2008 Kasım Anneleri

günaydınnn

nassınız güzeller? benim keyfim yok belki havadan belki gece gördüğüm saçma rüyalardan bi pazar daha böle gelip geçiyo ömrümden

mmmf çilek sandalyeniz hayırlı olsun
baya hafif bişi ucuzmuşta öle bişi düşünebilirdim ama burda ikea yok alırdım belkide

sedoşcum bizde seni özledik kuzum ama durumunu anlıyorum ben olsam bende eve gitmek istemezdim

denizinanası kargo ulaştımı şeker?

dilekcim dişiniz hayırlı olsun canım, valla benimki çıkarırken değil çıktıktan sonra göstermeye başladı etkisini, özellikle iki günüdr benimde pilim bitti, ama ateş hiç yapmadı yeni yeni iştahsızlık başladı,

bu arada önceleri parmağını kemirirdi, artık ya bizim parmaklarımızı yada bulamazsa battaniyesini falan kemiriyor, uyanık dişleri öyle acıtıyorki parmağını ağzına bile sokmuyor:)) resmen iz oluyor parmağımda ısırınca, birde ilk başta şeffaf görünüyordu şimdi beyaz beyaz gözüküyor

denizanacim resim istemistinnn..bu arada ben imageshacktan resim ekleyemiyorum,siz nasil yapiyonuzki

[/url][/img]

çilekkk çok güzelmiş çok beğendim, güle güle kullansın deniz lokumu ayrıca teşekkür ederim resim için

dişimiz çıktı diyorum aloooooo 2 gün girmeyince beni unuttunuz herhal ben asortie

hayırlı olsun dişiniz canım, allah kolaylık versin hem eylüle hem sana

mmmf çilek sandalyeniz hayırlı olsun
baya hafif bişi ucuzmuşta öle bişi düşünebilirdim ama burda ikea yok alırdım belkide

denizinanası kargo ulaştımı şeker?

evet canım yazmayı unuttum dün geldi hemde, umarım beğenmişsindir,

bu arada adresimi biliyorsun ikea bana çok yakın çık gel birgün gider alırız:))

valla kız hiç keyfim yok
hayat ağır gelmeye başladı
yükleri altında eziliyom sanırım

ah denizin anası kısmet valla
ama hiççç sanmıyom benim denyo :mymeka:
yollamaz benü

ne okuyorsun şimdi denizanası?
ben alamuttan sonra Leylanın evi ni okudum,Zülfü Livanelinin.
Şimdide elif Şafak tan Baba ve piç i okuyorum.başları sıkıcı geldi .inşallah hep böyle değildir.

aaa sizin ki de hayırlı olsun o zaman canımmcımm bende çok kitap var zaten canım gece yatmadan
okuyabilirsem okuyorum

tsk,ler halimizi begenen teyzelere..asortikim kokosum hayirli olsun disiniz canim..bizimkinin alt damakta bi delik olustu kipkirmizi artik ordan ne gelir bilinmez:)

mmfcim bende önü tepsili aldim..bence cok pratik hele bizim icin,zaten bir ay anca oturcak cocuk gelincede kocaman olucaz anmiyorum otursun.

nefis bir kazandibi yaptim sogumasini bekliyorum

mmmf çim bence de iyi bir tercih..ben de öyle birşey düşünüyorum..hangi evime götürsem orası muamma...

çilekkk canım yaa bi tatlı istediki canım anlatamam..un helvasına baktım ben de internette..çabuk ve evdeki malzemelere uygun birşey bakıyorum...hava da kapalı çıkıp alayım desem..ne zaman düzelir acaba..

zeynacım çık gez canım ..yiğiti de alacak mısın..ben de dün çıkacaktım tunayla diş huzursuzluğu çoktu ve akşama hava kapattı

asorti hayırlı olsun canım dişiniz dee 2 gün de çıktımı siznki..bizimgi ucunu gösterdi ama kaç gündür sıkıntılıyız..hemen çıkıp sıkıntısı gider mi yaaa...
evettt deyinn lütfeenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…