2008 Kasım Anneleri

merhaba kızlar
5. ayımızı kutlayanlara teşekkür ediyoruz oğluşum ellerinizden öpüyor
deniz anası maşallah oğluşuna
bende elti çok tam 4 tane ama hepsi ile iyiyiz biri yan apartmanda diğerleri başka şehirde

sağol tatlım allah şükür sağlığı iyi biraz tombik işte ne yapalım olsun o kadarda doktor bişii demedi boyu ile orantılı gidiyor dedi, biz mama veriyoruz canım en fazla iki ay emdi ama hep mama takviyeli idi

sağol dilek teyzesi
canım biz rotanın birinci dozundada muayene parası almamışlardı yine 100 tl gibi bişeye geliyordu, yapılan yere göre değişiyordur belki

ben yanımıza biberon maması alıyorum, sıcak su ve mama alırken verilen promosyon küçük boy mama alıyorum, ama şimdiye kadar hiç ihtiyaç duymadık çünkü çıkmadan hemen önce doyuruyorum bugün 3,5 saat dışarıda kaldık vermedik bişii, gelince meyve püresi verdim şimdide mama vericem biraz, uyusun diye

ecemim sağol tatlım,
sizinde 5. ayınız kutlu olsun 50. yaş gününüde kutlarsınız inşallah

zeynacım nasılsın canım bugün

zeyna ve beyazmelek sağolun kızlar şimdi kerem oğlan uyurlen onu aldım doya doya sevdim oynaştık nasıl glüyor seviniyor..
gerçekten ikiye bölünemiyorum ama yavaş yavaş alışacaklar bu duruma ikisinide aynı oranda sevdiğime.. aman bende bugün bir duygusallık var yaa .... bir gülüşleri yeter oğluşlarımın tüm sıkıntımı stresimi atıyorum onlar gülünce valla..

denizanası maşallah 9 kilo he bu forumun en tontişi lokma tatlısı senin oğlanmı yoksa...:)) bizde salı günü gideceğiz aşıya son aşılarımızmış sanırım.. rotavirüs biz yaptırmadık ama duyuyorum hep bizim başka aşımız vardı bu aya kadar sinegis diye prematüreler için grip aşısı gibi bişeymiş hastalığa yakalanma riskini düşürüyordu oda pahallı bir aşı çok azını devlet ödüyor maaştan kesiliyordu geri kalanı.. belki o yüzden bize bu aşıyı söylemediler bilemiyorum çünki bugüne kadar yaptırmadığımız test bakılmadık değer kalmadı ince eliyorlar üniv. hastaneleri..

sağol nazlıcım, benimki gibi bir iki tane daha tontiş var sanırım:))

ya bazen ben tekken bile içim acıyor yeterince ilgilenemiyorum diye, bazen öyle bir bakıyorki, ama sonra bir gülücük dediğin gibi tüm derdim bitiyor, senin işin iki katı valla ne deyim allah yardımcın olsun,
bu arada hani anlatmıştınya birbirlerinin yanına yuvarlanmış falan hep gözümde canlanıyor şekerlerim benim:))

kızlar hani yaklaşık üç hafta önce falan dişleri patlıyor demiştimya bir türlü çıkmadı tam ben içine kaçtı bu dişler derken bugün bir tanesi göründü sonunda miniğim benim nasıl ısırıyor parmağımı:))

meraba arkadaşlar arnıza yeni katıldım bende hamileyim daha doktora gidemedim
ama kasımda doğum tarihe göre
bende çok mide bulanyısı var
ve herşeyi yemek istiyorum kızlar kendimi tutamıyorum bu gidişle ne olurum bilmeme

canım Allah tamamına erdirsin ama galba yanlış yerdesin 2009 kasım annelerine yazıcaksın biz çoktan doğurduk:)))

biz geldik kısslarr gene gezdik karnımızı dışarda doyurup hidiv kasrına gittik rüya gibiydi valla herkese tavsiye ederim burnumuzun diibi ama bu sene ilk gittim laleler solmadan uğprayın derim

denizanası sağolasın ya.. hep diyorum ben onlara, onlar bana alıştı hep beraber yuvarlanıp gidiyoruz..:))
bu arada ilk inciniz hayırlı olsun bakalım maşallah denizoğlana..
maytabım en iyisini yapmışın ohhh oğluşunda güneşlenmiştir güzelce .. darısı bizimkilere inşallah..:))

slm kızlarrrrrrrrr ben geldim ama hasta yorgun ve bitkin bir halde dün düğünümüz vardı yaaa sırtı açık bi elbise giymiştim üşüttüm ateş içindeyim bugün 4 e kadar yattım hala da kötüyüm minoset aldım inşallah ii gelir buarada annemlerdeyim hala ablamdan yazıorum yarın akşam bi eve gidip ardayı yıkayıp tekrar gelicem anneme eve nezaman geçicem bilmiorum böle çok ii geldi ardayla ilgileniolar yorulduğum zamanlarda sizleri çok özledim valla bir haftadır uzak kaldık eve dönünce yine başınızdayım beni soranlara varsa eğer tşk ederim hepinizi kocamannnnnnnnnnnn öpüyorummmmmmmmmmm

