- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.821
NAZLI MELEĞİMM İKİZLERİN BU ZORLUĞU VAR SANIRIM DİMİ İNSAN KIYAMIYOR AMA NE YAPARSIN EMİNİM SEN ELİNDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORSUNDUR
DENİZANASI GEÇMİŞ OLSUN AŞILARINIZ,MAŞALLAH TOSUNUMA NEYLE BESLİYON SEN BU OĞLANI cokacimcoook
ZEYNACIM ELTİLERİNLE ARAN İYİ HERALDE BENİM ELTİM YOK AMA YAKINDA OLMAYA BAŞLAR EŞİM 4 ERKEK KARDEŞİN EN BÜYÜĞÜ KIZ YOK HİÇ, ŞİMDİLİK TEK GELİNİM ELTİM NASIL OLACAK YA DA ELTİLERİM ÇOK MERAK EDİYORUM
sağol dilek teyzesimaşallah denizciğe...ama neden ben geçen 2. rotaya 142 verdim...olur mu şimdi bu..
ya denizannem siz böyle uzun süreli çıkıyorsunuz ya dışarı...deniz acıkırsa ne yapıyorsun..mamam mı taşıyorsun yanında biberonla..yoksa kavanoz mamaları mı..
zeyna ve beyazmelek sağolun kızlar şimdi kerem oğlan uyurlen onu aldım doya doya sevdim oynaştık nasıl glüyor seviniyor..
gerçekten ikiye bölünemiyorum ama yavaş yavaş alışacaklar bu duruma ikisinide aynı oranda sevdiğime.. aman bende bugün bir duygusallık var yaa .... bir gülüşleri yeter oğluşlarımın tüm sıkıntımı stresimi atıyorum onlar gülünce valla..
denizanası maşallah 9 kilo he bu forumun en tontişi lokma tatlısı senin oğlanmı yoksa...:)) bizde salı günü gideceğiz aşıya son aşılarımızmış sanırım.. rotavirüs biz yaptırmadık ama duyuyorum hep bizim başka aşımız vardı bu aya kadar sinegis diye prematüreler için grip aşısı gibi bişeymiş hastalığa yakalanma riskini düşürüyordu oda pahallı bir aşı çok azını devlet ödüyor maaştan kesiliyordu geri kalanı.. belki o yüzden bize bu aşıyı söylemediler bilemiyorum çünki bugüne kadar yaptırmadığımız test bakılmadık değer kalmadı ince eliyorlar üniv. hastaneleri..
meraba arkadaşlar arnıza yeni katıldım bende hamileyim daha doktora gidemedim
ama kasımda doğum tarihe göre
bende çok mide bulanyısı var
ve herşeyi yemek istiyorum kızlar kendimi tutamıyorum bu gidişle ne olurum bilmeme
Dilokscum bende yanımda mama taşıyorum küçük bir kavanozda.
küçük ve büyük termos da aldım.küçük atta çantasında,büyüyk de arabada duruyor.Çünkü bi keresinde gezmeye giderken çabuk döncez diye sadece küçük termosu aldık da rezil olduk yetmedi.
Soğuk suyu,biberonu felan hep hazır oluyoruz.
Ama ben yeni yeni kavanoz mamasıda taşıyorum.Yinede taşıma yönünden biberon maması zor olsada yedirme yönünden daha kolay oluyor.tecrübeyle sabit:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?