2008 Kasım Anneleri

dark hoşgeldiin canımm nasılsın bakiim seni bu saatte beklemiyorduk:)
Sağol canımcım iyiyim dün hemen çıkmışım sanırım yanıtlayamamışım hiçkimseyi.
Sen nasılsın görüşemiyoruz hiç?

hoşgeldin dark nasılsın cnm ceren nsl?annen bu hızla giderse kıza bi güzel sofra kurup yedircek valla:)))
asortie sağol cnm
Sağol pirayeciğim iyiyiz çok şükür.Sizlerde iyisinizdir inşallah.Piroşa çok yakışmış yaptığın saç bandı eline sağlık.Piroşda maşallah büyümüş dahada güzelleşmiş.

Bende bugün annemi zor frenledim balık vercekti.Anne napıyosun ya diyorum hiççç tınmıyo.
bari en riskli şeyleri vermese.

Benim kızında dişleri iyice kbardı.Bir ay içinde çıkar diye düşünüyorum ama bilemem tabi sadece tahmin benimki.
Bizimde huyumuz değişiyor.Arada huysuzlukları bi tutuyo susmuyor.belki diştendir.

hangi mamayı kullanıyorsun.Biz bebelac kullanıyoruz.Sürekli alıyoruz onun varsa bizede verirler miniklerinden.Belki yoktur.

iyi geceler kızlar ben geldim uğrayamıyorum ya pek kayınvalidemlerdeydik eltimler felanda gelmişti bugün bol bol gezdik kızımla karşıda deniz kenarında hava süperdi belkide 2 saat yürümüşüzdür ama acayip yorgunum banyo yaptık ohh rahatladım ama göz kapaklarıma hakim olamıyorum hem kavak yellerini izlemek istiyorum hem kkya takılmak istiyorum hemde uyku uyumak istiorum neyapsamki:uhm:5 dk bi geçmişe bakayım bareeeeefisfisfis

bizde doktorumuzdan aliyoruz o kücük mamalardan masaya dizmisler bende aldim bir kac tane ama icmiyo benim danam reklam icin veriyorlar zaten doktorlara onlarda isteyen alabilir diye yazmislar bir paketten 200 ml mama oluyo bazende krem bebeyagi öyle seyler oluyor hosuma gidenden aliyom bende :))

HERKSE GÜNAYDIIN AMA KİMSE YOK ANLAŞILAN DENİZCİM İLK DİŞİNİZ< HAYIRLI OLSUN CANIM BENİM
darkcım cerene maşallah ama vallaha tanıyamadım ne kadar değişmiş yavrum benim büyümüş aynı benim oğlan gibi heralde makinayı görünce şaşkın şaşkın bakıyor kaydirigubbakcemile3

pazar pazar benim yerime de eğlenin kızlar öpüyorum hepinizia.s.

günaydinnnnnn,hekezler uykuda anlasilan..

oncelikle mmf o keltosuu varyaa ben yalar yutarim haberin olsun.

darkcim ceren sultanin dudklarina bayiliyorum benya kiraz mübarek.

Allah nazarlardan saklasin hepsini.bizde uyandik indik salona simdi öylesine

yatiyoruz yerlerde:) hava yaz günü gibi günesli sicak,bize yine disarisi göründü.

öglen olsunda toplayalim arkadaslari gidelim deniz kenarinda cafede oturalim gelelim.

dün ciktim benim böcük 4 saat arabasinda uyudu.her zaman diyorum benim lokum

dengesiz ne zaman ne yapcagi belli diil diye.yani dün yine beni sasirtti birkez daha.

