- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.781
kızlar duru en sonunda ayağını ağzına sokmayı başardı :))) bir haftadır ayagını cekıstırıp cekıstırıp duruyordu az önce bır baktım cekmıs ayagını agzında hanfendının :)))
eylülcüm cok gecmis olsun canim ins tez zamanda gecer zaten 3. güne kalmiyor ates filan bu arada sende uyuman lazim ki bebegine bakman icin canim havale öyle cabuk olmaz merak etme zaten atesleri cikmaya basladimmi mizirdaniyorlar agliyorlar bakarsin verirsin fitili herzaman güzel düsünmek lazim önceleri benim cocuklarim hasta oldumu oturur aglardim niye oldular diye sanki o günler hic gecmiyecek diye korkardim ama artik öle düsünmüyorum bu arada doktorunuz kac derece oldumu ver dedi fitili ?
biraz daha iyi canım sağol,keyfi yerinde allahtan ,gece yine ateşlendi yine ayaktaydım ,offf ne zaman geçicek yaagünaydın kızlarrr
eylülcüm nasıl oldu melisin durumu ?
canım sağol güzel dileklerin için,ben b.düzü medi life a doğu beye götürdüm ,çok ilgilendi,değiştirme sebebim seninle aynı ,birde telefon mevzusu var tabi,bişey olsa arasam saatlerce bağlayamıyorlar ,iki defa işim düştü cepten aradım açmadı ,,eee napim ben böyle dr u.ablamı aıyodum o kendi dr una ulaşıp ondan bilgi alıp bana söylüyodu .olacak iş değil.bende değiştirme kararı aldım..memnun kaldım bakalım devam ederiz heralde..nisa artık devlet hastanesi ngibi oldu .çok kalabalık,ayrıca burda tek tük insan var çocuk bölümü tamamen ayrı ,ayak altı değil,ferah oyun parkıda var çok hoşuma gitti..teşekkür ederiz teyzeleri bende sizin yavrucuklarınızı öpüyorum çokkkk
ahh kıyamam melisime çok geçmiş olsun cnm hemen geçsin iyileşsin tatlı kuzu,doktoru bende değiştirmeyi düşünüyorum aslında cnm ya sanki sigorta doktoru gibi bu, bide ne sorsam olur emzik veriyimmi ver,o zararlı değil, bu değil, herşey serbest bide hep kilosuna takılıyo sinir ediyo beni hem diyoki ayına göre normal hemde diyo az almış moralimi bozuyo sağlıklı hiçbişeyi yok kızımın maşallah ona bakmıyo da habire kilosuna takılıyo o yüzden bayadır bende düşünüyorum değiştirmeyi hangisine gidiyosdun erhan beymi neydi o çok iyiymiş galiba
çok moralim bozuk kızlar yaa,dün akşam melis ateşlendi ,gece hep uyanıktım düşüyo yine çıkıyo sabah erkenden dr a götürdüm,hadi aşı olsa filan tamam ateş yaptı diycem de durup dururken sarardı çocuk ,ateş bi yandan halsizlik bi yandan ..neyse dr iyice kapsamlı bi muayene etti boğazları enfeksiyon kapmış meğer,elleri hep ağzında olduğu için normal dedi ,o kadar da dikkat ediyorum günde kaç kez elini yıkadığımı hatırlamıyorum bile ama olmuş işte ..çok üzüldüm .antibiyotik verdi hafif bişey bu 40 günlük bebeğe bile verilir dedi,pek taraftar değildim antibiyotik kullanmaya ama dr ciğerlerine inebilir deyince tereddütüm kalmadı ,ateş için ise bilindik yöntemler işte şurup ve fitil ..
