2008 Kasım Anneleri

emziği verdim ağsına kafasını yan çevirdi uyumaya devam ediyo:)
asortie eylül çok tatlı çıkmış maşallah piraye de yürütecin oyuncaklarını ısırmaya çalışıyo eğilip,heyecanlanıncada paldır küldür vuruyo ileri geri gidiyo deli gibi:)
dilek senin paşada çok tatlı aynı sana benziyo ya ne güzel
andina ben olsam kediyi kesinlikle gönderirdim zaten evime asla kedi giremez hayvanları seviyorum ama kedilere karşı bi antipatim var nedense uzaktan güzeller bana yaklaşmasınlar:)arabayla o kadar saat gitmek çok zor olur ama kediyide evde bırakamazsın kedinin gitmesi için tek çare sizinde arabayla gitmeniz galiba

canım kız ve erkekler olarak ayıralım

KASIM BEBEKLERıNDEN;

yarışmaya katılan kız bebekler

9==> LAVıNYA4134
23==> elifdem

yarışmaya katılan erkek bebekler

5==> denizanası
15==> beyazmelek
19==> nazlımelek

kızlar haklısınız hamileyken evet zor iş hayvan beslemek.
ben 7 aylık hamileyken göbeğimin üstüne bi oturtmuştum. sonra bi tavşanım vardı oda kucağımdan düşmedi zaten. eşimle bizde hayvan beslemek konusunda anlaşamıyoruz. o pek sevmezde hayvanları.
ya hiç bişey olmadı. benim annem köyde hayvan bakıyodu yani inek besliyodu. bi düşünsenize köydeki hamileler na yapıyor ki...

http://img26.imageshack.us/img26/4246/resim176psg.jpg

bende sabahları oğlanlara normal beyaz peynirden ve yörsanın labnesinden veriyordum bitti şimdide pınar beyaz almış eşim çocuklar için vitaminlisinden..
bugünde ilk kez pekmez verdim kahvaltıda çok güzel yiyorlar maşallah oğluşlarım..dünde yine tavuksulu şehriye çorbası yaptım onuda yediler..

ne kadar hayvansever olursanız olun bebekle hayvan aynı evde olmaz ,bu da benim fikrim,ben hayvanlara aşığım heleki kedilere 7 yıl besledim ama şu anda milyar verseler asla ..

güya dışarı çıkcaktım bu kız uyudu kaldı offf güneşi kaçırcaz

9==> LAVİNYA4134
23==> elifdem

5==> denizanası
15==> beyazmelek
19==> nazlımelek
12== zeyna

elifcim bende 23 numarayı darkın kızı diye düşünmüştüm senin kızmış benim tahminler tutmadı asortiyide karıştırdım dün..:))
gülçiçek maşşallah bebişine..

Son düzenleme:

9==> LAVıNYA4134
23==> elifdem
25==> LELAL

5==> denizanası
15==> beyazmelek
19==> nazlımelek
12== zeyna

ayy ben demin maillerime baktım uzuun aradan sonra kk dan msj vardı piroşun fotosunu yollamıştım ama yoktu orda,kocişle birlikte yollamıştık fotoyu ama benim nick imi filan yazmamışız onlarda mail atmış nick inizi gönderin bebeğin cinsiyetini yazın yayaınlayalım diye ama ben maili yeni gördüm zati resimide son gün yollamıştık kaçırdık yarışmayıolsun benim kızım benim birincim:)))

canlarım anlaşılan herkes kediyi gönder diyecek bana burda ama benim de derdim kedinin gitmesi zaten , ha ben kedimi çok seviyorum hem benim köpeğim de var goldenım ama o batu doğunca ilgilenemediğim için geçici bi süre için gitti zaten , kediyi verecek yer bulamadık mecburen evin bir odasını ona verdik orda yaşayıp gidiyodu eşim herşeyiyle ilgileniyodu ama şimdi kociş de gitti ben kaldım bebekle ve kediyle bir başıma , ikisinin bir arada yaşayamacağını bildiğim için kedimi göndermek istiyorum zaten yoksa onu hala çok seviyorum ama ona da yazık bana da batuya da :1no2:
benim aklımı kurcalayan acaba uçak biletlerini iptal edip arabayla mı gitsek 10 saat gerçekten uzun bir yok , ama burda bir arkadaşım 5 aylık bebeğiyle arabayla antalyaya gitmiş hiçbişey olmuyo dedi içimi rahatlattı biraz sanırım ben biletleri iptal edip arabayla gideceğim , bide anamla konuşuyum bakim ne diyecek

canım ben araba ile yolculugun batuyu zorlayacağını pek sanmıyorum ..
bugüne kadar biz 10 saat olmasa bile sürekli uzun yollar yaptık duru ile ve mayıstada yine 5-6 saatlik falan yol yapacağız. bizim cimcime arabayı seviyor genelde uyukluyor arada da ona uygun molalar verıyoruz yemeği ve ihtiyaçları için dışarı çıkartıp hava aldırıyoruz çok şükür bu zamana kadar sorun yaratmadı size de yaratacağını sanmam hem arabada senin dışında annende olacakmış yani batu ile ilgilenen birisi daha arabada olacak sen yalnız yolculuk yapmayacaksın.

