2008 Kasım Anneleri

Kızlar normalmi gerçi her çocuk bir olmaz dönmelere başladı ama çivi gibi ayağının üzerine basması lazım diyorlar büyükler ama benimki uzun süre basamıyor

selam öğle arasından geldim takılıyorum öyle

o büyükler bir çenelerini tutsalar herşey çok güzel olacak insanın aklına bir kurt sokup aradan çekiliyorlar

canım basıyorsa gerisi önemli değil azı çoğu.. zaten o zaman yürümeye başlar uzun uzun basınca yani...

yani çok biliyolar büyükler..boşver sen daha neler neler derler..

hı seyra bu arada ayağının üzerinde bastırmak çok sakıncalı..

sakın bastırma uzun uzun..

daha kalça çıkığı riskini atlatmış değiller..

bi tanıdık sırf bu nedenle kalça çıkıklığıyla uğraştı uzuuun dönem..

yani kendimizi tatmin etmek için yormayalım tontişlerimizi..

ben rehber öğretmen olduğum için sık sık veli görüşmelerim oluyor, bazen veliler geliyor işte bilmem kimin oğlu veya kızı şunu yapıyor benim çocuğum yapamıyor falan diye dert yanarlardı bende anlatırdım bakın her birey arasında bireysel farklar vardır, herkes aynı dönemde aynı şeyleri yapamaz sizin çocuğunuzda tek başına bir birey rahat bırakın biraz zamanı gelince olacaktır diye,onlar gittikten sonra da çok kızardım onlara ama şimdi biraz biraz hak vermeye başladım, işte bazılarımızın bebeği dönmeyi öğrendi benimki hala öğrenmedi niye, filancanın çocuğu şu kadar kilo aldı bizimkide alacakmı bu ay, o ek gıdalara başlamış bizimki neden yiyemiyor vs... insanın kafasına takılıyor,ama benim amacım yarış değil,endişe hani acaba gelişiminde bir sorunmu var diye ama şimdi herşeyi oluruna bıraktım benim bebeğim de artık tek başına bir birey ve gelişimi de allaha şükür çok normal gidiyor, bir sorun olmadığı müddetçe de 3ay geç 5ay erken olmuş çok ta önemli değil artık bunu düşünüyorum

lelalcim çok sakıncası var canım o gün müsait değilim yan gelip yatma günüm kaydirigubbakcemile3
ne demek başımın üstünde yerin var ..

ya kızlar saçımı röfle yaptırmak istiyorum ama bi türlü fırsat bulamoyorum siyah saçı hiç sevmiyorum sarı saçlı halimi özledim kuaförüme gittim bigün dip boyanı yaparz sonraki günde röfleni atarız dedi ama eli çok yavaş kadının yaaa bi röfleyi bi,tirmesi 5 saati buluyorrrrrr ama çok da güzel yapıyor napsamki yaaaaaaaaa(((

kızlar merhaba...ne tembelim ben yaa..bilg. açık yanımda..oğlum yerde dönüyor oraya buraya..ama aklım başka yerlerde bir bakıyorum şöyle geçmişe o da üstün körü sonra tam yazacam beni çağırıyor..

sabahtan beri yedir(meye çalış) sonra uyut(maya çalış)..derken vakit geçiyor..
laliş ve güzel kızı maşallah iskinize de..lavişim sen zayıfladınmı biraz..eski resminede daha kilolu görünüyordun..

sanırım elifdem sendin,maşallh kızına..hızlı çıktı ..
geçmişe bakayım kim var kim yok

lelalcim çok sakıncası var canım o gün müsait değilim yan gelip yatma günüm kaydirigubbakcemile3
ne demek başımın üstünde yerin var ..

aa demek yan gelip yatma gününn ee o zaman bizde yatmana yardımcı olalım şekerim gelelim beraber yatalım da çocuklara kim bakar o zaman bilemem kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…