- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.881
ne sevimli çıkmışş b.melek yaa..
ama ben 8 numöaraya o kadar ou anlamadım..koca dana olmuş o kurbağaa:)))
geçmiş olsun tatlım, doktora gittinizmi?Cee diyim dedim size. Yarın çok yoğun bir hafta başlayacak çünkü benim için. Gerçi bugünden başladı benim haftam ya neyse.
Hasta olanlara çok geçmiş olsun kızlar... Banusu da hasta oldu. Haftasonu o kadar gezdik ettik geçen haftadan hafif ishal gibiydi kakası. Bugün iyice ishal olmuş. Kusuyor bir de. İştahsız aynı zamanda ve biraz keyifsiz. Memede oyun oynasın hep başka bişey istediği yok. Emmiyorda. Hem memenin orada duracak hem de eliyle ağzıyla oynayıp haftasonu anneannesinin öğrettiği sesleri çıkaracatakmış. Büyüdükçe kendi başına buyruk oluyor korkuyorum valla.
Umarım sizin bebişler iyileşmiştir. Öpüyorum sizi.
19 numarada nazlı meleğin bebeklerinden biri sanki çok benziyor
denizanasıcım senin bebeğinin de o olduğunu tahmin ettim tombişliğinden ama emin olamadım
evet kızlar 19 numaradaydı benim minnoş lokumum..:)) bende bazılarınızınkini tanıdım mesela darkın kızını oğluşlar arasında da vardı numaralarını hatırlamıyorum ama bebişlere bakınca bu omu dediklerim oldu..maşallah beyazmelek hersefinde gülünsedim senin bıdığı gördükçe
dilekcim inşallah bunuda aşarsınız oğluşunla
demekki 5, 12, 15 kasım bebişiydi
evet boğumlarımızdan anlaşılıyor dimi:))
3, 7, 17, 19, 30 daki bıdıklarda bana tanıdık geldi bakalım bizdenmi onlarda
sedacım geçmiş olsun canım.özledik seni kızz çabuk gell
nazlı ben de sabah yazdıklarını okuyunca denizannem gibi senin yakışıklıları hayal ettimmne tatlılardır birbirleriyle oynarken...canları benimöpp onları tamam mı dilek teyzeleri için.
öpüldü kızlar..yerimseniben bende sizin minnoşları öpüyorum..:))a.s.nazlıcım benim içinde öp bıdıkları,
julicim geçmiş olsun..
asorticim eylül çok güzel çıkmış maşallah.. yarışmada boynunda eylül kolyesi olan senmiydin.. o bebekte seninmiydi aman ne biçim soru oldu bu ya sen anladın işde..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?