2008 Kasım Anneleri

oooo hayirli olsun elifcim emeklemeniz.bizde popoyu kaldiriyoruz ama ilerleme yok hemen düsüyoruz göbek üstüne..

kalimerocummm nasil yaptirdin tüllerini,güle güle kullan

kalimerocummm nasil yaptirdin tüllerini,güle güle kullan

güle güle kullan canım
perde evin havasını çok değiştiriyor gerçektena.s

tsk ederım canlarım
yenı evıme eskı evımdekı tullerım kucuk gelınce benım ıcın fırsat cıktı
hıc pc de aramadım resmını ama bulursum eklerım
hos monte edılınce evden de foto cekerım ya
guneslıgı stor alttan
tulu ıse fransız dantelıne benzıyor ama degıl tabıı ısıltılı ve ıncecık bır tul kuması
modelı ıse hanı su yanlara dogru toplanıyor ya ortadan bırlestıgı yerden yanlara ceken bır mekanızması var
anlatabıldım mı bılmem ama oyle bısı ıste onumuzdekı haftaya takılmıs olur foto cekerım

günaydıııın kızlar güzel bir tatil gününden sonra yine buradayım şimdi dersim var bir sat kaçayım birazdan gelirim neler yaptığımı anlatırım öpüldünüz

kalimero canım hayırlı olsun tülleriniz bende o mekanizmalı tüllerden kullanıyorum 2 odamda fakat yıkaması biraz zor oluyor canım ama çok şık duruyor gülel güle kullan canımcım

canım yaa ben o modellere baylıyorum ama evim ve eşyalarım yeni perdeler de öyle. bi sürü masraf yaptık alırken. şimdi bi daha değitirelim diyemiyorum kocişe(
resmini koy ama hafta sonuyerimseniben

ben biraz daha lost izleyeyim
öğlene kadar öğlen doktora gidicez zati kontrole
5. sezondayım
gece rüyalarım da adadayım artık taktım kafayı
gelirim gene

kalimero canım hayırlı olsun tülleriniz bende o mekanizmalı tüllerden kullanıyorum 2 odamda fakat yıkaması biraz zor oluyor canım ama çok şık duruyor gülel güle kullan canımcım
herkes oyle soyluyor ama ben salonuma yaptırıcam ve kuru temızlemecı arkadasım var o hallederız temızlemesı merak etme deyınce rahatladım

canım yaa ben o modellere baylıyorum ama evim ve eşyalarım yeni perdeler de öyle. bi sürü masraf yaptık alırken. şimdi bi daha değitirelim diyemiyorum kocişe(
resmini koy ama hafta sonuyerimseniben
aslında canım benım tullerım ve fonları falan hepsı yenı
bende ıstıyordum ne zamandır ama yenı dıye yaptırmıyorduk sımdı zaruret olunca mecbur kaldık ama ıyı oldu
sımdı eskı olanları kacarak evlenen bır komsumuzun kızı var ona verıyorum
o da bır ıs gorecek en azından onun ıcın mutluyum

evett kalimerocukk resim istiyoruz....
monte olur olmaz fotolarını cekerım canım

benimkini bırakın emekleme çalışmalarını imkanı yok yüz üstü durmuyo nolcak bilmem bu heli
ama çok güzel dikilip ileri geri fışfış kayıkçı oynamak istiyo
sanırım emeklemeden yürüyecek

güle güle kullan kalimerocum
benim tüllerimde mekanizma ama şimdiki aklım olsa hayatta yaptırmazdım
gözünü seveyim krnişe takılan tüllerin
bunları çıkarması bi dert takması bi dertki
hayatta ben yapamıyorum kocişin kafa basıyo bi tek
yeni evime hiçççç düşünmüyorum valla

dışarısı çok güzel ya
hiç çalışacak hava yok
sadece gezme havası var valla

güzeller gene geldim teyzeme kahfaltıya gittik oğlanı bırakıp geldim büyüğü okula yollayıp başsağlığına gidicem ordan gelicem oğlanı alıp dra Allahtan kociş arabayı bize tahsis ettibugün
elifcim emekleriniz hayırlı olsun ::))) darısı başımıza bizim dişlerden haber yok henüz bugün dr si söööler gidişatı
kalimerocum hayırlı olsun perdelerin bende istiyom yaa da kocişe daha söleyemedim :)))
arkadaşım yaptırdı 4 ay olmuş diken herif senede bir yıka abla demiş geçen çocuk odasının tülünü yıkııcaktı 13 ay olmuş daha ilk yıkıcam dedi ama pırıl pırıldı tülleri valla demekki adamın dediği kadarvar

günaydın ;

len deli kafa çocuğu gene şebeğe çevirdin yazık yahuuu :)))

ne var ne yok ..biz iyiyiz.birazdan tavuk göğsü yapıcam afiyetle yicem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…