2008 Kasım Anneleri

Günaydınnnnn

Kızlar bana bi akıl verin şimdi olur mu ?

Biliyosunuz bebim kociş bodrumda , biz de Çarşamba günü annem , batu ve ben bodruma gideceğiz 5 günlüğüne uçak biletlerimizi falan aldık herşey hazır.

Ama benim bide kedim var , kocişim burdayken o ilgileniyodu kumuyla falan , ben bebişi emzirdiğim için hiç dokunmuyodum kedişimize bayadır. Kocam gidince kedicik bana kaldı , ama kocam da otelde yer ayarlamış kediyi alıp orda bakıcak ama mayısdan önce istanbula gelemiyor. Çarşamba günü bende gidince kedi burda 5 gün yanlız kalıcak , onun kumu falan ev baya kokar ıykkk :bbo: ben çocuk olduktan sonra iyice titizleştim normalde bu kadar takmazdım ama şimdi evin heryerinde hijyen istiyorum batu için ve bu iş çok hzuursuz ediyo beni
Kocam da dediki ben Salı günü uçakla gelim Çarşamba günü sizi ve kediyi alıp arabayla dönelim , o giderken arabayı da götürmek istemişti ben vermemiştim batuyla geziyorum diye , bu da başka bi konu tabi şimdi arabayı da alıcak ama kediyi de alıcak ve beni büyük bi dertten kurtaracak

Şimdi ben napim uçak biletlerini iptal edip batuyla 10 saatlik araba yolculuğu mu yapıyım yoksa araba yolculuğu hem uzun hem yorucu hem de tehlikeli diye uçağa mı biniyim ama bu sefer de kedi kalacak evde kafamçokkarıştı

Sen uçakla dön kocan arabayla dönsün demeyin o kadar masraf yapamayız , uçak biletleri 400 tuttu bide üstüne onca yolun benzini olmaz yani , offf düşün taşın çıkamadım işin içinden bir yardım lütfen

andinacım kısaca fikrimi söleyim
1-ben hamile olduğum an kedi evden giderdi çünki tüyleri Allah korusun kanser yapıyo
2-hadi hamileyken gitmedi doğurunca çokdan giderdi
3-çocuğun rahatı daha önemli uçakla giderdim arabayıda vermezdim istanbul gibi yerde taksi otobüs çekilmez
4-kedi de naparsa yapsın yolla gitsin

altına imzamı atıyorum izninle zeynacımkaydirigubbakcemile5

zeyna sonuçta tüm yollar kedinin gönderilmesine çıkıyor yani :)))
walla şahsi fikrim bende çoktaann kediyi göndermiştim. köpek olsa neyse ama kedi bebekle beraber zararlı diye biliyorum .

ben evde hayvan besleyemem,zaten cokta korkarim.bi ara hamster almaya gittim ama yapamadim.benim komsum dondurmasni bi kendi bide köpegi yalaya yalaya yürüyüs yapiyor:))))))buda hayvan sevgisi galiba.

eşim bir ara bizde tutturdu köpek alıcam diye neyse hamilelik araya girdi vazgeçti duruldu.
ama şimdi bir yerlerde okumuş köpekler bebeklerin gelişiminde yardımcı oluyorlarmış tutturdu yine ben golden alıcam diye ben de kesin kararını ver ya ikinci çocuk ya da köpek dedim :))) düşünüyor şimdi

ben seveerim ve besledim de hem kedi hem de köpek ama kesinlikle köpekten yanayım ben.
ama öle dordurmamı ona yalatacak kadar bir sevgi hiç olmadı yani ıyy tiksinçç

yok anacım bende evde hayvana tahammülü olmayanlardanım.babam benim kedi besliyoda eve girerken bize üstünü başını değiştirtiyorum:) el ayak kontrolü de var tabii. ben de hayvansever değilim uzaktan severim:)

selamlar,
misafirlerim var görümcemler onları eyüp sultana gönderdim kocişte gitti haliyle bugün izin günüydü ben bebelerle evde kaldım.. banada gel dediler eşim içim rahat etmez böyle dedi ama rahat gezsinler hemde bebeler ayak bağı olur onlara ben istanbuldayım nasılsa gideriz biz dedim gönderdim..
bende doğduklarından beri bir yere giderken termosumuz mamamız en az 4 adet bez ıslak mendil iki kat takım içiyle dışıyla herşeyi dolduruyorum çantaya..bizim giysiler daha çok iki bebek olunca..
oğluşlar uyurken hemen buraya damladım..:))
bu durumda 5,12, 15, ve 23 kasım bebişlerii +19
benim kerem oğlanda 19 numaradaydı..
zeynacım hayır olsun rüyan.. eşinide boşver tartışmalar çbuk gelir geçer..
çilekcim güle güle kullan hediyeni..
benimde muhabbet kuşum vardı hamile kalınca hemen tez elden everdik..:))
erkekti maviş kuşumuz talibide vardı beyaz bir kuş ama kıyıp verememiştik hamillelikten sonra hemen verdik şimdi onunda bebeleri olmuşş...:))

balkona uzun saksılarıma bi sürü maydanoz yeşil soğan ve nane ektim bakalım geçen sene bütün çiçeklerimi kuruttum
bunnara bakarım inşallah

diilokscum ben yörsan alıyorum labne kendim de sevmem va katkı maddeli zaten

hayvan beslemekten konuşulmuş
evde bi tek fanusta balık besledim onnarı da suyunu eğiştirirken lavaboya kaçırdım geçen sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…