2008 Kasım Anneleri

günaydınlarrrrrr günaydınlarrrr
vallal dün gece bi takılayım dedim geçmişi okudum ama bi türlü yazamadım yaaaa çilek bendeki hafızada seninle aynı canım yaaaa:))
asortie yerim eylülü maşallah çok tatlı yaaaaa
zeyna senin de rüyaların hayırlara çıksın bende çok kötü rüyalar gördüm mmf canım geçmiş o0lsun aynı sorunu bizde yaşadık ama çok şükür geçtiiiiii allah bidaha göstermesin
denizanası benim kuzumda 9 numaradydı ama ben kimseyi tanıyamadım 6 numaraya verdim oyumu ama hepsi çok tatlı maşallahhh

kızlar yazacaktım unutmuşum inanın içim çok acıdı burda bizim köyde bir çocuk vardı 25 yaşlarında amatör futbocuydu önceki gece çok içkiliymiş motor kullanıyorken otobüs çarpmış beyin ölümü gerçekleşmişti fişini çekmişler fakat daha acı olanı eşi 7 aylık hamileymiş üzüntüden erken doğum yapmışşşş ama bebek yaşıyormu öldümü bilen yokkk çok acııı ya rabbim kimseye göstermesinn((

ayyy lavinya ne zor bi durum ailesi icin,Allah yardimcilari olsun insl..

kizlar benim lokumun disler artik görünüyor ama patlamais henüz.inci gibi yaa

iki tane yanyana:)aslinda üz taneydi ama biri kaybolmussss cok heycanlandik ben :)))))))

hee zeynacik bana hediye göndermisss deli bu kizyaaa dün postanede bi halim vardi cok komikti..

cok mutlu oldum cünkü.

kızlar bu yarışmaya biz de katıldık ama sonradan pişman olduk
merak edenler okur yazdıklarımı neyse

bazı tahminler var ama bizi kimse tanıyamamış

bu durumda 5,12, 15, ve 23 kasım bebişlerii
biz 23 numaradaydık
zehra şifa hanım:sm_cool:

Son düzenleme:
günaydın kızlar..hava o kadar güzel ki anlatamam...kimse tutamaz beni bugün..artık ben her güneşi gördüğümde çıkıyorum..ama kısa turlarda kanguruya koyuyorum tunişi.dün ablama gitim geldim minübüsle..bugün de kipaya gideceğiz...çok eksiğim var..

ben bugün peynir alacağım...azar azar tunanın mamasına ilave etmek istiyorum..inek peyniri olacak değil mi ....ne alyım yörsan iyimidir..ya da labne..kullanan varsa nolurr yazsın bana:))

neden canım merak ettim ve nerede yazdın okumak isterim,

bu arada bu erkek bebiş listemiz , prenseslerimizi ayrı yazalım, kızlardanda 9 ve 23 şimdilik bizim bıdıklardan

herkes iyimi....zeyna yine karamsarsın canım yaa..her rüyayı kötüye yorma..aaa geliyor sopa bakk...
çilekçim bizde 7 de kalkıyoruz her sabah.ama 4,5 --5 gibi uyanıyor da yanıma alıyorum zarlo zorla ağzına emziğe vere vere 7 ye kadar idreniyor..10 gündür böyleyiz..ama tuna 9,30 da yatmaya başladı..

asorti eylül ne kadar da benziyor sana..rengarenk bir resim ..içim açıkdı sabah sabah..kokulu kokulu öptümm onii

günaydın kızlar

dilekcim keçi peyniride veriyorlar bebekler için ama ben şimdilik inek peyniri veriyorum, bence yorsa, ama labne verme bence

ay ütü yaptım sabah sabah önlükleri ütülerken hadi şunuda bunuda derken 1.5 saattir ütü yapıyom ben istifa ediyorum yaa banane 4 kişinin ütüsünü yapmak istemiyom artık eşceyizime sööliimde bana bi yardımcı alsın bariilaelaelaelaelae

hiç önemli değil çilek kafa
sen yaban ellerdesin aklında kalsın istemedim
güle güle kullan a.s

kızlar sizin hepinizi seviyorum elbette
ama çilekçiğim yabancı ellerde ona az tölerans gösterdim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…