2008 Kasım Anneleri

selam kızlar geçmişin sonlarına doğru okudum zeyna kafa sen ve oğlun çok güsel olmuşunuz
yalnız bi sorun var sen koca kafa olmuşun loo

neyse işte 2 gündür yoktum kızımın yürüteçli resmi hakkında ki yorumlar için teşekür ederiz
perşembeye misafir çağırdım yine pufff gelmek istediler bende yokkk diyemedim gelecekler işte
rüyamda zeyna kafa seni telefonla arıyordum kıı baya konuştuk ama ne konuştuk bilmiorm canımm
bizde de diş namına bir kıpırtı yok hala

herkes bana daha çok benzetiyor ve bu beni çok mutlu ediyor
çok sağolun kızlar teşekkür ederükkkk
piroşu bende göstereceğim akşama kızıma oda aynı tepkiyi verecek kesin buna eminim:))
eylül sorma ya tam bi tosbik maşallah hepimizin bebişlerineeee

kızlar yağmurla babannesini arabayla misafirliğe bıraktım kızım dşarı çıkınca bi gülüyorki sormayın koca koca karularla kaldı tontişim şuan kesin gülüyordur yirim ben onu yirrrrr:)))
eylül bende istityorum tavuk göğsü ya sıcak soğuk farketmezzzzzz

israr etme eylül kafali yimem dedim hIh :)))

ben konserve misir actim onu yiyorum,kararliyim biraz dikkat etcem.deli gibi cikolata yiyorum yoksa.

lopur lopur yedım yıne
amannn ne yapayım yaa dayanamıyorum ben aclıga
hem kocam derkı tok karın ac karından her zaman daha ıyıdır cokacimcoook

bugunlerde kocısle aramız ıyı allah bozmasın :asigim:
benımde hamaratlıgım tutuyor onunla ıyı olunca
onun sevdıgı seylerı yapmak ıstıyorum ıyı olunca ama k otu olunca kötükedihüso
dun aksam pılav ve pane ıle oldullendırmıstım bu aksamda fırında makarna yapmaya karar verdım
bırı benı durdursun yoksa baskul aılesı olucaz bu gıdısle :CüvCüv:

ay yarın arkadaşım bebeğinin kırkını uçurmaya gelcek bana ,ne güzel çok sevindim ,soğan vercem ona ,un sürcem ,ekmek filan vercem .birde hediye vermek gerekir tabi..ay havada soğuk dışarı da çıkamam şimdi ..neyse lelal sen 23 nisan damı 24 demi gelcen ona göre haber ver cicim..

normalde teyzeme 23 nisanda gelicem ama çocukların gösterileri falan varmış onlarla olucaz o gün sana da 24 nisanda gelicem şekercim tabi senin için problem yoksa.

Kızlar ya bebekleriniz çivi gibi basıyormu.Ben ilk bebeğim pek bilmiyorum ama annemler çivi gibi ayağına basması lazım diyorlar benimki biraz dik durup ayaklarını dizden kırıyor sizinkiler nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…