sedacım geçmiş olsun canım.özledik seni kızz çabuk gell
nazlı ben de sabah yazdıklarını okuyunca denizannem gibi senin yakışıklıları hayal ettimmne tatlılardır birbirleriyle oynarken...canları benimöpp onları tamam mı dilek teyzesi için..
mmmf çim ohh mis gibi temiz hava..yarasın ikinize de
denizcim inciniz hayırlı olsun...bakalım biz ne zaman göreceğiz..icraat var da iş yok bizde..
çilek uyut bakalım paşayıı

eylül ne yaptı acaba??umarım melisimiz iyleşmiştirr

nazlıcım benim içinde öp bıdıkları,

seda geçmiş olsun canım

kızlar benim lokum çooookkk huysuz ve huzursuz bugün, yanaklar kıpkırmızı ve çok sıcak ama ateşi yok, ayrıca dişini kaşımak için işaret parmağını ağzına sokuyor tümünü sokuncada ağız dolusu kusuyor, doğru düzgün uyumadıda((

dilokscum iyiyiz canım çok sağol keyiflendik biraz ; yalnız şu antibiyotik çok uyutuyo ,4 de yattı akşam üstü 8 de uyandı ,babamızda yoktu bende uyumuşum yanında üstüm de açık kalmış acayip üşümüşüm ,ev sıcaktı ama uyuyan insanın üzerine kar yağarmış derler ya öyle olmuşum..:1closedeyes:

sedacım geçmiş olsun cicim... keşke kızım yerinede ben hasta olsaydım keşkeee..off dayanamıyorum onun bu haline ..allahtan daha iyi ..

denizcim olur böyle vakalar denizanası yakalarkaydirigubbakcemile3 ,kötü espri oldu da idare et..

bizde geldiikk. geçmişi okudum ama aklımda pek bişey kalmadı.
mmf maşallah paşaya çok tatlı çıkmış gerçekten.
denizanası ilk inciniz hayırlı olsun tatlım darısı bizim başımıza
sedacım sana da geçmiş olsun oynadın oynadın terledin tabi şimdi hasta yatıyorsun dimi :)) aman bi an önce iyileş de hadi gel aramıza :)
eylül melisin düzelmesine sevindim canım.
ve simini sayamadığım atladığım tün annişler hepinizi öpüyoruz

bizde bugün ev gezmesi yaptık ay bayıldılar benim cimcimeye uzaktan herkese gülücükler agular yapılıyor ama kesinlikle kucaklarına almamaları lazım işte o an kıyamet kopuyor çok cimcime oldu bu kız ya :)
ama şidmi biraz huysuz sanki ateşi var gibi geliyor bana ölçtüm bişey yok ama takibe aldım arada kontrol edicem inşallah sorun çıkarmaz .
annemler bizde beraber yemek yedik bir gelip ses vereyim dedim şimdi onlarla ilgileneyim
eğer uğrayamazsam herkese iyi akşamlar kızlar

selam kızlar

bizde bugün balık yemeye gittik gitmişken Cerenin nişanlısının doğum gününüde kutlayalım dedik.Ona yazlık bir takım aldık yelekli,kaprili felan.Geçen doğum gününe gidememiştik haftaiçi olunca.

Sonra evdi yemekti derken anca düştüm.

Eylülcüm melise geçmiş olsun.

Sedoşcum sanada geçmiş olsun.iyi bak kendine havalı havalı gezcem diye üşütürsün böle işte.Kulanı çekcem hele bi iyileş de :)

Denizoğlanın anası inciniz hayırlı olsun canım.Darısı bizlere hayırlısıyla.

Ecremim 5. ayınız kutlu olsun.

Leloş sende hoşgelmişsin.Ama kaybolmuşsun hemen.

Juli kafa boşladımı buraları,göremiyorum hiç.

Asortieenin yazısını da göremedim.Gerçi daha geçmişe bakamadım.Bu sayfaayı okudum.

Zeynacım iyi gördüm seni bugün şeker.Maşallah diyeyim.

Keltoşun fotosuna da bakamadım daha mmfcim bi geçmişi şeyettirim hemen ben.

Dilokscum bende yanımda mama taşıyorum küçük bir kavanozda.
küçük ve büyük termos da aldım.küçük atta çantasında,büyüyk de arabada duruyor.Çünkü bi keresinde gezmeye giderken çabuk döncez diye sadece küçük termosu aldık da rezil olduk yetmedi.
Soğuk suyu,biberonu felan hep hazır oluyoruz.

Ama ben yeni yeni kavanoz mamasıda taşıyorum.Yinede taşıma yönünden biberon maması zor olsada yedirme yönünden daha kolay oluyor.tecrübeyle sabit:)

darkcım hoşgeldin, lelalcim sende hoşgeldin güle güle:)

diloks, lelal, dark sağolun kızlar darısı başınıza söyleyim çok zor oluyor tüm huyu değişti lokumun, bu arada mama aldığın yerden minik paketlerinden iste vardır ellerinde, biz alınca 8-10 paket aldığımız için bolca minik paketlerden veriyorlar tek kullanımlık olduğu için taşıması kolay oluyor, yedirme konusunda katılıyorum sana biberonu yedirmesi daha kolay, biz en fazla bir öğün dışarıda olduğumuz için biberona göre ayarlıyorum öğünlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…