2008 Kasım Anneleri

kızlar duru en sonunda ayağını ağzına sokmayı başardı :))) bir haftadır ayagını cekıstırıp cekıstırıp duruyordu az önce bır baktım cekmıs ayagını agzında hanfendının :)))

aferin duru kızımıza hihoyyyt benim oğlumda birkaç haftadır sokuyor çorap olmasa birde daha rahat edecek bazen çıkarıyorum çoraplarını iyi oluyor onun açısından kendine yiyecek birkaç ayak çıkıyor cokacimcoook

lelalcim iyi gezmeler canim sizede..ya benim tembel böcegim hala alamiyor ayagini agzina:)

eliyle tutup oynuyor bakiyor filan ama agiza götüremedi henüz.ben ortada bulunun ve bize engel

olan göbisini bagliyorum bu durumu:)

beyazmelekcim insl.kazanairsin canim pes etme sen.

pirosss günaydin fistigim nasilsin bakim?

beyazmelekcim senin gaz azaldıkça yükleriz canım merak etme bitmez,

lelal maşallah duruya benimkide henüz göbek engelini aşıp ayağa ulaşamadı:))

hatunlar nabersiniz biz oğullarımla sabah yürüyüşü yaptık 1 saat hava muhteşem dönüşte de bahçede vakit geçirdik biraz harikaydı bahar gibisi varmı yaa
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

selamlar,
aman tanrım sayfayı açtım bu ne datlu çocuk yavv maşallah maytabım oğluşuna manzarada güzel heeee iyi etmişiniz.. bizde dün kociş evdeyken öyle bir gezinti yaptık teyzemiz var ona gittik..
üzerindeki montundan benim oğlanlarında var altının pantolonuda var bizimkinin aynısı bir ara bende onu kullandm babamız minik montlar alınca ve seneyede olmayacağı şimdiden belli olunca onları giyiyoruz şimdilik..
nese hanımlar ben daha yeni kahvaltı ediyorum oğlanlar yerde yuvarlanıyor biraz geçmişe bakayım..

canım en son 39 a çıkmıştı dr paranox kullan dedi,zaten daha öncede onu veriyodum ,birde dolven şurup verdi.antibiyotikte duocid ..
günaydın kızlarrr

eylülcüm nasıl oldu melisin durumu ?
biraz daha iyi canım sağol,keyfi yerinde allahtan ,gece yine ateşlendi yine ayaktaydım ,offf ne zaman geçicek yaa
canım sağol güzel dileklerin için,ben b.düzü medi life a doğu beye götürdüm ,çok ilgilendi,değiştirme sebebim seninle aynı ,birde telefon mevzusu var tabi,bişey olsa arasam saatlerce bağlayamıyorlar ,iki defa işim düştü cepten aradım açmadı ,,eee napim ben böyle dr u.ablamı aıyodum o kendi dr una ulaşıp ondan bilgi alıp bana söylüyodu .olacak iş değil.bende değiştirme kararı aldım..memnun kaldım bakalım devam ederiz heralde..nisa artık devlet hastanesi ngibi oldu .çok kalabalık,ayrıca burda tek tük insan var çocuk bölümü tamamen ayrı ,ayak altı değil,ferah oyun parkıda var çok hoşuma gitti..

eylülcüm çok geçmiş olsun çabuk atlatır inşallah.. bizimkilerinde elleri hep ağızlarında birde battaniye ne bulurlarsa kemirme huylarıda var.. Allah korusun bebişlerimizi ya..
dolven şurup iyiymiş bizede verdi doktor..

beyazmelekcim sanada kolya gelsin kpssde başarılar şimdiden.. inşallah bu sınavı geçersin.. Allah yardımcınız olsun..

