- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #26.981
canım benim oğluştada beyazlık görünmüyor daha ama mahvoldu kuzum inan eline ne versek ağzında inşallah bir an önce düzelirecemım canım benımkı de ıkı gundur cok gonulsuz yıyor hatta eskısı gıbı yemıyor
benı de eskısı gıbı emmıyor benım de canım sıkıldı ama dıs cıkaracak sanırım
hos daha beyazlık bıle yok ya hayırlısı
drunu aradım gelin dinleyelim ciğerlerini dedi inşallah bişeyi yoktur yavrusunun
bir kere arabayla çıktık olana bak yaa offff sakınan göze çöp batarmışya bizimkide o hesap oldu valla
he o bayram hani hergün birlikte kutladığımız :roflol:ne bayramı bu kız :)))deliye hergün olan bayrammı yoksa
canlarım anlaşılan herkes kediyi gönder diyecek bana burda ama benim de derdim kedinin gitmesi zaten , ha ben kedimi çok seviyorum hem benim köpeğim de var goldenım ama o batu doğunca ilgilenemediğim için geçici bi süre için gitti zaten , kediyi verecek yer bulamadık mecburen evin bir odasını ona verdik orda yaşayıp gidiyodu eşim herşeyiyle ilgileniyodu ama şimdi kociş de gitti ben kaldım bebekle ve kediyle bir başıma , ikisinin bir arada yaşayamacağını bildiğim için kedimi göndermek istiyorum zaten yoksa onu hala çok seviyorum ama ona da yazık bana da batuya da :1no2:
benim aklımı kurcalayan acaba uçak biletlerini iptal edip arabayla mı gitsek 10 saat gerçekten uzun bir yok , ama burda bir arkadaşım 5 aylık bebeğiyle arabayla antalyaya gitmiş hiçbişey olmuyo dedi içimi rahatlattı biraz sanırım ben biletleri iptal edip arabayla gideceğim , bide anamla konuşuyum bakim ne diyecek
hem havalar da güzel , yolculuk gerçekten keyifli olabilir :1rolleyes:
ben araba yolculuğunu çok severim ama işte bebek olunca aklım karıştı iyice , o zaman ben iptal ediyim biletleri arabayla gidelim bari :roflol:
şebeğe bakın şebeğe :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?