2008 Kasım Anneleri

selamlar,
mama sandalyesi alanlar çilek ve maytap güle güle kullanın.. güxel ya zaten nek kadar kullanacaklarki iyi fiyatıda uygun almışınız.. bir ben gidemedim şu ikeaya taa hamile kalmadan önce kataloğundan çok şey beğenmiştim ama araba olmayınca zor gidilir kocam uzak otobüste zor olur demişti o zaman.. iinş. araba alabilirsek ilk gitmek istediğim yerler arasında..ben gaffurla yetiniyom işde..:))(carrefour)
asorticim ilk inciniz hayırlı olsun..yeni çıkaracak olanlarada kolay gelsin..
gidin şekerler gezin..
bir sorun olmazsa bu cuma bizimde bebek arabamız geliyor.. eşimle bol bol gezeceğimbende oğluşların temiz havaya güneşede ihtiyacı var..

tünaydın kızlarrr
güzel bir tatilden sonra evime daha doğrusu şimdilik anne evine döndüm. malum bu hafta bizi taşınma telaşı bekliyor ee bu kadar gezmeden sonra şimdi yorgunluk zamanı ama olsun şimdi tatlı telaş olacak benim için. geçmişe hanüz bakamadım eylül geldimi bilmiyorum buralara anlattımı bilmem ama gezmeye eylüllere gittik saolsun çok güzel ağırladı bizi.melis cimcimesi süpeeerrr sürekli gülen bir yüz vardı karşımda allah gülen yüzünü eksik etmesin cimcimenin.
herkesler iyidir umarım biraz geçmişe bakayım tabiki tamamını okumam zor ama en azından neler olmuş bakayım.

merhaba kızlar ben de izmirden döndüm ancak yazabiliyorum, umarım herkes iyidir... izmirde hava süperdi, her gün oğluşu gezdirdim, ama istanbula bir geldik, yağmur çamur derken bugün allahtan hava biraz iyi gibi, gerçi dışarı çıkmadım, 1-2 saat sonra çıkmayı planlıyorum. :)) diş çıkaranların dişleri hayırlı olsun, geri kalan hepsi de inci gibi çıkar inşallah.. mama sandalyesi alanlar da güle güle kullansın, hemen bir geçmişe bakayım, ben de mama sandalyesi almak istiyorum yakın zamanda...

geçmişi biraz üstünkörü okudumda sedacım geçmiş olsun aynı şey benimde geçen sene martta başıma geldi aynı durumu bende yaşadım allahtan bizde evde yoktuk insanın resmen dengesi bozuluyor bizde hala eve girerken önce eşim eve giriyor evi kolaçan ediyor biz öyle eve giriyoruz çok şükür taşınıcam da bu dertten kurtulucam ..
asorticim ilk inciniz hayırlı olsun bizde hala tık yok kaşıntı hat safhada ama daha ne beyazlık var nede bi diş :))
çilek ve mmf mama sandalyeniz hayırlı olsun kızlar ben artık yeni eve geçince alıcam bir yerleşeyimde şimdi taşınma telaşına sokamayacağım mama sandalyesini hayırlısıyla bir yerleşsem.
bu arada eylülle hiç sizleri kaynatamadık kızlar eylülün de dediği gibi 3 hatun ve 3 bebek vardı biri uyur biri uyanır saolsun benim kız eylülün evinde bir güzel mıçtı komple üst baş değişirdik :))) resim çektik eve gidince sizlerlede paylaşırız resimlerimizi ..
atladığım unuttuklarım varsa kusura bakmayın kızlar bir yandan kızla uğraşıyorum bir yandan da okumaya çalıştım anca bu kadar oldu ama hepinizi çook özlemişim.

ben geldim
kociş beni müthiş bi köfteciye götürdü kendime geldim hihoyyyt
özdileğe gezmeye gidecektik ama yemekte yle bir yağmur başladıki
ordan çıkınca gidebileceğimiz tek altarnatif ev oldu
kısacası yemeğe çıkmış gibin olduk

yok mmmf kafa dinlemiyom ben müslüm falan
o gruptakilerdende hiç hoşlanmam
ama evet bugünlerde az slow takılıyorum kabul
ama ben kendi kendime yapmadım bunu :mymeka:
yapanlar utansın ....

