2008 Kasım Anneleri

dilokscum evet dolven ateş düşürücü şurup..
ben daha kullanmadım ama bu gittiğimde doktoruma lazım olur diye yazdırdım arkadaşım kullanıyor çok iyiymiş dolven..

kimsecikler yok e hava güzel bide hafta sonu iyi gezmeler herkese
bende temizlik yapıyorum bi ara verdim canım çıktı bu temizlik kadar nankör bi şey yok
bizde yarın gezecez inşallah alışveriş yapmak istiyorum

dilokscum en son 82 ile almış felsefe,ben bugüne kadar en yüksek 70 aldım ama hiç birini doğru dürüst çalışmadım, şimdi de çalışsam da anlamam gibi geliyor zihin o kadar dolu ki

evde olsam dönmeyi öğreteceğim ama çocuğumu akşamdan akşama görüyorum oda hemen uyuyor zaten

ecemim 5. ayınız kutlu olsun bebişini öp bizim için a.s. nice 5 aylar görürsünüz inşallah

çok istersen olur canım..ama önca kendine inanmalısın..yapacağım demelisin..ben71 almıştım zamanında..atanamadm ama o sene seçimler oldu o sebeple 1 dönem sonra kadroya geçtim...sen elinden geleni yap...mutlaka bir gün karşılığını alırsın

inşallah güzelim yaa ilk defa bu sene bu kadar çok istiyorum iyi güdülendim yani, yapacağıma da inanıyorum şu yorgunluk olayını da halledersek tamamdır ama yorgunluk falan dinlemeyeceğim şu iki ay
senin branşın neydi?

herkez gitti ben anca gelebildim

sabah kaynanamların orda oturan eltim alttaki eltime kahvaltıya geldi
tabi bende indim öğlen 2 gibi gitti
ewe çıktım yemek yiğit falan derken dötüm yer gördü

geçmişe şöle bi baktım ;

eylülcüm çok geçmiş olsun. üzülme antibiyotik verdim diye Allah beter hastalıktan korusunda böle ufaklarla atlatalım

beyazmelek inşallah her şey gönlüne göre olur.özel sektörün zor yanlarıda iyi yönleride var ama devlet bence her zaman iyidir

mmmf maşallah subanallah paşaya kocama abi olmuş yaw. valla Allahım esirgesin çok tatlı

benim oğlumda hala ayaklarını ağzına götüremeyip dönemeyenler sınıfındaaa
hatta bence o daha ayaklarının olduğundan arada gördüğünde de kendi üstüne alınmayan bişi çok tembel çoooookkk anca parmak emsin kokruyorum bırakmıcak yada parmağı ince kalacak diye ne var o parmakta anlamadım

aslında daha çok şey okudum sanırım ama nedense bu kadar kalmış aklımda yoksa ben alzhimer mi oluyorum ne :bbo:

ecemim 5. ayınız kutlu olsun daha nice aylara

nazlımelek yazmışsın ya biri ölece kendi kendine uyumuş ilgilenemedim ay birden benim bilem içim bi hoş oldu işte ikizin zorluğu bu aynı anda 2'ye bölünemiyorsun

ben geldimm

doktora gittik aşılarımızı olduk, rota ve bir tane daha ama hangisi hatırlamıyorum ağlamadı hiç oğluşum 9 kg ve 66,5 cm olmuş tos tos
bu arada rota aşısının ikinci dozuna 104 tl ödedik

çıkıştada validebağ öğretemenevine gittik, önce bir çay içip sonrada koruda yürüyüş yaptık deniz temiz havada bir güzel uyudu, çok güzel olmuş oralar yemyeşil, ağaçlar çiçek açmış temiz hava, sanki istanbul değildi, şimdide evde dinleniyoruz anne oğul:))

maşallah denizciğe...ama neden ben geçen 2. rotaya 142 verdim...olur mu şimdi bu..
ya denizannem siz böyle uzun süreli çıkıyorsunuz ya dışarı...deniz acıkırsa ne yapıyorsun..mamam mı taşıyorsun yanında biberonla..yoksa kavanoz mamaları mı..

zeyno hoş geldin canım..benim ki de ayaklarını henüz ağzına götüremiyor..kucağımda otururken yapıyor birtek..yani ağzına götürmeye çalışıyor.

ecemim 5. ayınzı kutluyorum canım..nice güzel 5 aylarını da kutlarız burada inşallah..

NAZLI MELEĞİMM İKİZLERİN BU ZORLUĞU VAR SANIRIM DİMİ İNSAN KIYAMIYOR AMA NE YAPARSIN EMİNİM SEN ELİNDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORSUNDUR

DENİZANASI GEÇMİŞ OLSUN AŞILARINIZ,MAŞALLAH TOSUNUMA NEYLE BESLİYON SEN BU OĞLANI cokacimcoook

ZEYNACIM ELTİLERİNLE ARAN İYİ HERALDE BENİM ELTİM YOK AMA YAKINDA OLMAYA BAŞLAR EŞİM 4 ERKEK KARDEŞİN EN BÜYÜĞÜ KIZ YOK HİÇ, ŞİMDİLİK TEK GELİNİM ELTİM NASIL OLACAK YA DA ELTİLERİM ÇOK MERAK EDİYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…