2008 Kasım Anneleri

ben de de son 20 gündür çok yorgunluk var..bahar yorgunlu mu acaba..eskiden gece 5 kere de kalksam saatini bilirdim..şimdilerde gece kaktım mı kaç kere saat kaçta,iyi emdi mi,beşiğe mi koydum yanımamı aldım hiç hatırlayamıyorum sabahları..birde 7 de uyanıyor ben çok zorlanıyorum...geçer herhalde ..

allahtan gün içinde bu uykusuzluğu atlatmış oluyorm

kızımla dışarı çıktım biraz önce geldim ama kucağımda götürdüm arabayı indirmeye erindim valla
zati asansör neyim yokk kucağımda götürdüm arabayla mağazalarada giremios en iyisi böle dedim
ama nerden dedim kollarım koptu yaaa ama her mağazaya girdim orada ki çalışanlara verdim
bişelere bakıcam die onlar peşimde ben önlerinden gezdik çıkarken aldımkaydirigubbakcemile3

kızımla dışarı çıktık alıncak bikaç bişey vardı onları aldık geldik
piraye baya basıyo bu iyimi kötümü bilmiyorum ama gerçktende çivi gibi bacağımı acıtıyo,oturtmaya çalışıyorum ama o ayağa kalkıyo

ewt benimde kolum koptu valla
bu arada benim kızanda çok deli basıyo yauu bacağımı acıtıyor bazen ne kadar iyi bilmem

kızlar ufak bir tavsiye baby sling diye bişey var ana kucağı gibi google de yazarsanız görürsünüz. biz bir süredir bunu kullanıyoruz ve oldukça başarılı tavsiye ederim :)))

kalimerocum hani ınternet siteleri varya canım gitti gidenler gibi orada var canım hemde oldukça uygun fiyatlı. ama eğerki hamarat eli dikiş tutan varsa siz bile yaparsınız halkalı olanlardan ki bizde annem kendi şallarından bile hallediyor o işi :))

asortiecim bir alemsin yaa çok güldüm valla arkanda bir bebek aşıyıcı gezdiriyorsun yani kaydirigubbakcemile3

kalimerocumn senin canın neye skıın hayırdır?

bende artık eve gitmek istiyorum yaa :çok üzgünüm:

ay siz ne güzel birbirinize gidip geliyornuz bu taraflarda olan yok mu yaa ben kimseyi göremiyorum bir sekreter vardı oda kayboldu buluşamadan

kızlara bgün doktora gittik
uzun zamandır kontrole gitmemiştik kilomuz 7.100 olmuş
boyumuzda 69cm çok şükür
gazi hastanesine gidiyoruz ankaralılar daha iyi bilir doktorumuz orda

beklerken hemşireyle konuştum
bebeğinizin küçülen giysileri varsa getirebilir misiniz dedi.
yenidoğan servisinde cok ihtiyaçları oluyomuş
ben de bazanın altına kaldırmıştım küçülenleri hepsini götürücek yarın kociş
ankaralılara duyrulur verecek yer bulamadıysanız küçülenleri gazi hastanesi yennidoğan servisi ihtiyaç içindeymiş
haberiniz olsunnn

valla güzel bence de oraya verilebilir vermek isteyipte ankarada olanlar

kızlar ben kaçtım oğlum ananesi ve dedesiyle parktaymış onun yanına gideceğim

hatunalr selam biz dr den geldik geçmişlşi okudum ama bişey hatırlamıyommalesef
benim mikroskobik bronşiyolit olmuş aman sölemesi bile zor ilaçlar ilaçlar bol bol öksürüp balgam atıcakmış ve kusucakmış-tatlicadiarzu-puf yaa birinden bulaşmışl her gelene utanmadan yaklaşmayın öpmeyin demekten ve onların buldumcuk sende demelerinden bıktım ama işte hıyarın birinden bulaşmış gıcık oldum hasta hasta gelip cuk cuk öpenleri bidaha kapıdan sokmucam çok sinirlendim bana anne süğtü korur senin hastalığına bağışık olur demesine rağmen 1 hafta maskeyle dolaştım evde ben salakmıydım
kaynanamda geldi hıı nesi varmış işte bu varmış dedim hee önemli bişey yokmuş yaani dedi onuda boğucaktım zaten kendi parmağı ağrısa ölüyorum diye bas bas bağırır
başkasına bişey olsa hıııı der durur kale almaz
öf neyse çok canım sıkıldı Allah başka keder vermesin inşallah

bua arada aslan parçam 64.5 cm ve 7500 kilo olmuş küsüratıda var ama hatırlayamadım
maşallah benim paşama
artık kahvaltı ve muhallebi vizeside aldım
hazır bbek çorbalarından verebilirsin ama çokönermiyorum çünkü içlerindeki sebze değil dedi kesinlikle önermedi patlıcan ve bakla haricinde istediğin sebzelerden koyabilirsin ıspanak ve brokoliyi verileceklerin listesinde saydı
kahvaltısını ıhlamurla hazırlayabilirsin çok iyi olur dedi birkaçbisküvi çyrek yumurta pekmez kibrit kutusu peynirle hazırla dedi 1 ay sonra ayrı ayrı verebilirsin dedi işte bişiler dedi aklıma geldikçe yazarım
hee bu arada 2 kere hava bverdi oğluşuma gıcık oldu onlara ağladı 15er dk 2 kür verdi ama nefesi baya rahatladı çok şükür

aman bi kjesinlike önermiyo demişim bi verebilirsin dedi demişim işin aslı ççok fazla olmamak şartıyla verebilirsin dedi ama önermiyorum çünkü ondakiler sebze değilk sadece çok iyi taklitleri dedi evde yapılana kıyma tavuk katarak vede azıcık tuza da izin verdi tatlandır ve içirmeye çalış damak tadını öğrenmeye çalış dedi neyse artık çorbasını içmiyo diye üzülmem şimdiye kadar tek ana öğünü çorbaydı artık kahvaltı ve muhallebiside var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…