ohh afiyet olsun zeynacim..

bizde babamizi bekliyoruz gelip cikarsin bizi diye..

nerdemi bizim babamiz?yine o gereksiz savasina gitti

yapanlar utanmaz zeynacim yine sana kalirr

slm şekerler ara ara kaçamak yapıorum böle ya tv alıcaz ama korkuyoruz yine aynı şey olucak die yaz geldi malum yazlığa gidioruz annemlere gidiorum ev boş oluyo pofff napcaz yaaaaa sinir oldum yaaa taşınmayı düşünüyorum ciddi ciddi bakalım ayarlama yapabilirsek taşınıcaz galiba asorticim dişleriniz hayırlı olsun ardanında alt iki dişi çıktı üst iki dişide patladı çok şeker gözüküyor maşallah

ben geldimmmmmmm
ya artık uğrayamaz oldum misafirlerden kaldıramıyorumki başımı kayınvalidemde yiyip içtiğim için kendi evimlelakma yok akşam çıkıyorum evime böyleside işime geliyor açıkçası yemek derdim olmuyor en azından bugün yaprak satmas sardık eltilerimde gelmişti valla dayanamdım bi sürü yiyiverdim banyomu da yaptım kuzumda uyudu ohhh be valla uzun günlerden sonra ayağımı uaztıp size yazabiliyorum amakimsecikler yok sanırım
ya benim kızan 3 gündür pek bi huysuz gündüz nerdeyse hiç uyumuyor durmadanağlıyor neden acaba ?diş dicem ama bişey gözkmüyor çok yoruyor babbannesinide beni de...

geçmii okudum aklımda kaldığıncaaa
diş çıkaranların incileri hayırlı olsun
mmfcim seninde mama sandalyen çileğim sizinde mamam sandalyeniz ve oyun halınız hayırlı olsun bende alıcam mama sandalyesi çünkü biz yazın hep bahçdece yapıyoz kahvaltıyı ama bende öle pahalı bişey almak istemiyorum burda yok ikea yaaa int.bi bakayımmmm

ne okuyorsun şimdi denizanası?
ben alamuttan sonra Leylanın evi ni okudum,Zülfü Livanelinin.
Şimdide elif Şafak tan Baba ve piç i okuyorum.başları sıkıcı geldi .inşallah hep böyle değildir.

biz biraz gezmeye gittik biraz babaanneye gittik ancak düştüm, canım fowlesin büyücü kitabını bitirdim, boleyn kızına başladım, sonrada babilde ölüm istanbulda aşk'ı okuyacam.

baba ve piç sonradan oldukça akıcı oluyor merak etme elinden bıramazsın

aaa sizin ki de hayırlı olsun o zaman canımmcımm bende çok kitap var zaten canım gece yatmadan
okuyabilirsem okuyorum

anladım canım, benimde yeni kitaplar almam gerekecek, gezici kitapta takasladıklarımda bitiyor

Juli kafayı özledim ben ya niye gelmiyoooo

bende özledim:çok üzgünüm:

bizim ilk yarılırken çok sıkıntı yaptı birde birkaçgün sonra tam anlamıyla çıktığı zaman

disimiz tamamennn ciktiiiiii,su icerken bardaga carpti disi o zaman farkettimmmm ayyy cok mutlu oldummmmmmmmm

hayırlı olsun denizin incileri

bende ilk farkettiğimde çok heyecanlanmıştım

demekki benim kuzunun iki hafta onceki anlamsiz ishali distenmis..

alllammmmmmmmmm cok mutlu oldumyaaa baka baka kopartcam simdi disi yerinden..

demekki benim kuzunun iki hafta onceki anlamsiz ishali distenmis..

alllammmmmmmmmm cok mutlu oldumyaaa baka baka kopartcam simdi disi yerinden..

bebişler boş yere huzursuzlanmıyorlar çilekcim, parmak kadarlar ama bak diş çıkarıyorlar:))

benimki alıştı ikide bir gidip aç aç yapıyorum artık açıp gösteriyor yavrum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…