2008 Kasım Anneleri

günaydin fistiklar..denizcim bizim sandalyemizde mmfninkinin aynisi.bahsetmistim annanemiz alicak tr de onun icin ben hafif ve tasinabiliri bisi istedim icinin yengecten minderide var benim denyo esas onla ilgileniyor..tamam canim cekerim halimizinda resmini.

uyku zamani geldi galibaa hemen uyutum geliim

günaydın çilek, günaydın kızlar

seda geçmiş olsun canım allah bir daha göstermesin

benim lokum dün gece sürekli tepindi durdu, mercimekli çorbayı biraz geç yediğinden olsa gerek:))

günaydinn denizanacim,mmfcim sandalyenizi sizde güle güle kullanin canim.

bir ay idare etse bizi yeter böcük inmiyor tepesinden cok sevdi.

denizanacim ben mercimekli pirincli corbayi öglen yediriyorum yoksa gaz yapiyor geceleri.

o zaman daha zorlaniyor ama gün icinde yerse yerde filan tepinirken rahatca cikiyor gazimiz.

dün ilk defa denizi disarda uyurruum aman cok hosuna gitti.esimin annesinin evinin önü cocuk parki

oraya gitmistik ve indirdim parka gezerken uyudu benim lokum havada cok güzeldi.temiz havada baya

keyif yapti anliycaginiz.bugünde cikaricam disariya uyusun uyansin hemen atalim kendimizi.

beyazmelegim günaydin canim sanada.

HERKESE GÜNAYDIN KIZLAR BEN DE BİR MAMA SANDALYESİ ALAYIM BARİ YAA BEBEK ARABASINDA OTURTUYORUM DEMİŞTİM YAA OTURMUYOR HEMEN KALKMAK İSTİYOR BELKİ MASA SEVİYESİNDE OLMADIĞI İÇİN ÖYLE YAPIYORDUR ÇÜNKÜ BİZİM KUCAĞIMIZ DA MASADA OTURUYOR AMA CONUN ASIL AMACI MASADAKİLERİ KARIŞTIRMAK O YÜZDEN MASAYA YAKIN OLMAK İSTİYOR RESTAURANTTA DA HİÇ OTURMAYINCA KAFAMA TAKILDI İKİLEMDE KALDIM ALIP ALMAMAK KONUSUNDA. O İKEADAKİ GÜZELMİŞ HEM DE UCUZMUŞ AMA HANİ KULLANMAZSA DA CANIMIZ YANMAZ AMA GEL GELELİM BURADA İKEA YOK EN YAKIN KOÇTAŞ BAR SANIRIM ODA YA DENİZLİDE YADA KUŞADASINDA. :çok üzgünüm:

DARKCIM HEMEN YÜRÜTEMEDİ TABİ YÜRÜTECİ ÖNCE SADECE OYUNCAKLARIYLA İLGİLENİYORDU HATTA SIKILIP AĞLIYORDU, BİZ ARKADAN İTİYORDUK YA DA ÖNDEN KENDİMİZE ÇEKİYORDUK AYAKLARI HAREKET EDİNCE YAVAŞ YAVAŞ ANLAMAYA BAŞLADI BİZ KARŞIDAN GEL GEL YAPIYORUZ O BİR HÜCUM HAREKET EDİYOR ÖYLE EDERKEN TESADÜFEN YÜRÜTECİ YERİNDEN OYNATTI ÖYLE ÖYLE BAŞLADI YAVAŞ YAVAŞ ÖNCE GERİ GERİ GİDİYORDU ŞİMDİ YAN YAN VE ÖNE GİDEBİLİYOR ARTIK İSTEDİĞİ YERE ULAŞIYOR EN AZINDAN O YÜZDEN DE KUCAĞIMIZDA SIKILINCA YA DA İSTEDİĞİ YERE GÖTÜRMEZSEK HEMEN ONU İŞARET EDİYOR ONA BİNMEK İSTİYOR BİNİNCE HEMEN KAHKAHALAR ÇIĞLIKLAR ATARAK KOŞAR ADIM GİDİYOR kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar..nasılız bugün..

