2008 Kasım Anneleri

iyi geceler kızlar

zeyna maşallah kocaman olmuş paşa, o ıslak dudaklarını ısırırm onun , zorlamı uyanık kalmaya çalışıyor yoksa, benimkide inat edince kaşlarını kaldırıyorki gözleri kapanmasın

bu arada ikinci incimizde göründü diğerinden daha küçük nasıl sivri:)) yalnız gözünüzü korkutmuş olmayım ama benimki acayip zorlandı ve benide zorladı tabi ateş, ishal ve iştahsızlık olmamasına rağmen(, inşallah sizinkiler daha rahat çıkarır,

gunaydınnnnn

zeyna "ıcmısım dertlıyım bır bılsen ne haldeyım" dıyor oglun
ne ettın cocuga cocuk ayılamamıs bır turlu

denızanası bızımkının ıstahsızlıgı yıne devam edıyor
dun aksam masaya aldım yanımıza bıraz masadakılerden tattırdım sevdı
bızım pasamız ben koca adama oldum masada yıcem dıyor bıze
sonra masada emzırdım daha basarılı oldum parmagında oynaıtıyor benı sıpa

mmf gecmıs olsun canım yakısıklı ogluna
nazar degmıstır o yakısıklıya merak etme duzelır hemen

ya herkesler buraları terk mı edıyor bana mı oyle gelıyor
julı, asortıe, dark, azo, seda ve ısmı aklıma su anda gelmeyen dıger arkadaslar nerede
toplasın yawwww

günaydinnnnnn günaydinnnnnnnnn

zeynaaa yerim bu böcügü yaaaa nasildii bikkin bakmiss :))

denizanacim ara ara bizimde kafamizda ates oluyor ve aradada anlamsiz ishaller demekki distenmis bunlar.

huysuzluk bizde baki oldugu icin acikcasi bi degisiklik göremedim ben.

bugünde 7`de uyandik simdi yerde yatiyor duvarlarla konusuyor kendisi:)

Günaydın şekerlerrrrrrrrrrrrrrr!!15 günlük bir tatilin ardından evimize döndük nihayet..

Döndük ve işin altında kaldım tabiri caizse..ev leş gibi,bir dünya çamaşır ve ütü var kafayı yemek üzereyim..buralarda ne var ne yok?geçmişi okumak gibi bir hataya düşmüycem bu kadar işin arasında..

cılek sana da gunaydın canım
benımkı de bıraktıgımda ellerıyle konusuyordu

cıtoscum hosgedlın canım
bır erkek evde uzun sure yalnız kaldıgında evın halını tahmın edebılıyorum

kızlar bılıyormusunuz ben dun aksam omrumde ılk kez pılıc pane yaptım hihoyyyt
sevındırık oluyorum cunku ben pek yemek yapmayı beceremem ılgı alnıma gırmez yanıı
dun aksam ılk kez denedım ve basardım cok mutluyum hihoyyyt
kocam basarılarının devamını dılerım dedı süprizzzzz

günaydın kızlarr
bu sabah kızımız bizi gülücükleri ile uyandırdı saolsun çalar saatim benim :)) yanımda telsziden agııuyıuu gibi acayip acayip konuşmalar ardından da gülücük sesi geliyordu bir kalktım gittim yanına ellerini kaldırmış yukarı ikisini birbirine bağlamış onlarla konuşuyor tabi beni görünce bi kahkaha daha kopardı sabahki bu hallerini çok seviyorum cimcimenin ya yataktan aldığımda fırından çıkmış ekmek gibiydi sıcacık :)))
neyse hazırlandık ve çıktık beni yolda bıraktılar ve eşimle annaneye geçtiler.bende yine iş başındayım
denizinanası haydin gözünüz aydın ikinciyide patlatmışsınız. bu arada aklıma geldi de kasım bebeklerinden hep erkekler diş patlattı galiba yok mu kızlardan diş çıkaran ??
çitos hoş geldin canım panik yok yavaş yavaş toparlarsın ortalığı.
kalimero ellerine sağlık tatlım valla insan isteyince içinden gelince döktürüyor yemekleri

