E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.901
git dinlen canım iyi tatiller şimdidenHADİ KIZLAR BEN KAÇTIM YARIN TATİLİM OOOHH hihoyyyt KÖYE GİDİP ALAYIM OĞLUŞUMU, BİRAZ OYNAYAYIM, KÖY DEDİM DE GÖRSENİZ ŞEHİR GİBİ BENİM ÇOCUKLUĞUMDA KÖYDÜ ANANEMLER FALAN ORADAYDI ŞİMDİ ANNEMLERDE ORAYA TAŞINDILAR BURAYA 5 KM UZAKLIKTA AMA ÇOK GÜZEL ANNEMLERİN,ANANEMLERİN EVİ İKİSİ DE MÜSTAKİL,GÖRSENİZ RENGARENK ÇİÇEKLER, AĞAÇLAR VE DE MİS GİBİ BİR KOKU ERİKLERDE OLMUŞ AĞAÇTA GİDİP YİYEYİM BİRAZ cokacimcoook
iyi akşamlar kızlar
haftasonu dolayısıyla iki gündür gececiyim burada :)
bu sefer annemleri ben göndermedim onlar bizde kaldılar güzel bir pazar kahvaltısı yapalım diye ki nitekim iyi de oldu. sonrasında hazırlandık ve kendimizi dışarı attık.önce annemleri eve bıraktık sonra bizde kalamışa gittik. sahil boyunca yürüdük kalamış park marina fenerbahçe oldukça uzun bir yürüyüş oldu iyi geldi.
kim sormuştu hatırlamıyorum ama dışarı çıkarken nasıl yapıyorsunuz diye biz tam teçhizatlı cevat kelle misali sırt çantası ile geziyoruz. ne kadar süre dışarıda kalacağımız belli olmadığı için pandoranın kutusu gibi çanta termosumuz mamamız bezlerimiz yedek kıyafetlerimiz hep yanımızda :)) ben zaten duru doğduğundan beri beraber dışarı çıktığımızda kol çantası falan kullanmayı unuttum sürekli sırt çantası ile dolaşıyorum :)
bu arada bizde 25 numeroyduk yarışmada 3 puan almışız ama kızlarda ben de başka birine oy verdim :))
denizanası valla ben bir tek denizi tanıdım boğumlardan ve sarı kafasından onun dışında başka kimseyi çıkartamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?