklarını sil ağzına da emziğini ver ağlamasın çok ısırdım onu ekrandan beri...

teşekkür ederiz teyzeleri bende sizin yavrucuklarınızı öpüyorum çokkkk

ahh kıyamam melisime çok geçmiş olsun cnm hemen geçsin iyileşsin tatlı kuzu,doktoru bende değiştirmeyi düşünüyorum aslında cnm ya sanki sigorta doktoru gibi bu, bide ne sorsam olur emzik veriyimmi ver,o zararlı değil, bu değil, herşey serbest bide hep kilosuna takılıyo sinir ediyo beni hem diyoki ayına göre normal hemde diyo az almış moralimi bozuyo sağlıklı hiçbişeyi yok kızımın maşallah ona bakmıyo da habire kilosuna takılıyo o yüzden bayadır bende düşünüyorum değiştirmeyi hangisine gidiyosdun erhan beymi neydi o çok iyiymiş galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…