2008 Kasım Anneleri

git dinlen canım iyi tatiller şimdiden

of ne güzel, valla şehre 5 km uzakta ise sen bile taşınabilirsin hemde müstakil evler oğlun için harika olur, benim öyle bir fırsatım olsa kaçırmazdım heralde

mmf oglunn cok karızmatık bakıyor

eylul kızına gecmıs olsun ınsa allah keyfı yerıne gelır kuzunun

asortıe kızına hayırlı olsun yurutecı cok mutlu gorunuyor halınden

denızanası ıslerım bıttı sayılır ama nedense ben hep bır eksık buluyorum
tullerım guzel durmadı salonda kucuk gıbı geldı gozume ve yenı bır model begenmıstım haftaya sıparısını vermeye gıdecegım karsıya malum orası daha ucuz ve kocısın tanıdıgı var

julı hosgeldın dıyemeden gıtmıssın canım sımdıden kolay bır haftasonu dılerım

seda sana da gecmıs olsun canım

zeyna hatun yok mu yıne

höyyytttt ben geldim
çok mu merak ettiniz beni :1ninca:
çok sevindirik oldum hihoyyyt
beni seviyorlar

valla hafta sonu bitti ben hiç bişi annamadım
dün eltim vardı öğlenden sonra geldim eve yemek falan filan kociş erken geldi eve
akşam abimlere oturmaya gitiik hem doğum günüydü hem dayımlar ordaydı
dün böle geçti

bu sabah 9.30 da kalktık kahvaltı falan filan yaz havası var kaçtık gezmeye
bol bol gezidk güneşlendik gözümüz gönlümz açıldı eve geldik
yemek ye falan filan son 15 dakkadırda geçmişi okuyorum

denizanası incileriniz hayırlı olsun darısı başımıza ama hala bi numara yok bizde

darkcım maşallah ceren sultana büyüdükçe bi başka tatlı oluyorlar

asortiecim gelinim pek bi keyifli yürütgecinde maşallah ona bizimde babamız yürütgecce karşı halbuki ne çok istiyordum senağlama

sedacım ve jülicim geçmiş olsun

eeee başka bişilerde vardı ama gene unuttum :çok üzgünüm:

iyi akşamlar kızlar
haftasonu dolayısıyla iki gündür gececiyim burada :)
bu sefer annemleri ben göndermedim onlar bizde kaldılar güzel bir pazar kahvaltısı yapalım diye ki nitekim iyi de oldu. sonrasında hazırlandık ve kendimizi dışarı attık.önce annemleri eve bıraktık sonra bizde kalamışa gittik. sahil boyunca yürüdük kalamış park marina fenerbahçe oldukça uzun bir yürüyüş oldu iyi geldi.
kim sormuştu hatırlamıyorum ama dışarı çıkarken nasıl yapıyorsunuz diye biz tam teçhizatlı cevat kelle misali sırt çantası ile geziyoruz. ne kadar süre dışarıda kalacağımız belli olmadığı için pandoranın kutusu gibi çanta termosumuz mamamız bezlerimiz yedek kıyafetlerimiz hep yanımızda :)) ben zaten duru doğduğundan beri beraber dışarı çıktığımızda kol çantası falan kullanmayı unuttum sürekli sırt çantası ile dolaşıyorum :)
bu arada bizde 25 numeroyduk yarışmada 3 puan almışız ama kızlarda ben de başka birine oy verdim :))
denizanası valla ben bir tek denizi tanıdım boğumlardan ve sarı kafasından onun dışında başka kimseyi çıkartamadım

kızımın yürüteciyle ilk tanışması

oyyy güzel kızım benim ..ne çok sevinmiş öyle .meliste yürüteçine aynı tepkiyi veriyo ..bıdık bunlar yaa..

lelalcim keyif senin valla ,kalamış ,moda fener ne çok özlemişim sahilini ,caddeye gitmeyeli 1 yılı geçti ..birde boğaz havası çektiki canım ,gözünü sevdiğimin istanbulu ,tarabya da sarıyerde balık çekti canım fasılı özledim ben..

gel tatlım sen bana ben seni gezdireyim buralarda ayıp ettin.
gerçekten bu şehri seviyorum ve elimden geldiğince her hafta farklı yerlere gitmeye çalışıyorum.şuanda en çok özlemini çektiğim hisarda kahvaltı etmek .. en son hamiştim kahvaltıya gittiğimizde şimdi havaların biraz daha ısınmasını bekliyorum ki uzun bir kahvaltının ardından sahilde yürüyüş yapalım ama az kaldı ona da :))

günaydın kızlar

koca dövmenin suçu varmı acepklava: ,çünkü bu adam elimde kalcak bigün ,uyuyan çocuğu uyandırıp senin karnın mı acıktı yoksa deyip alıp kucağıma verip işe gidiyo ,e çocuk uyanıyo tabi sabahın köründe ..offf deli olcam ,zaten 2 de yattım gece..çok fenayım

lelal sen bana bi gel hele bende seni atatürk parkına götüreyim :roflol:,hisarın yerini tutmaz ama burda başka ne var ki

herkese ıyı haftalar
bende guzel baslamıstım aslında ama ıse gelıpte hıc hoslanmadıgım bır mısafırı gorunce tum keyfım kactı

zeyna ruyan hayırlara cıksın canım
takma ne ruyaya ne de kocaya

günaydın kızlar dün gece hiç uyumadık yaa of yaa doğduğundan beri hiç böle yapmamıştı mikroskobik gece 4 dü bi uyandım yanımda kociş yanıma koyup kaçmış artık 4 e kadar kaç kere kalktığımı hatırlamıyorum yaa işkence gibiydi
hala öksürüyo şu balgam söktürücü de nefes sesini falan hırıltılı yaptı ay içim tükeniyo yaa öyle nefes aldıkça napsam acaba yaa çarşambaya kadar kullanıcaz ilacı geçmezse perşembe cuma götürücem inşallah geçer ateşi falan yok ama çok şükğr sabah akşam 2 biberon ıhlamur içiyo
dün kayınvalidemin terasında mangal yaptık ayıptır sölemesi bunuda sarıp sarmaladım arabasıyla yanıma aldım ama hiç esmiyodu inşallah üstüste binmiyodur

asorticiğim eylül ne kadar keyifli maşalah subhanallah m.akifde yürütece aynı tepkiyi veriyo
dilokscum tuna beyde pek masum çıkmış annem yalan söölüyo der gibi bi hali var:)))

geçmiş olsun mmmf kafa
bahar havası çarpmış olabilir
bizi bile etkiliyo çarşambaya kadar bekle olmadı götürürsün doktora

kailmerocum artık hiç bişi takmıyorum kafaya
yıprandığımla kalıyorum olan o

günaydin herkezeee,sabahin 7.30`dan buyana ayaktayizz malum lokum uyandi benide diktii basina:)

dün misafirim vardi aksam öyle böyle idare ettik iste..haaa bu arada cumartesi günü zeyna inanilmaz mutlu etti beni.

inanin gözlerim doldu cok sasirtti deli beni yaaa,burdan bikez daha yaziyorum canimsin sennnnn

gecmise baktim ama unuttum yaa galiba baliktanda kötü benim hafizam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…