- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.801
iyi akşamlar kızlar kaç gündür giremiyordum nerdeyse 1 hafta olmuş inş hepiniz ve bebekleriniz iyidir.bizim bebiş hasta hırıl hırıl hırıldıyor bahar dokundu kızıma sadece kızıma değil ailemize .zor günler geçiriyoruz .moralim çok bozuk kaç gündur.evliliğim bir yokuştan aşşağıya doğru hızla yuvarlanıyor kurtarma çabaları içerisindeyim.neyse inş düzelecek.
canım sıkma canını her evde bu tür sıkıntılar yaşanır umarım en kısa zamanda her şey eskisinden daha güzel olur
çok moralim bozuk kızlar yaa,dün akşam melis ateşlendi ,gece hep uyanıktım düşüyo yine çıkıyo sabah erkenden dr a götürdüm,hadi aşı olsa filan tamam ateş yaptı diycem de durup dururken sarardı çocuk ,ateş bi yandan halsizlik bi yandan ..neyse dr iyice kapsamlı bi muayene etti boğazları enfeksiyon kapmış meğer,elleri hep ağzında olduğu için normal dedi ,o kadar da dikkat ediyorum günde kaç kez elini yıkadığımı hatırlamıyorum bile ama olmuş işte ..çok üzüldüm .antibiyotik verdi hafif bişey bu 40 günlük bebeğe bile verilir dedi,pek taraftar değildim antibiyotik kullanmaya ama dr ciğerlerine inebilir deyince tereddütüm kalmadı ,ateş için ise bilindik yöntemler işte şurup ve fitil ..
bu arada dr umuzu değiştirdik ,diğerinden memnunduk ama bundan daha çok memnun kaldık ,ablam çocuklarını ona götürüyor ve tavsiye etti ,gerçekten beğendik,eşimde çok tuttu adamı ,neyseki şu an iyiyiz ,biraz keyiflendik ,şimdi emiyo uyuyacak ama bana uyku yok yine tabi ..herkes iyidir heralde bakmadım geçmişe
canım geçmiş olsun inşallah düzelmiştir kıyamam ben ona en çok korktuğum şey ateştir
bu arada canım istanbulun neresinde oturduğunuzu bilmiyorum ama beylikdüzü medi life yakınınızdaysa orada MİKTAT bey vardı bildiğim kadarıylada hala orda büyükçekmecedede özeli vardı 1 numara bir çocuk doktorudur ben kızımı hep ona götürürdüm ve çok memnundum
herkese günayın böyle güzel bir tatil gününde ben yine çalışıyorum valla dün akşam oturdum ağladım canıma tak etti, saat 7de işten çıktım biraz alışveriş yapmamız gerekiyordu 7.30 gibi vardık eve 1 saat sonra oğlumu uyuttum,çok uykusu geldi ne yapayım beraber sadece yemek yedik birazcık oynaşabildik emzirdim yatırdım,sonra da oturdum ağladım. Oğlumun hiç bişeyini göremiyorum 24 saatte hesapladım toplam en fazla 4 saat görebiliyorum oğlumu hiç birşeyine tanık olamıyorum senağlama
sonra bir gazla oturduk eşimle beraber kpss çalışmaya başladık o zaten çalışıyordu da ben çok yorgun olduğum için eşlik edemiyordum çünkü o gece 11-12 gibi ya da sabah 6-7 gibi çalışıyordu,ama madem çocuk erkenden yatıyor bari bunu kara dönüştürelim ders çalışalım dedim öylece başladık inşallah kazanırım kızlar ne olur dua edin benim için çünkü çok yoruldum artık özel sektörden gücüm kalmadı tahammül edemiyorum hiç birşeye senağlama
iki ay sınava olur dimi kızlar,iki ay şöle adam gibi çalışsam başarı gelir dimi,işe bakın kendim rehber öğretmenim ama kendime faydam yok
canım her şey gönlünce olur inşallah istirsen elde edemeyeceğin hiç bir şey olmaz yeterki gerçekten iste inşallah kazanırsın dualarımıız seninle
allahım şu yakışıklıya bak çok tatlı allah esirgesinhatunlar nabersiniz biz oğullarımla sabah yürüyüşü yaptık 1 saat hava muhteşem dönüşte de bahçede vakit geçirdik biraz harikaydı bahar gibisi varmı yaa[/URL][/IMG] [/URL][/IMG]
selam kızlar..hazır paşa uyuyrken yazayım..yine yarım yarım yedi ama uykusu olduğu için devam edemiyor..neyse..
mmmf çim yok böyle varlık...allahım neler yaratıyorsun..41 kere maşallah..başka birşey diyemiyorum sana..
eylülüm canım çok geçmiş olsun...üzülme dr kontrolünde olduğu için ,için rahat etsinn..biran önce iyi bakimm melisçik..
bu arada nazlı ve eylül dolven ateş düşürücümü acaba..
beyaz melek bence kesinlikle geceni gündüzüne katıp o sınav için çalışmalısın...ben de çok çalışmıştımm hatta o dönem stresten yemek yiyemiyordum inanlımaz kilo vermiştim..yazamayacağım dudağınız uçuklar. ..kaç la aldı en son puan olarak..
veee düğer tümmm annelere kocaman öpücükler.
hhaa dönme demiş b.meleğim..canım sen öğreteceksin önce..bak şöyle yapabilirsin..yastığı koy yere yada kırlent olabilir..üzerine yüz üstü yatır kenarına dıoğru..bir kaç kez sen yuvarla döndür oğlunu..sonra yere oyuncak koy...bir süre sobnra ona uzanmak isterken atacak kendisini yere merak etme..umarım açıklayıcı olmuştur::)))
beyaz meleekçim annen yapsın o halde
çok istersen olur canım..ama önca kendine inanmalısın..yapacağım demelisin..ben71 almıştım zamanında..atanamadm ama o sene seçimler oldu o sebeple 1 dönem sonra kadroya geçtim...sen elinden geleni yap...mutlaka bir gün karşılığını alırsın
bu arada teyzeleri oğluşum tam 5 aylık oldu kocaman delikanlı oldu maşallah güzel oğluşuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?