- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.841
Sağol canımcım iyiyim dün hemen çıkmışım sanırım yanıtlayamamışım hiçkimseyi.dark hoşgeldiin canımm nasılsın bakiim seni bu saatte beklemiyorduk:)
Sağol pirayeciğim iyiyiz çok şükür.Sizlerde iyisinizdir inşallah.Piroşa çok yakışmış yaptığın saç bandı eline sağlık.Piroşda maşallah büyümüş dahada güzelleşmiş.hoşgeldin dark nasılsın cnm ceren nsl?annen bu hızla giderse kıza bi güzel sofra kurup yedircek valla:)))
asortie sağol cnm
Bende bugün annemi zor frenledim balık vercekti.Anne napıyosun ya diyorum hiççç tınmıyo.iyi akşamlar kızlar kaç gündür giremiyordum nerdeyse 1 hafta olmuş inş hepiniz ve bebekleriniz iyidir.bizim bebiş hasta hırıl hırıl hırıldıyor bahar dokundu kızıma sadece kızıma değil ailemize .zor günler geçiriyoruz .moralim çok bozuk kaç gündur.evliliğim bir yokuştan aşşağıya doğru hızla yuvarlanıyor kurtarma çabaları içerisindeyim.neyse inş düzelecek.
mmmf bebişine çok geçmiş olsun canım.
darkçım senin bi tek annen benim etrafımdaki konu komşu annem arkadaşlarım herkes bi şeyler tıkıştırıyor çoçuğa.çokokrem.pasta kreması,hamsinın bile tadına baktı kızım.engel olmak istiyorum kimse tınlamıyor aslında bu konuya da çanım sıkılıyor
darkcım hoşgeldin, lelalcim sende hoşgeldin güle güle:)
diloks, lelal, dark sağolun kızlar darısı başınıza söyleyim çok zor oluyor tüm huyu değişti lokumun, bu arada mama aldığın yerden minik paketlerinden iste vardır ellerinde, biz alınca 8-10 paket aldığımız için bolca minik paketlerden veriyorlar tek kullanımlık olduğu için taşıması kolay oluyor, yedirme konusunda katılıyorum sana biberonu yedirmesi daha kolay, biz en fazla bir öğün dışarıda olduğumuz için biberona göre ayarlıyorum öğünlerini
Benim kızında dişleri iyice kbardı.Bir ay içinde çıkar diye düşünüyorum ama bilemem tabi sadece tahmin benimki.
Bizimde huyumuz değişiyor.Arada huysuzlukları bi tutuyo susmuyor.belki diştendir.
hangi mamayı kullanıyorsun.Biz bebelac kullanıyoruz.Sürekli alıyoruz onun varsa bizede verirler miniklerinden.Belki yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?