mmmfcim maşallah yaa kuzum benim o gözlere bittim ama maşallah diyorum nazarım değmesin

nazlı melekcim çok sağol canım inşallah kazanmayı çok istiyorum bu sene Allahın izniyle

denizanası canım benim gazlarımı da hazırladıysanız tutmayın beni tüm kk kasım anneleri için kazanacağım sınavı :lepi: :hooray: :enbuyukkk:

eylulcum çok geçmiş olsun canım,inş biranönce sağlığına kavuşur meliscik.valla bizim eller ve eline geçen herşey ağızda,böyle böyle buyuyecekler inş

canım sen bu özel okul sıkıntısının uzerine bi azım çalışır ve kazanırsın .istediğin okula geçip kızınla bol booooooool vakit geçirirsin inş.

canım dr karşı içinde enufak bir şüphe varsa değirtir.yoksa çok zor oluyor.insan hiç tatmin olmuyor ben bunu kendimden biliyorum

ya bizimki ayağını bırak ağzına sokmayı ayağının olduğunu bile farketmiyor ancak ben altını değiştirirken gösteriyorum elletiyorum okadar

hatunlar nabersiniz biz oğullarımla sabah yürüyüşü yaptık 1 saat hava muhteşem dönüşte de bahçede vakit geçirdik biraz harikaydı bahar gibisi varmı yaa
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
tam erkerkk tam.mavi boncuk yerim ben senin o ciddi bakışlarını

sağolun kızlar hepimizin bebişlerine kocaman bir maşallah subhanallah

beyazmelekcim inşallah Allah gönlğne göre versin canım özel sektör zor tabbii ya

zor tabi yaa zor olmaz mı özel sektör şimdi bin kere pişman oldun daha önce geçmediğime çalışmadığıma oğlum olunca anladım ama neyse zararın neresinden dönersek kardır değil mi?

dönmek dedim de benim tembel tenekem hala dönemiyor bu normal mi yaa :çok üzgünüm:

kızlar burayı okurken oğlanlara biberonlarını verdim içiyorlardı biraz destekle içiyorlar..:))
kerem kucağımdaydı durmayınca almıştım şimdi mama yerken uyumuşta kaan beye içim gitti yaa ( oğlumu kucağıma alamadım uyanıktı mamada yememişti o toktu bir baktım uyumuş kendi kendine ilgilenmediğim için kendimi çok kötü hissettim yaa.. iki tane olunca ikisinede aynı özeni gösterebilecekmiyim derdim hep bazen olmuyor işde..( kuzucuğum nasıl tatlı uyuyor...

selam kızlar..hazır paşa uyuyrken yazayım..yine yarım yarım yedi ama uykusu olduğu için devam edemiyor..neyse..

mmmf çim yok böyle varlık...allahım neler yaratıyorsun..41 kere maşallah..başka birşey diyemiyorum sana..

eylülüm canım çok geçmiş olsun...üzülme dr kontrolünde olduğu için ,için rahat etsinn..biran önce iyi bakimm melisçik..

bu arada nazlı ve eylül dolven ateş düşürücümü acaba..

beyaz melek bence kesinlikle geceni gündüzüne katıp o sınav için çalışmalısın...ben de çok çalışmıştımm hatta o dönem stresten yemek yiyemiyordum inanlımaz kilo vermiştim..yazamayacağım dudağınız uçuklar. ..kaç la aldı en son puan olarak..

veee düğer tümmm annelere kocaman öpücükler.

hhaa dönme demiş b.meleğim..canım sen öğreteceksin önce..bak şöyle yapabilirsin..yastığı koy yere yada kırlent olabilir..üzerine yüz üstü yatır kenarına dıoğru..bir kaç kez sen yuvarla döndür oğlunu..sonra yere oyuncak koy...bir süre sobnra ona uzanmak isterken atacak kendisini yere merak etme..umarım açıklayıcı olmuştur::)))

ya bu arada sabah tv de gülbenin bir konser görüntüsü vardı..yine çok güzel olmuş..saçlarım onunkine benzesin onun giyindiği gibi giyenim derim ama onu hiç sevmeme neden acaba...kıskanıyorum sanırım...paranın gözü işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…