2008 Kasım Anneleri

canım benim oğluştada beyazlık görünmüyor daha ama mahvoldu kuzum inan eline ne versek ağzında inşallah bir an önce düzelir

diştir dişşş

ben buralardayımda yemeğimi yaptım şimdide ağlayan pasta yapıyorum ama kakaolu krem şanti ve beyazçukulatalı sos kullanacam:)))

drunu aradım gelin dinleyelim ciğerlerini dedi inşallah bişeyi yoktur yavrusunun
bir kere arabayla çıktık olana bak yaa offff sakınan göze çöp batarmışya bizimkide o hesap oldu valla

drunu aradım gelin dinleyelim ciğerlerini dedi inşallah bişeyi yoktur yavrusunun
bir kere arabayla çıktık olana bak yaa offff sakınan göze çöp batarmışya bizimkide o hesap oldu valla

geçmiş olsun canım yaaaa, yok canım kendini üzme bir kez çıkmayla olmaz bişii artı zaten o kadar giydirmişsinki üşümesi imkansız, senin resmi koyduğunda eşime gösterdim bayıldı senin kuzuya ve ne kadar çok giydirmiş annesi dedi, bizimki onun yanında çingene çocuğu gibi büyüyor dedi :)))

evett sonunda bır pazartesıyı daha gerıde bıraktık :)) ay aman ya bır gunde tum haftanın yorgunlugu cöküyor resmen üzerime ..
mmfcim geçmiş olsun tekrar canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz doktordan kuzunun cidd ibişeyi yoktur.
oohh denizanası hoşgeldin canım maşallah sen erkencilerdensin bende eve bir gitsem atsam kendmi koltuğa ama daha yemek var sofra kurulacak kuzumm var beni bekler
bu arada daha bizde dişte hiç beyazlık falan görmedim ama ne bulsa ağzına götürüyor salya ise had safhada ne olcek durumu bilmem
bugünlükte bana ayrılan vaktin sonuna geldim. :))) akşam kızı uyuttuktan sonra gelebilirsem görüşürüz kızlar öptüm hepinizi

zaten bi çocuğu ne kadar sakınırsan o kadar hasta oluyo yaa ..günde kırk kere ellerini yıkıyorum git sen elinden enfeksiyon kap olacak iş mi şimdi bu..umursamayan anneler yalınayak salıyolar sokağa salya sümük ,onlara hiç bişey olmuyo ..mmmf cim üzülme canım sen elinden geleni yaptın ..umarım bişey çıkmaz

sağolun kızlar yaa işte boğazda yaşıyoruz güzelliğine güzel ama rüzgarı çok fwena hastalık saçıyo yoksa o gün güzeldi hava montluk şapkalık hava yoktu ama mecbur

kızlar yaa bu velet ne çorbası yapsam suratını ekşitiyo yaa içime fenalık geldiartık çorba yapıp yapıp dökmekten şu tavuklu şehriyeliçorbayı nasıl yapıyorsuınuz bugünde ondan yaptım içmedi bende bize yaptım onu ekstra tavuk eti falan koydum içine napiim bugünlük dökmedim ama sebze çorbalarını napiim döküyorum mecbur

geçmiş olsum mmmf kafa merak etme senin tosun neler atlattı bu ona vız gelir tırs geçer

valla yoğun bi pazaretesi geçirdim sonunda evdeyim ama yemek yok nolcek bilmem

halıları yıkamaya yolladım anca c.tesi gelirmiş o günüde kadın ayarladım biraz ereken ama olsun

nedense ev çok pis geliyor bayramdan önce gene alırım napayım

kafam bi dünya sessiz sedasız yatmak istiyorum ama nerdeeeeeeeeeee

hem havalar da güzel , yolculuk gerçekten keyifli olabilir :1rolleyes:
ben araba yolculuğunu çok severim ama işte bebek olunca aklım karıştı iyice , o zaman ben iptal ediyim biletleri arabayla gidelim bari :roflol:

canim herkes üc gün yol gidiyo bebelernen burdan türkiye ye giden cok arabayla sen 10 saat diyosun bence bisey olmaz ama tabi yinede sen biirsin

birde kediyi göndermek istiyosun galiba iyi olur bencede kedilerde mikrop cok oluyomus ben hamileyken doktorum kedin varsa kedinizi gönderin dedi ama bizim zaten kedimiz yoktu kizlarim cok istiyor ama hele su mustafam bi büyüsün

Kızlar nasılsınız epeydir yoktum ,internet bağlatabildik sonunda umnarım herkes iyidir
Geçmişi okuyum desem 20 gün lazımdır herhalde hepinizi özledim

zeynaa ne o böcüğüün halii ..ısırırım ben onuu :)) yavrum sanki gözünden uyku akıyor ya bunların hepsi kocaman dana oldu. dün biz durunun doğumdan itibaren resimlerine bakıyorduk da ne kadar yol katettik kızlar ya ne çabuk büyüyorlar bu canavarlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…