bu arada dr umuzu değiştirdik ,diğerinden memnunduk ama bundan daha çok memnun kaldık ,ablam çocuklarını ona götürüyor ve tavsiye etti ,gerçekten beğendik,eşimde çok tuttu adamı ,neyseki şu an iyiyiz ,biraz keyiflendik ,şimdi emiyo uyuyacak ama bana uyku yok yine tabi ..herkes iyidir heralde bakmadım geçmişe
canım sen bu özel okul sıkıntısının uzerine bi azım çalışır ve kazanırsın .istediğin okula geçip kızınla bol booooooool vakit geçirirsin inş.herkese günayın böyle güzel bir tatil gününde ben yine çalışıyorum valla dün akşam oturdum ağladım canıma tak etti, saat 7de işten çıktım biraz alışveriş yapmamız gerekiyordu 7.30 gibi vardık eve 1 saat sonra oğlumu uyuttum,çok uykusu geldi ne yapayım beraber sadece yemek yedik birazcık oynaşabildik emzirdim yatırdım,sonra da oturdum ağladım. Oğlumun hiç bişeyini göremiyorum 24 saatte hesapladım toplam en fazla 4 saat görebiliyorum oğlumu hiç birşeyine tanık olamıyorum senağlama
sonra bir gazla oturduk eşimle beraber kpss çalışmaya başladık o zaten çalışıyordu da ben çok yorgun olduğum için eşlik edemiyordum çünkü o gece 11-12 gibi ya da sabah 6-7 gibi çalışıyordu,ama madem çocuk erkenden yatıyor bari bunu kara dönüştürelim ders çalışalım dedim öylece başladık inşallah kazanırım kızlar ne olur dua edin benim için çünkü çok yoruldum artık özel sektörden gücüm kalmadı tahammül edemiyorum hiç birşeye senağlama
iki ay sınava olur dimi kızlar,iki ay şöle adam gibi çalışsam başarı gelir dimi,işe bakın kendim rehber öğretmenim ama kendime faydam yok
eylülcüm size de çok geçmiş olsun dikkat et kuzucuğuma
kocalarıyla inişler çıkışlar yaşayanlar onlarsız hayatı bir düşünün eminimki hepiniz allah korusun diyorsunuz içinizden o zaman birbirinize sıkı sıkı sarılın bakın küçücük bebeklerimiz var ve hepimiz birbirimize muhtacız,valla ben de eşimi canından bezdirdim şu iş olayı yüzünden ona da eziyet ediyorum farkındayım ama elimden bişey gelmiyor oda garibim hep destek oluyor ama çok üzülüyor farkediyorum :çok üzgünüm:
canım dr karşı içinde enufak bir şüphe varsa değirtir.yoksa çok zor oluyor.insan hiç tatmin olmuyor ben bunu kendimden biliyorumteşekkür ederiz teyzeleri bende sizin yavrucuklarınızı öpüyorum çokkkk
ahh kıyamam melisime çok geçmiş olsun cnm hemen geçsin iyileşsin tatlı kuzu,doktoru bende değiştirmeyi düşünüyorum aslında cnm ya sanki sigorta doktoru gibi bu, bide ne sorsam olur emzik veriyimmi ver,o zararlı değil, bu değil, herşey serbest bide hep kilosuna takılıyo sinir ediyo beni hem diyoki ayına göre normal hemde diyo az almış moralimi bozuyo sağlıklı hiçbişeyi yok kızımın maşallah ona bakmıyo da habire kilosuna takılıyo o yüzden bayadır bende düşünüyorum değiştirmeyi hangisine gidiyosdun erhan beymi neydi o çok iyiymiş galiba
ya bizimki ayağını bırak ağzına sokmayı ayağının olduğunu bile farketmiyor ancak ben altını değiştirirken gösteriyorum elletiyorum okadarkızlar duru en sonunda ayağını ağzına sokmayı başardı :))) bir haftadır ayagını cekıstırıp cekıstırıp duruyordu az önce bır baktım cekmıs ayagını agzında hanfendının :)))
tam erkerkk tam.mavi boncuk yerim ben senin o ciddi bakışlarınıhatunlar nabersiniz biz oğullarımla sabah yürüyüşü yaptık 1 saat hava muhteşem dönüşte de bahçede vakit geçirdik biraz harikaydı bahar gibisi varmı yaa[/URL][/IMG] [/URL][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?