lelal gunaydın canım
senın fırından yenı cıkmıs lokma cıtır cıtırdır sımdı ısırmalık
kahvaltını onunla yapsaydın ya
ayrıca benım oglumda kasım erkeklerınden ama dıslerımızden hıc haber yok
sadece huysuzlugu ve ıstahsızlıgı var o kadar

günaydın arkidişler

valla benim şebek orda aslında ne uykusu vardı ne yeni uyanmıştı öle oturuyordu çekeyim dedim resmini
tam çekerken o hali aldı aslında gülüyordu

bu sabah dinç kalktım ben bilem kendi kendime şaştım
aman aman Allah bozmasın hep böle olsun inşallah

yaw kıalzr benimkininde dişlerden henüz bi haber yok
hatta kabarıklık falan bilem yok
ama salyayı soracak olursanız küçük bi havuzu dolduracak kadar çok

citoscum hosgeldin canim,nasil gecti tatilin iyiymiydi hersey?

lelal o sabah uyanmalarina bitiyorum zaten,benimkisi yanimda uyaniyor benim yatagimda dönüp dönüp

suratimi seviyor.uzun süredir oynuyorduk bu oyunu cici denizz filan diye.simdi uyandimi ilk isi kücücük

elleriyle suratima dokunmak oluyor:)))))esim almasa koparcam cocugun bitarafini kesin..

kalimerocum ellerine saglik canim,eminim güzel olmustur.

mmf,zeyna,elifdem günaydin sizlerede fistiklar..

sanada günaydın çileğim
çitoscum sende hoşgeldin

valla bizimkini genelde biz uyandırmak zorunda kalıyoruz sabahları
ne kadar içim acısada mecburen :çok üzgünüm:

günaydın
dün akşam elektriğimizyoktu bakım mı ne varmış tabi bende evde dururr muyum eltimlere kaçtık hemen başka ilçede oturuyorlar sağolsun kısırlar börekler yazık telefon ettikten sonra ne bulduysa yapmış hemde memur kadın saat 5.30da gelmiş ve dünyları yapmış ya ben eltilerimi çok seviyorum yaaaaa:))))
zeyna öldüm biitim yiğit efenin hallerine ya benim evide mok götürüyor ama bi türlü girişipde yapamıyorum zaten camalrım değişecek 1 hafta içinde bakalım takılsın teyzem yapacak temziliğimi

zeyna bızımkınınde ıncılerınden ses yok

cıtoscum canım kolay gelsın ama bılıyorum kı sen cok becerıklı ve hamaratsın, elı cabuksun basarabılırsın (motıvasyon yardımı yaapıyorum)

cılek bızımkıde elıyle yuzume dokunmayı cok sevıyor

yaw kıalzr benimkininde dişlerden henüz bi haber yok
hatta kabarıklık falan bilem yok
ama salyayı soracak olursanız küçük bi havuzu dolduracak kadar çok

bacım bizim dişlerde de ses yok henüz salya ısırma falan var da diş belirtisi yok. zamanı gelince cıkar inşallahh

hoşbulduk kızlarrrrrrrrrr...Yardım istiyorum ev işleri için kim geliiiiiiiiiiirrrrrrr...kafamçokkarıştı

canım ben de evde sadece mutfağı badana ettiricem. perde falan yıkıyorum bugün. kelin merhemi olsa hesabı.
kolay gelsin sana...

çilekcim
benim cadı kız da uyanınca hemen memeye yapışır sonra bırakır va uzun bir süre memeyle oynar. canımı acıtıyo ama olsun. halini görmelisiniz onnarla konuşur kızar güler.
sanırım kızımın tek arkadaşlarıkaydirigubbakcemile3

ha bi de bu sabah uayndığımda kzıım yatakta emekleme çalışmaları içindeydi. uzun süreden beri sırt üstünden yüzükoyun ya da tam tersi dönebiliyodu zaten. kollarını ve poposunu da kaldırabiliyor yüzükoyunken ama bütün bu hareketleri emekleme yönünde kombine edememişti garibim. bu sabah bi baktım tırtıl gibi ilerliyor. bacakları kendine cekip kafayı ileri atıyor. bu şekilde baya ilerledi. kızlar çok sevindim anlatamm. dünyalar benim oldu
kızım maşallah çok hareketli , emekleme yakın sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…