peynır konusunda daha ılk kez bugun tuzsuz kahvaltılık yumusak peynır aldım oglusa
ama lor peynırı gıbı bısı ezmesı falan cok kolay
yagsız ama benım aldıgım zaten ben kahvaltıya baslayınca pastorıze tereygından cımdık cımdık baslamayı dusunuyorum
labne falan bana cok uygun gelmıyor cocuk ıcın nedense

kedı konusunda kesınlıkle evımde evcıl hayvan besleyemem korkarım ben
uzaktan sevenlerdenım ben hayvanları
ama bu sartlarda araba ıle gıtmenız daha mantıklı gorunuyor
elbette kı ucak daha kısa ve rahat olacaktır ama sonuc ıtıbarıyle kedıden kurtulacaksan arabayla da gıdebılırsın
sonucta kendı arabanız huysuzluk yaptıgında durup oyalayabılırsınız

hem havalar da güzel , yolculuk gerçekten keyifli olabilir :1rolleyes:
ben araba yolculuğunu çok severim ama işte bebek olunca aklım karıştı iyice , o zaman ben iptal ediyim biletleri arabayla gidelim bari :roflol:

merhaba kızlar
geçmişe baktım her zamanki gibi bir sürü de alıntı yaptım ama gönderirken hata oluştu hepsi silindi aklımdada bi şey kalmadı
dünden beri yoktum 19 sayfa birikmiş oku oku bitmedi
dün çok güzel bir gündü ankarada hava harikaydı bizde ailecek gezdik durduk ilk başta biraz sıkıntılı başlasada migrosa gittik girmemizle korkarak çıkmamız bir oldu bomba ihbarı yapılmış ortalık bir anda polis kaynadı nasıl çıktığımızı bilemedik ve çok korktuk eşim eve dönelim dedi ama çok bunalmıştık bizi kırmadı başka bir alışveriş merkezine gittik alışveriş yaptık yemek yedik gezdik çok güzel geçti oğluşum halinden çok memnundu her tarafı inceleye enceleye agulayarak gezdi durdu
ama bu iki üç gündür beni çok üzüyor inşallah geçici bir durumdur hiç bir şey yemiyor gündüz nerdeyse hiç emmiyor öyle salya akıtıyor ve dişlerini kaşıyor iştahı çok iyiydi ama herhalde diş çıkaracak mahvoldu kuzum
bebişleri diş çıkartan arkadaşlar sizde iştahsızlık yaşadınız mı
inşallah geçici bir durumdur yoksa ne yaparım bilmiyorum 3 gündür nerdeyse aç geziyor emmediği içinde nerdeyse sütüm bitmek üzere diloksunki gibi biberon mamasınıda hiç almadı ne yapacağım bilmiyorum bi büyüselerde dertlerini anlayabilsek.
okuldan gelince nasıl seviniyor anlatamam nasıl gülücükler yolluyor annesine bırakırkende ağlıyor çok üzülüyorum daha şimdiden ağlarsa benim işim zor bana ve ablasına çok düşkün hep bizi takip ediyor ne yapıyoruz diye...

ecemim geçmiş olsun canım, benim bıdık diş çıkardı ama öyle çok çok bir iştahsızlık olmadı, huysuzluk ise tam anlattığın gibiydi cumartesi günü yani dişinin göründüğü gün mahvetti beni, ayrıca yanaklarıda inanılmaz kırmızı ve sıcaktı diş göründükten sonra huysuzluğu geçti

bu arada 3 anaokulunda öğrenci denetimimi yaptım, gelirkende reale uğrayıp oğluşuma organik sebzelerini aldım yalnız organik ceviz içi bulamadım artık eşim kabuklu ceviz alacak kendimiz kıracaz

şu kasım bebişlerinin uyku pozlarına bir bakayım, erkeklere bakmıştım ama kızlara göz atmam lazım

ecemım canım benımkı de ıkı gundur cok gonulsuz yıyor hatta eskısı gıbı yemıyor
benı de eskısı gıbı emmıyor benım de canım sıkıldı ama dıs cıkaracak sanırım
hos daha beyazlık bıle yok ya hayırlısı

canım çıkmadan birkaç gün öncesine kadar bizim beyazlıkta kaybolmuştu, ben artık daha var diye düşünmeye başlamıştım (içine kaçtı diyordum) sonra sürpriz yaptı, ayrıca şuan diş şeffaf görünüyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…