- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #27.041
günaydın ;
len deli kafa çocuğu gene şebeğe çevirdin yazık yahuuu :)))
ne var ne yok ..biz iyiyiz.birazdan tavuk göğsü yapıcam afiyetle yicem :))
saol canım benim. biz daha yürütece koymadık. erken gibi geliyo bana 7-8 aylık olana kadar da koymicam ben.selamlar yine ben dersim bitti geldim
elifcim emeklemeniz hayırlı olsun, benimkini yere bırakınca ayakları içeri çekiyor fakat biraz sürünüyor bırakıyor tam gidemiyor daha yalnız iki üç gündür yürüteçte baya hızlandı, yürüteçle girip çıkmadığı karıştırmadığı yer yok, bir de yürüyünce bittik biz heralde. kaydirigubbakcemile3
dün çok güzel geçti üç kişilik güzel bir kahvaltı, ardından kışlıkları kaldırdık eşimle yazlıkları çıkardık, güzel bir duş ve de oğlanı arabasına kattığımız gibi yürüyüşe çıktık. oğlana yeni tırnak makası aldım nuk aldım bu sefer bir de bununla deneyeyim bakalım sorun makaslardamı yoksa bende mi anlayacağız,artık bu da olmazsa törpüleyeceğim zaten kaydirigubbakcemile3 bir de tarak seti aldım bebedorun çok tatlı yaa sabah çok hafiften taradım şöyle çok hoşuna gidiyor gülüyor,başında konakları var banyoda önce zeytinyağı sürüp ince uçlu tarağıyla hafiften tarayacakmışız o yüzden aldım yoksa sırma saçlı olduğumuzdan değil yani kaydirigubbakcemile3
oradan dayımlara geçtik dayım biraz rahatsızmış geçmiş olsuna gittik, onunda iki oğlu var biri 10 yaşında biri 1,5 yaşında Eymen'i çok seviyorlar aman bizimki de bu sefer bir sevdi onları bir sevdi anlatamam,onların üstüne atılıyor onlar yerde oturup oynuyorlar oda oturup oymak istiyor çok komikti ama çok eğlendi yavrum.
slm kızlar
ayy uyutamadım pirayeyi şimdi kucağımda ama kıpır kıpır zaptedemiyorum
kalimero tüllerini güle güle kullan cnm,benimde taşınacağım evde misafir ve oturma odasında 2şer cam var şimd,kinde 1 tüllerim eksik yani benim kendi evimde değil öle olsa hepsini baştan diktirirdim şimdi aynı modelden yaptırcam ya da daha ucuz olanlardan yeniden diktircem karar veremedim
elifçim maşallah kızına öperim onu aynı hareketi piraye de yapıyo popoyu dikip itiyo kendini helede önüne oyuncak koyarsan daha bi istekli oluyo emekliycekler heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?