günaydin kizlar

mmmf canim oglun cok tatli o bakislar aman ya rabbim masallah ogluna sen ona durmadan oku canim

dark ceren hanim baya bi abla olmus hele o sapkasida cok yakismis bu bebeklerin hepsi cok tatli ya

günaydın kızlar kahvaltı hazırlıycam ama bi bakıyım dedim
sedacım çok geçmiş olsun
eylülcüm melisin iyi olmasına sevindim tamamen geçer inşbiran evvel
mmmf cnm dün senin yakışıklının fotoğrafını gördüm allahım nazarlardan saklasın çok güzel maşallah bayıldım
denizin dişi çıkmış sanırım hayırlı olsun denizannem,bizde daha bi numara yok sadece deli gibi kaşıyo herşeyi ağzına göötürmek istiyo
darkçım ceren süper çok tatlı olmuş maşallah
bizde dün bakırköy e gittik pazara sebze alalım diye kızım biz gezerken arabasında uyuydu ama sonra 1 milyon 2milyoon seslerinden uyandı:))hergören sevmeye çalışıyo bütün pazar başımıza toplancaktı nerdeyse arabayla dönerken yan arabalardan tacizde bulunuyolar kızıma:)))camdan hişşt pişşt yapıyolar:)ama pazarda gürültülerden korkup ağladı bi ara babası kucağına aldı susturmak için.deminde kahvaltısını yedi piroşum uyuyo şimdi 2 gecedirde maşallah diyim sabaha kadar uyuyo 6 buçukta uyanıp emiyo yatıyo biraz daha uyuyo sooraözlemişim deliksiz uyumayı

piraye, çilek, beyazmelek teşekkür ederim kızlar darısı başınıza, ateş, ishal veya iştahsızlık yapmadı ama huysuzluğu tavan yaptı, birde kusması tabii ( evde yıkamadığım eşya kalmadı,
ama bugün biraz rahatız allaha şükür, ilk çıkarken çok zorladı,

bizde ilk minik beyazlıklar ve çıkıntı görünce çıkacak sanmıştık haberciymiş meğersem, sonra bir ara kayboldu yaklaşık üç hafta sürdü tam çıkması, doktorada sordum ara ara görünür kaybolur dedi

darkcım maşallah ceren genç kız havalarında allahım nazarlardan saklasın

pirayecim aynı ilgiyle bizde karşı karşıya kalıyoruz, diyorum sanki tarkan geçiyor:)) gerçi bizimkide herkese ağzını aça aça gülüyor bakmamak mümkün değil:)) maşallah kuzulara

çilekçim bizde dün koruda yürüyüş yaptık benimkide temiz havayı görünce nasıl güzel uyudu arabasında benimkide az dengesiz değil:))

bugün babamız hayır işi yapıyor, türk kalp vakfı yararına bir kermes için çalışıyor bizde evde kaldık belki bir ara gelip bizide götürecek çok güzel bir yerdeymiş

bizde bebelac kullanıyoruz canım, 180 cc lik mama olacak şekilde minik paketler var, geçende realde milupanınkini verdiler onunda varmış,

denizanacim hep diyorum bu deniz oglanlarda var bisi diye:)))

bakiyorum kabariklik filan yok bizde ama üc tane beyaz nokta var yanyana bariz belli yani.

ne güzel bisiy yapiyor babaniz kutlarim esini cok duyarli.

bizim babamizin akli safkan yarislarinda:) kocaman adam hafta sonu degisik bi kisilik takiniyor

cocuk gibi daglarda kosturu geliyor hadi spor yapiyor diyip kendimi avutayim ama tüm vücudu yara bere

icinde kaliyor durmadan birbirlerini vuruyorlar silahlarla!!ilgincccc hayat ilginc insanlar iste:))))))))))))

mucizecim geçmiş olsun canım evliliğinde zamanla düzelir inşallah yeter ki bırakma
eylülcüm sizede geçmiş olsun canımm
mmmf karusu paşa çok güzel maşallah
ecemim 5.ayınız kutlu olsun canum

OLĞUMU BİRAZDAN KÖYE YOLLAYACAĞIM ANANESİYLE BAHÇELRDE KEYİF YAPSIN YAVRUM AĞAÇLARI FALAN GÖRÜNCE ÇOK SEVİNİYORUM ÇOCUĞUM ONLARI DA YEMEYE ÇALIŞIYOR kaydirigubbakcemile3

bugün hava çok güüzel ama biz evdeyiz yine yaa pufff çok sıkıldım kocişte çalışıyo yine dün evdeydi
gezdirdi bizi akşamda dayımın kızının kınası vardı oraya gittik işte eğlendik kızım biraz gürültü ve kalabalıktan
korktu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…