mmmf çim çok güzelözellikle de çok uygun hemen limdi int. bakacağım ..umarım int.satışı vardır ama acaba bunun parçaları sonra mı bileşiyor benim için önemli olan o..

ben de tarhana yaptım bu 2. oluyor ilkini çok severek yedi amaaaa diş yüzünden yemek istemiyor oğlum kaç gündür..ağlatmakta istemiyorum..bu döbenm artık sevdiği şeylerden gitmeye çalışacağım..
sabah ta ateş yaptı biraz..ev 21 derece ama soydum bbekledik birazz..biraz düştü..

herkesin böyle mi bilmiyorum denizcim ilkeninki çıkarken sıkıntı yaptı mı..hep inliyor ve diş kaşıyıcı yerine mendil badysinin kolları gibi bez şeyleri tercih edeyor ısırmak için.malesef gazını da sabaha karşı ağlayarak uyanıp bağıra çağıra çıkarmaya çalışıyor..pilim bitmeye başlıyor sanırım..

slm kızlarrr hepinizi çok özledim yaaa ben nasıl yapıcam internetsiz bilmiorum ama en kısa zamanda halledicem evde tek tek kafayı yerim valla neysem ben görümcemdeyim annemlerle beraber hepinizi kocamannnnnnnnnnnn öpüyorum canlarım benimmmm

mmmf çim şimdi ikea int. sayfasından baktım o mama sandalyesi 42 diyor..acaba int.olduğu için mi..yerinden daha mı ucuz olur acaba..indirim mi vardı...

selam kızlar iki gündür yoktum kesin anlamışsınızdır yokluğumu da ben haber verim yine de deim
nasılsınız geçmişe pek bakamadım bugün günümüz var oraya gidicem
bu arada sol dişimiz çıktıalkisalkisalkis ayın 24 ünde hayırlı olsun bizesositososito
bir de bişey daha sorucam şu devit 3 ü ne kadar süre kullanacağız bi fikri olan var mı acep
canım benim aldığım parça parça ben kutulu aldım eve gelince birleştirdim
seyracım 5. ayınız kutlu olsun.

yürüteç kullanan var mı kızlar?

ben kullanıyorum canım çom memnunum ayrıcana kızım şimdilik biraz biraz gitmeye başladı

dilokscum indirimde sanırım çünkü asıl fiyatı 79du bunun banada arkadaşım söyledi 29falandı diye işte bi koşu gittik 27ye bulduk ama tepsisi yoktu tepsiside ayrıca 15lira g-bidaha gidince onuda alıcaz
oturma kısmı ve 4 ayak olarak aldık montesi çocuk oyuncağı çok kolay babamız içine minder dikişcek mehmetakifde çok sevdi içinde oturmayı kahvaltıda yanımızdaydı baya bişeyler soktum ağzına ekmek eşliğinde şokella bile yedi:))))

çilekcim sizinde mama sandalyeniz ve halınızı güle güle kullanın ikeada halıda vardı 49 ama almadık valla daha ne kadar kullanıcak ki onu yakında ayaklanmaya sıralamaya başlar bunlar hayatta yatmazlar içine
bizim yürütecimizde tek parça olarak geldi poşetinde

günaydınlar Asortie hoşgeldin yokluğun belliydi 2 gündür pek gelen giden yok.
bende geceleri takılıyorum hiç kimsecikler kalmıyo

dişiniz hayırlı olsun,inş. kolaylıkla çıkarır hepsini

çilekk kafa hayırlı olsun oyun halınız

dilokscum seni çok çok iyi anlıyorum,bizde annemlerde olduğumuz halde yetişemiyoruz Cerene çok yoruyor beni ya,bakıyorum diğer bebelere uslular maşallah.ahh ahh o kadar enerjik değilim ki yetişebileyim kızıma.

asorticim dişiniz hayırlı olsun canım sorucaktım şu mama sandalyesi kafamı kurcaladı:)))canım benimyoksa sen unutulacak hatunmusun
sööle bakalım çok huysuzluk yaptımı eylül kızımız valla korkuyom ben bu diş olayından patladığı gğün çok acılı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…