2008 Kasım Anneleri

teşekkür ederim kızlar..
aslında son zamnalrad 5. ayını doldurduğundan beri gazı bitti...döndüğü için sorun olmuyor artık şükür..dolayısıyla ağlamalar azaldı..ama yeme işini de hallettik mi süper olacakkk

maşallah beyazmelek hersefinde gülünsedim senin bıdığı gördükçe

dilekcim inşallah bunuda aşarsınız oğluşunla

demekki 5, 12, 15 kasım bebişiydi
evet boğumlarımızdan anlaşılıyor dimi:))

3, 7, 17, 19, 30 daki bıdıklarda bana tanıdık geldi bakalım bizdenmi onlarda

teşekkür ederim kızlar uyurken gülümsemiş mi meleğim anlamadık bizde tuhaf bir surat ifadesiyle uyuyordu o pozda 1-1,5 aylıktı heralde tam hatırlayamadım

denizcim evet boğumlarından bildim senin dombiliyi kaydirigubbakcemile3

dilokscum senin meleğin resmi yok muydu yarışmada?

ayrıca bu yarışmanın sonucu ne oldu kızlar yani 2 numara kazandı sanırım ama hani ödül falan mı vardı yoksa öylesine mi?

bizim çocuklar bana daha sempatik geliyor nedense kasım bebişleri oldukalrı için midir taa mikroskobik hallerinden bu yana biliyoruz yaa kanımız mı ısınıyor o zaman ne de olsa sanal teyzeleriyiz :1hug:

yorgun bır hafta sonu yıne bıtıyor
dun kı temızlıgın arkasından bugun evdekı ufak tefek ıslerı bıtırmkle attık kendımızı dısaır
guzel bır gun gecırdık
ev gezmesı yaptık aılecek ve oglumun sebeklıgı yıne uzerındeydı sagolsun
kucaktan kucaga gezdı resmen hatta kucagına almayanlara da uzaktan gulucukler attı teyze dayanamayıp kalkıp aldı oglusu
babası kılıklı oglum pek bır sempatık herkeslere cok sıcak davranıyor
yorulduk alısverıse halımız kalmadı kocıs dısarı ıslerını hallederken geldık kk ya oglusumla

ne var ne yok

Cee diyim dedim size. Yarın çok yoğun bir hafta başlayacak çünkü benim için. Gerçi bugünden başladı benim haftam ya neyse.

Hasta olanlara çok geçmiş olsun kızlar... Banusu da hasta oldu. Haftasonu o kadar gezdik ettik geçen haftadan hafif ishal gibiydi kakası. Bugün iyice ishal olmuş. Kusuyor bir de. ıştahsız aynı zamanda ve biraz keyifsiz. Memede oyun oynasın hep başka bişey istediği yok. Emmiyorda. Hem memenin orada duracak hem de eliyle ağzıyla oynayıp haftasonu anneannesinin öğrettiği sesleri çıkaracatakmış. Büyüdükçe kendi başına buyruk oluyor korkuyorum valla.

Umarım sizin bebişler iyileşmiştir. Öpüyorum sizi.

ay selam ,biz yine evde tıkılı durumdayız ,akşam yemeğe gidicez güya ama akşam oldu benim koca yok piyasada ,oklava ile bekliyom kapı arkasında klava:

hoşgeldin kalimerocum, işlerini bitirmene sevindim

juli gelmiş okuyor sanırım, özledik seni uzatma bu kadar, işlerinmi yoğun

geçmiş olsun tatlım, doktora gittinizmi?

19 numarada nazlı meleğin bebeklerinden biri sanki çok benziyor

denizanasıcım senin bebeğinin de o olduğunu tahmin ettim tombişliğinden ama emin olamadım

evet kızlar 19 numaradaydı benim minnoş lokumum..:)) bende bazılarınızınkini tanıdım mesela darkın kızını oğluşlar arasında da vardı numaralarını hatırlamıyorum ama bebişlere bakınca bu omu dediklerim oldu..
denizaanası ilk inciniz hayırlı olsun darısı bizlere:))))

nazlıcım benim içinde öp bıdıkları,
öpüldü kızlar..yerimseniben bende sizin minnoşları öpüyorum..:))a.s.
bizimde dün halamız geldi anklaradan burada akrabalarının düğünü var yarın gidecekler... fazla uğrayamadım..
ben bebelerin yarışmasına bir daha bakayım kim kimmiş..:))

herkesler hoşgelmişler, asortiecim maşallah kızına benim oğlumda yürütece öyle davranıyor,artık baya alıştı yürüteci görünce binmek istiyor sa ona doğru atılıp ıı--uu falan gibi sesler çıkarıyor

julicim geçmiş olsun..
asorticim eylül çok güzel çıkmış maşallah.. yarışmada boynunda eylül kolyesi olan senmiydin.. o bebekte seninmiydi aman ne biçim soru oldu bu ya sen anladın işde..:))

HADİ KIZLAR BEN KAÇTIM YARIN TATİLİM OOOHH hihoyyyt KÖYE GİDİP ALAYIM OĞLUŞUMU, BİRAZ OYNAYAYIM, KÖY DEDİM DE GÖRSENİZ ŞEHİR GİBİ BENİM ÇOCUKLUĞUMDA KÖYDÜ ANANEMLER FALAN ORADAYDI ŞİMDİ ANNEMLERDE ORAYA TAŞINDILAR BURAYA 5 KM UZAKLIKTA AMA ÇOK GÜZEL ANNEMLERİN,ANANEMLERİN EVİ İKİSİ DE MÜSTAKİL,GÖRSENİZ RENGARENK ÇİÇEKLER, AĞAÇLAR VE DE MİS GİBİ BİR KOKU ERİKLERDE OLMUŞ AĞAÇTA GİDİP YİYEYİM BİRAZ cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…