- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #27.021
ben tullerımı degıstırıcem cumartesı gunu cok cıcı cıcı olucak evım ıste sengözlerimebaksanab
kalimerocummm nasil yaptirdin tüllerini,güle güle kullan
güle güle kullan canım
perde evin havasını çok değiştiriyor gerçektena.s
oooo hayirli olsun elifcim emeklemeniz.bizde popoyu kaldiriyoruz ama ilerleme yok hemen düsüyoruz göbek üstüne..
kalimerocummm nasil yaptirdin tüllerini,güle güle kullan
tsk ederım canlarım
yenı evıme eskı evımdekı tullerım kucuk gelınce benım ıcın fırsat cıktı
hıc pc de aramadım resmını ama bulursum eklerım
hos monte edılınce evden de foto cekerım ya
guneslıgı stor alttan
tulu ıse fransız dantelıne benzıyor ama degıl tabıı ısıltılı ve ıncecık bır tul kuması
modelı ıse hanı su yanlara dogru toplanıyor ya ortadan bırlestıgı yerden yanlara ceken bır mekanızması var
anlatabıldım mı bılmem ama oyle bısı ıste onumuzdekı haftaya takılmıs olur foto cekerım
elifdem hayırlı olsun emeklemeleriniz yürüdüğü zamanlarda çabucak gelsin inşallahhhhh
herkes oyle soyluyor ama ben salonuma yaptırıcam ve kuru temızlemecı arkadasım var o hallederız temızlemesı merak etme deyınce rahatladımkalimero canım hayırlı olsun tülleriniz bende o mekanizmalı tüllerden kullanıyorum 2 odamda fakat yıkaması biraz zor oluyor canım ama çok şık duruyor gülel güle kullan canımcım
aslında canım benım tullerım ve fonları falan hepsı yenıcanım yaa ben o modellere baylıyorum ama evim ve eşyalarım yeni perdeler de öyle. bi sürü masraf yaptık alırken. şimdi bi daha değitirelim diyemiyorum kocişe(
resmini koy ama hafta sonuyerimseniben
monte olur olmaz fotolarını cekerım canımevett kalimerocukk resim istiyoruz....
YORUMSUZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?