- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.761
kalimerocum sünnet başlığına yazdım senin açmış olduğun
biz dün boğazdaydık, beylerbeyinde ve hiç esmiyordu, normalde yaz günü bile bazen üşürüz orada oğlumun şansından yaprak kıpırdamıyordune gÜzel gezmŞsİnİz Çİlekcİm ben cesaret edemİyorum sahle İndİrmeye boĞazya Çokesİyo yaa
canım ayy bizim sahildeymişsiniz marinadamı oturdunuz bende inmek istiyorum sahile ama valla korkuyorum esiyo çünkü çok bizim bura.hele o marina yazın bile püfür püfüriyi akşamlar kızlarrr
bizde bugün havanın güzelliğini fırsat bilğp kendimizi dışarı attık uzuuunnn bir yürüyüşün ardından eve geldik ..temiz hava çarpmış olacakki duru hanım kendini yerine bende yorgunluktan kendimi koltuğa zor attım :))
pirayeee sen ne olmuşsun kuzum öle tam yemelik maşallah sana minik kuzu :)) bayıldım bayıldım valla
mmfcim in valla sahile biz geçen hafta çubuklu sahildeydik kızımıza boğazı tanıttık :)) bize de iyi geldi boğaz havası
mucize hoş geldik .bu aralar herkeslerde problem var inişler çıkışla valla bizde de yok dersem yalan olur mesela bugün ciddi bir iniş yaşadık kocişle allahtan daha da büyümeden toparlandı ama çok yara alıyoruz
çok moralim bozuk kızlar yaa,dün akşam melis ateşlendi ,gece hep uyanıktım düşüyo yine çıkıyo sabah erkenden dr a götürdüm,hadi aşı olsa filan tamam ateş yaptı diycem de durup dururken sarardı çocuk ,ateş bi yandan halsizlik bi yandan ..neyse dr iyice kapsamlı bi muayene etti boğazları enfeksiyon kapmış meğer,elleri hep ağzında olduğu için normal dedi ,o kadar da dikkat ediyorum günde kaç kez elini yıkadığımı hatırlamıyorum bile ama olmuş işte ..çok üzüldüm .antibiyotik verdi hafif bişey bu 40 günlük bebeğe bile verilir dedi,pek taraftar değildim antibiyotik kullanmaya ama dr ciğerlerine inebilir deyince tereddütüm kalmadı ,ateş için ise bilindik yöntemler işte şurup ve fitil ..
bu arada dr umuzu değiştirdik ,diğerinden memnunduk ama bundan daha çok memnun kaldık ,ablam çocuklarını ona götürüyor ve tavsiye etti ,gerçekten beğendik,eşimde çok tuttu adamı ,neyseki şu an iyiyiz ,biraz keyiflendik ,şimdi emiyo uyuyacak ama bana uyku yok yine tabi ..herkes iyidir heralde bakmadım geçmişe
mucizecim yutacağı şekilde kıydım pürenin için de pek belli olmadı aslında çok küçük diilerdi ama
piroşcuk kızın çok tatlı yaa maşallah subhanallah gamzelerini yerim onun benn
piraye kızımızada maşallah, yerim o elleri ben, gelen yüzü hiç solmasın inşallah, kız annelerine özenenlerden biride benim, oğlum olduğu için çok mutluyum ama mağazalarda falan kız bebek reyonlarına uğramadan kendimi alamıyorum
maşallah sübhanallah barekallah
şu pirayenin yanaklarını sil ağzına da emziğini ver ağlamasın çok ısırdım onu ekrandan beri...
çok moralim bozuk kızlar yaa,dün akşam melis ateşlendi ,gece hep uyanıktım düşüyo yine çıkıyo sabah erkenden dr a götürdüm,hadi aşı olsa filan tamam ateş yaptı diycem de durup dururken sarardı çocuk ,ateş bi yandan halsizlik bi yandan ..neyse dr iyice kapsamlı bi muayene etti boğazları enfeksiyon kapmış meğer,elleri hep ağzında olduğu için normal dedi ,o kadar da dikkat ediyorum günde kaç kez elini yıkadığımı hatırlamıyorum bile ama olmuş işte ..çok üzüldüm .antibiyotik verdi hafif bişey bu 40 günlük bebeğe bile verilir dedi,pek taraftar değildim antibiyotik kullanmaya ama dr ciğerlerine inebilir deyince tereddütüm kalmadı ,ateş için ise bilindik yöntemler işte şurup ve fitil ..
bu arada dr umuzu değiştirdik ,diğerinden memnunduk ama bundan daha çok memnun kaldık ,ablam çocuklarını ona götürüyor ve tavsiye etti ,gerçekten beğendik,eşimde çok tuttu adamı ,neyseki şu an iyiyiz ,biraz keyiflendik ,şimdi emiyo uyuyacak ama bana uyku yok yine tabi ..herkes iyidir heralde bakmadım geçmişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?