2008 Kasım Anneleri

mmmfcim maşallah oğluşuna nekadar da tatlı allah bağışlasın.benim oğlan gibi maviş o da dimi.gözleri nazar boncukları olsun nazar değmesin kuzucuğumaaa canım çok tatlı yaaa

sedacım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum dikkat et kendine bol bol ıhlamur iç çok iyi geliyor.

mucizecim size de geçmiş olsun sıkı koru yavrunu bu havalar çok sakat.üzülme herkesin çocuk olduktan sonra mutlaka evliliklerinde problem oluyor üzülme tek çare konuşmak bunu da unutma.herşey konuşarak çözülür canım benim

darkçım ceren kızım nekadar güzel bir prenses olmuş öyle yiyesim geldi maşallah wallahi nazar değmesin nişanlımız olmasa talip olasım geldi:))gerçi bizde de uzun bi dünür kuyruğu var herkes beşik kertmesi yapmak istiyo oğlumu.ayıptır söölesi gören herkes geleceğin behlülü küçük behlül diye seviyor ay çok gurur duyuyorum sıpayla küçücük boyuyla herkesi hayran bırakıyolar kendilerine bu veletler annelik negüzel şey allahım.herkesin yavrusunu korusun allah.

yemek molası verdim şimdi çayımı içiyorken bakayım dedim,

asorticim sağol darısı başınıza:)

çilekcim evet eşim bugün güzel bir iş için yanımızda değil, yoksa kıyameti koparırdım heralde
bu arada sende kızma o kadar ne yapsın eşin iş hayatının stresini atıyordur,

beyazmelek ne iyi olmuş köye göndermen, keşke bizimde yakınlarımızda olsada bizde götürsek,

atatanem maşallah kuzuna, aman huyu benzemesin behlüle:))
şaka bir yana inşallah hepimizin evladı annesine babasına ve vatanına hayırlı evlatlar olurlar inşallah, fiziksel özellikler önemli olsada ileride yaptıklarıyla gurur duymak isterim

kızlar şu uyuyan bebek yarışması bitmiş, artık konu kilitlendiğine göre yazabiliriz

bebişlerimizn kaç numarada olduğunu benim lokum 5 numaradaydı teyzeleri

sizinkiler kaçtaydı bazılarını benzettim ama hiç birinizin yavrusunu tanıyamadım, sadece zeyna söylemişti yiğit 12 numaradaymış

vallhi kızşar ben de yanımda biberon ve mama taşımak istiyorum..ama almıyor biberonu imkanı yok...aslında sorun biberon değil mama...öğürüyor o tadı alınca...ama gündüz emmesini beklersen 5 saat beklediğim oluyor..neyse sabah zor alıyor..4 ölçek mama 2 bisküvi ve kaşık maması biraz karıştırıp veriyorum..tadı değişsin diye..ağzında tutuyor yutmuyor kusuyor...bunu günde 3 kez yapıyorum...kusunca biraz oyalıyorum sadece mamamyı sulu olarak o ağlarken ağzına kaşıkla veriyorum...1 öğün 1 saat...

neyse is ze sorayım şimdi..biz bu ay sonuna kadar toparlayana kadar mama ağırllıklı gidiyoruz...şu sıra iyimi bakar mısınız...

sabah yukarıda yazdığım mama..üzerüne 1-,1,5 saat uyuyor..kalkınca meyve suyu ama çok almıyor..yoğurtla ver,rsem alıyor..o da 40 cc kadar..öğlen 2 -3 arası yine mama..biraz pirinç unu koyuyorum içine tadı güzel olsun diye..o da sabahki gibi sonlanıyor..yine sıvılaştıpır ağzına tıkıyorum ağlıyorum ama ne yapabilirim..

uyuyor 1,5-2 saat kadar..
uyanınsa 70 cc kadar yoğurt..
akşam 7,5 gibi de zorla yine kaşıkla 120 cc mama..sonra oyun mızmızlanıyor uykusu geliyor anca 9 gibi emerek uyutuyorum..12 ye kadar 1 kere daha emer..sonra gece 1 ya da 2 kez emer ma çok erken uyanıyor 4,5-5 gibi..artık sabaha kadar tepiniriz yatakta yanımda alıyorum...

arasıra da 3-5 kaşık kavanoz maması veriyorum...az mı kızlar günlük enerjii..mamam 3 kez iyi mii

çok karışık yazdım ama umarım anlatabilnişimdir..3-4 gündür bu sıradayız..şimdi sen anlamalısın diyeceksiniz aç olduğunu annem gibi..ama anlayamıyorum acıktığğını göstermiyor..

kendime tarhana yapmıştım ama salça koymuştum biraz ve tuz..ağzına değdirdim inanılmaz deli gibi saldırdı ben de 6-7 kaşık verdim artık..çünkü acıkarak aldığını görmeyeli çok uzun zaman oldu..40 dakika sonra mama geldi imkanı yok yemiyor..nayse bu ayı halledelim ne çorbalar yapacağım

dilekcim nasıl yiyorsa ki sen çözmüşsün zaten, uyurken biberonla mama vermeyi denedinmi, içine ister mama koy, ister meyve suyu içine büskivi, benim kayınvalidem keşfetmiş uyurken mızırdanınca meyve suyu veriyor bu şekilde daha uzun uyuyor,
ayrıcada tarhanayı sevdiyse ver canım demekki tunacık onu bebek yerine koymanı istemiyor abi oldum ben diyor, kendine yaptığın yemeklerden, çorbalardan ver tuzunu salçasını azaltarak belki daha çok sever

denizcim mamayı yemeden uyumuyor ..o nedenle gündüz öle yapamıyorum..ama bir sabah erkenden uyandım uykuluydu..getirdim biberonu deli gibi kaptı..ama birden uyanarak bir itti biberonu..anlayamadım ki

denizcim mamayı yemeden uyumuyor ..o nedenle gündüz öle yapamıyorum..ama bir sabah erkenden uyandım uykuluydu..getirdim biberonu deli gibi kaptı..ama birden uyanarak bir itti biberonu..anlayamadım ki

cin bunlar valla, benimkide aç uyanınca mama gelmemişse öyle bir ağlıyorki ananılmaz sanki bir yerine bişii olmuş biberonu ağzına verir vermez susup yemeye başlıyor hemen ağlayan o değilmiş gibi

bunların hepsi tek tek uzmanlık alanı ve uzmanlarıda bizleriz

ayy pazara gittim geldim ama bittim ya hiç halim kalmadı kızlar daha yemek yapıcam ama hiç
içimden gelmio kocişi arimde yemek getirsin çünkü ben bitik
zeynaaa karusu nerdesün iki gündür sen hııı

ah bebeğim benim maşallah kuzuma, allah nazarlardan saklasın annesi, çok şeker yaaa yerim ben onuuu, hiç anlattığın bebek değil bu dilek valla çocuğunu kötü tanıtıyorsun (içi seni dışı bizi yakar mevzuu tabi:)) ne güzelde oynuyor zuzusuyla

19 numarada nazlı meleğin bebeklerinden biri sanki çok benziyor

denizanasıcım senin bebeğinin de o olduğunu tahmin ettim tombişliğinden ama emin olamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…